• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyonla gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2595661 kızlar reglime 3 gün var ve ovulasyon testi git gide koyulaşıyor yukarıdaki bugünkü aşağıdaki dünkü sizce gebelik var mı
Merhaba ben gebeligimi 6 gun oncesinde ovulasyondan ogrendim ikinci kez koyu cikinca test int baktim hamilelik olabiliyprmus diye somra adetime 2 gun.kala idrarda gebelik baktim pozitif sonra kanda da cikinca su an gebeyim:)

Kızlar 21. Testimi yaptım bugün 1 şubatta adet gördüm 1 mart geldi neredeyse ama hala t cizgisi C den koyu değil :işsiz:

Eklentiler

• 20200228_123738-01.jpeg
    20200228_123738-01.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar 21. Testimi yaptım bugün 1 şubatta adet gördüm 1 mart geldi neredeyse ama hala t cizgisi C den koyu değil :işsiz:

benim yumurtlamadan sonra 9. Günüm ben ov testi ile bir bakayım dedim böyle bişey çıktı dün akşam normalde takvime göre 3 gün var reglime 3.4 gündür bel ağrısı kaşık ağrısı çekiyorum ve bu gün böyle su gibi afedersiniz sanki altımııslatmışım gibi böyle beyaza yakın akıntı geldi daha erken dimi acaba tekrar mı yumurtladım ama reglime az kala tekrar yumurtlayabilir miyim ya aklım çoook karışıkve çok heycanlıyım lütfen birbirimize yardımcı olalım kızlar

Eklentiler

• 73D7C4BD-EE8B-431C-A6E4-7793A4F89FAF.jpeg
    73D7C4BD-EE8B-431C-A6E4-7793A4F89FAF.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 39
benim yumurtlamadan sonra 9. Günüm ben ov testi ile bir bakayım dedim böyle bişey çıktı dün akşam normalde takvime göre 3 gün var reglime 3.4 gündür bel ağrısı kaşık ağrısı çekiyorum ve bu gün böyle su gibi afedersiniz sanki altımııslatmışım gibi böyle beyaza yakın akıntı geldi daha erken dimi acaba tekrar mı yumurtladım ama reglime az kala tekrar yumurtlayabilir miyim ya aklım çoook karışıkve çok heycanlıyım lütfen birbirimize yardımcı olalım kızlar
Bence reglin yaklastığı için böyle olabilir çünkü çizgin silik akıntı adetime yakın benimde öyle oluyor ya

Benim adetime daha 11 12 gün var 3 gündür koyu geç yumurtlyorm heralde

Olabilir bende bu ay ilk kez denedim ovülasyon testini ayın 10 unda rahim filmi çekildim çok şükür açık çıktı sonra ovulasyon testi ile takibe başladım Ebru abla yardımcı oldu banada instagramda bir gebenin günlüğü sayfası o yardımcı oluyor yazdığın zaman dm den takip ettiği çoğu kişi hamile Kaldı inşallah Allah bizlere de nasip eder

İki koyu çizgi gördüğüm gün ve arkasındaki 3 gün canım
Anladım ben iki gün koyu cizgi gördüm o iki günü değerlendirdim üçüncü gün de silikleşti o günü de değerlendirdim ama sanki olmayacak gibi hissettim🙈 sonraki günleri degerlendirmedik diye

Kızlar merhaba bende test ettimson regl 15şubat. Ovulasyon testi yaptım görseldeki gibi cıktı acaba hamile olma şansım var mı

Eklentiler

• 20200308_111433.jpg
    20200308_111433.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar merhaba bende test ettimson regl 15şubat. Ovulasyon testi yaptım görseldeki gibi cıktı acaba hamile olma şansım var mı
Benimde böyle çıkıyor ama test yaptım negatif çıktı sanada yapmanı tavsiye ederm gelen adet günün ne zaman insallah hamilesindir :dua:

Back