- 19 Mayıs 2019
- 196
- 255
- 53
- Konu Sahibi Burrcusahhin
Bi fikri olan yok mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar hamileyim 50 çıktı sonucummm
Valla canım ümit vermek istemem ama benimki senin gibiydi o gün hem erken gebelik testinde hemde kanda çıktı bebeğimKızlar adet gününe birkaç gün var bu sabah ovulasyon testi ile bi bakayım dedim koyuluklar birbirine yakın çıktı aklımda deli sorular bi fikri olan var mıEki Görüntüle 2596749
Merhaba ben gebeligimi 6 gun oncesinde ovulasyondan ogrendim ikinci kez koyu cikinca test int baktim hamilelik olabiliyprmus diye somra adetime 2 gun.kala idrarda gebelik baktim pozitif sonra kanda da cikinca su an gebeyim:)Eki Görüntüle 2595661 kızlar reglime 3 gün var ve ovulasyon testi git gide koyulaşıyor yukarıdaki bugünkü aşağıdaki dünkü sizce gebelik var mı
Kızlar 21. Testimi yaptım bugün 1 şubatta adet gördüm 1 mart geldi neredeyse ama hala t cizgisi C den koyu değil![]()
Bence reglin yaklastığı için böyle olabilir çünkü çizgin silik akıntı adetime yakın benimde öyle oluyor yabenim yumurtlamadan sonra 9. Günüm ben ov testi ile bir bakayım dedim böyle bişey çıktı dün akşam normalde takvime göre 3 gün var reglime 3.4 gündür bel ağrısı kaşık ağrısı çekiyorum ve bu gün böyle su gibi afedersiniz sanki altımııslatmışım gibi böyle beyaza yakın akıntı geldi daha erken dimi acaba tekrar mı yumurtladım ama reglime az kala tekrar yumurtlayabilir miyim ya aklım çoook karışıkve çok heycanlıyım lütfen birbirimize yardımcı olalım kızlar
Senin ki koyu ama canım şeninde bişey olabilir inşallah vardırBence reglin yaklastığı için böyle olabilir çünkü çizgin silik akıntı adetime yakın benimde öyle oluyor ya
Benim adetime daha 11 12 gün var 3 gündür koyu geç yumurtlyorm heraldeSenin ki koyu ama canım şeninde bişey olabilir inşallah vardır
Benim adetime daha 11 12 gün var 3 gündür koyu geç yumurtlyorm heralde
Hayırlı olsun canım öncelikle darısı başımıza inşallah ovulasyonla takip ettiğinde hangi günleri değerlendirerek hamile kaldın acabaKızlar hamileyim 50 çıktı sonucummm
İki koyu çizgi gördüğüm gün ve arkasındaki 3 gün canımHayırlı olsun canım öncelikle darısı başımıza inşallah ovulasyonla takip ettiğinde hangi günleri değerlendirerek hamile kaldın acaba
Hayırlı olsun darısı bizimde başımıza yaaİki koyu çizgi gördüğüm gün ve arkasındaki 3 gün canım
Anladım ben iki gün koyu cizgi gördüm o iki günü değerlendirdim üçüncü gün de silikleşti o günü de değerlendirdim ama sanki olmayacak gibi hissettimİki koyu çizgi gördüğüm gün ve arkasındaki 3 gün canım
Amin kuzum benim inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsun darısı bizimde başımıza yaa![]()
Yok kuzum valla Allah nasip ettikten sonra hertürlü oluyotAnladım ben iki gün koyu cizgi gördüm o iki günü değerlendirdim üçüncü gün de silikleşti o günü de değerlendirdim ama sanki olmayacak gibi hissettimsonraki günleri degerlendirmedik diye
Bilmiyorum canım kısmet artık umarım olurYok kuzum valla Allah nasip ettikten sonra hertürlü oluyot
Bence var gibiEki Görüntüle 2595661 kızlar reglime 3 gün var ve ovulasyon testi git gide koyulaşıyor yukarıdaki bugünkü aşağıdaki dünkü sizce gebelik var mı
Benimde böyle çıkıyor ama test yaptım negatif çıktı sanada yapmanı tavsiye ederm gelen adet günün ne zaman insallah hamilesindirKızlar merhaba bende test ettimson regl 15şubat. Ovulasyon testi yaptım görseldeki gibi cıktı acaba hamile olma şansım var mı