- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Burrcusahhin
-
Baya koyu çıkmış t canımKizlar adetim 15gun oldu gecikeli ovu testim bu sekilde gebelik yaptim negatif sabah tekrarlicam
Gebelik testim negatif 15gun gecikme az degil senin ne kadar oldu gecikmenBaya koyu çıkmış t canım
Benim daha gecikmedi canım 2 gün var benimki çok koyu olmamasına rağmen gebelik testinde silikçıktıGebelik testim negatif 15gun gecikme az degil senin ne kadar oldu gecikmen
Benim daha gecikmedi canım 2 gün var benimki çok koyu olmamasına rağmen gebelik testinde silikçıktı
Amin canım benim şimdi kan veriyorum inşallah kesinleşir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAyyyy nee mutlu haber rabbim kucagins almak nasip etsin insallah canim benim dua et bizede
Kan vermeye gitsene....çok sevindim adınaKızlar erken gebelik testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı
Şuan acildeyim kan sonucunu bekliyorumcanımKan vermeye gitsene....çok sevindim adına
Aminnn kuzum haber etAmin canım benim şimdi kan veriyorum inşallah kesinleşir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sonucu yazarsın bence pozitif çıkacak...inşallah sağlıkla ilerler kuzumŞuan acildeyim kan sonucunu bekliyorumcanım
Amin canım inşallahSonucu yazarsın bence pozitif çıkacak...inşallah sağlıkla ilerler kuzumdarısı başımıza
Tebrik ederim canımKızlar hamileyim 50 çıktı sonucummm
Amin kuzummm darısı başınaTebrik ederim canımDarısı başımıza
Ayyyy ne sevindim yaaa hayirli saglikli olsun insallahKızlar hamileyim 50 çıktı sonucummm
Kızlar hamileyim 50 çıktı sonucummm
Yani şöyle soyleyim benim yumurtlamam da sıkıntı var oyuzden biraz erken başladım teste regl bitisimden 1gun sonra regl 5gun sürdü 6.gun başladım çünkü daha önce gittiğim doktor erken yumurtluyorsun gibi bişi demişti6.gün yumurtlama olmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?