- 23 Şubat 2020
- 26
- 21
- 3
- 26
- Konu Sahibi Burrcusahhin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovülasyonün koyulaşması iyi ama gebeliği göstermez. Az kalmış gebelik testi yapabilirsiniz aslında varsa çıkarEki Görüntüle 2595661 kızlar reglime 3 gün var ve ovulasyon testi git gide koyulaşıyor yukarıdaki bugünkü aşağıdaki dünkü sizce gebelik var mı
Biraz sabredebilirsem kuzum şu 3 günde bakıyım iyice koyulaşırsa test yapayım emin olamıyor insanOvülasyonün koyulaşması iyi ama gebeliği göstermez. Az kalmış gebelik testi yapabilirsiniz aslında varsa çıkar
şu anda silik ama gebelik olduğunda çok çok koyu çıkıyormuş, burda öyle okudumBiraz sabredebilirsem kuzum şu 3 günde bakıyım iyice koyulaşırsa test yapayım emin olamıyor insan
Az kalmış tabi sabretmek daha iyiBiraz sabredebilirsem kuzum şu 3 günde bakıyım iyice koyulaşırsa test yapayım emin olamıyor insan
Evet canım c kadar koyu değil fakat git gide koyulaşıyor belki regliye kadar koyulaşırsa iyiceşu anda silik ama gebelik olduğunda çok çok koyu çıkıyormuş, burda öyle okudum
6.gün yumurtlama olmuş gibiMerhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ama hiçbir şey anlamafim yapmaya başladığım dan beri sürekli 2cizgi çıkıyor biri daha silik yardımcı olursanız sevinirim
Canım testin adı neEki Görüntüle 2595661 kızlar reglime 3 gün var ve ovulasyon testi git gide koyulaşıyor yukarıdaki bugünkü aşağıdaki dünkü sizce gebelik var mı
Bu birgebeningünlüğü var instagramda ebru ceylan ondan almıştım canımCanım testin adı ne
Evet bende takip ediyorum o sayfayı ama testim var tekrar almayım dedim 25 tane testim var şuan labaquick marka acaba doğru gösteriyor mudurBu birgebeningünlüğü var instagramda ebru ceylan ondan almıştım canım
Labaquik iyi marka bundan önce onu kullanıyordum hatta ebru hanımda takibini yapıyordu canımEvet bende takip ediyorum o sayfayı ama testim var tekrar almayım dedim 25 tane testim var şuan labaquick marka acaba doğru gösteriyor mudur
Ovulasyon testiyle net anlayamazsın canım gebelik testi yapmalısınEki Görüntüle 2595661 kızlar reglime 3 gün var ve ovulasyon testi git gide koyulaşıyor yukarıdaki bugünkü aşağıdaki dünkü sizce gebelik var mı
Yapıcam kuzum biraz sabrediyorumOvulasyon testiyle net anlayamazsın canım gebelik testi yapmalısın
Anladım canım sağol bendr foto atıyorum cevap veriyor devam et falan diye ama benim adet bittiği gün daha koyuydu şuan çizgilerim silik cıkıyo 2 gündür ben ilk defa yaptığım için adet biter bitmez yaptımLabaquik iyi marka bundan önce onu kullanıyordum hatta ebru hanımda takibini yapıyordu canım
Pes etme kuzum devam et dediyse yapmaya devam et illaki çıkıyor net iki çizgiAnladım canım sağol bendr foto atıyorum cevap veriyor devam et falan diye ama benim adet bittiği gün daha koyuydu şuan çizgilerim silik cıkıyo 2 gündür ben ilk defa yaptığım için adet biter bitmez yaptım
Canım en son testi az önce yaptımPes etme kuzum devam et dediyse yapmaya devam et illaki çıkıyor net iki çizgi
Sanki daha var gibi canımCanım en son testi az önce yaptım