-
- Konu Sahibi kafamdadelisorularrrrr
Istiyorum tabikiNeden korkuyorsun hamile olmak mı istemiyorsun. Hala pik gibi görünüyor yani Pcos olunca da sürekli pik cikiyormus sanırım. Bı de bazı aylar yumurta çatlamadigi için uzun süre pik cikiyormus. Ama ben de çok bilmiyorum sadece formda okuduklarimdan aklımda kalanlar. Gebelik testi yapmalısın bence. Korkacak ne var ki? Hem gebeysen yapilmasi gereken tahliller oluyor onları geciktirmemek adına bence bir an önce betahcg için kan ver
Ben de diğer kullanıcıların yazdıklarını okudum böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varYani burda regl günü bile böyle pik gibi görüp sonrasında regl olanları da gördüğüm için bişey diyemiyorum
Bir ay önce kimyasal yaşadım ve ovulasyon ile hamile olduğumu öğrendim o yüzden biraz çekiniyorumNeden korkuyorsun hamile olmak mı istemiyorsun. Hala pik gibi görünüyor yani Pcos olunca da sürekli pik cikiyormus sanırım. Bı de bazı aylar yumurta çatlamadigi için uzun süre pik cikiyormus. Ama ben de çok bilmiyorum sadece formda okuduklarimdan aklımda kalanlar. Gebelik testi yapmalısın bence. Korkacak ne var ki? Hem gebeysen yapilmasi gereken tahliller oluyor onları geciktirmemek adına bence bir an önce betahcg için kan ver
Ovulasyon pik değilse yapmaya bilirsinizYumurtlama öncesi sonrası hepsini değerlendirdik reglime 10 gün var ilişkiye devam etmeli miyim
İşte her ihtimale açık bir durum gebelik testi yapmadan öğrenemeyeceksiniz maalesefBen de diğer kullanıcıların yazdıklarını okudum böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var
Yapıcam kızlarİşte her ihtimale açık bir durum gebelik testi yapmadan öğrenemeyeceksiniz maalesef
Kızlar hamileyim
Attım bakar mısınİşte her ihtimale açık bir durum gebelik testi yapmadan öğrenemeyeceksiniz maalesef
Çok teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla gelsin
13.günYumurtlama zamanınızı biliyor musunuz kaçıncı gün bugün
Anladım belirtileriniz nelerdi?13.gün
Kız kafayı yicez artık gel burayaAnladım belirtileriniz nelerdi?
Ay noldu geliyom jsjsjsjsjKız kafayı yicez artık gel buraya
Cnm benim sırt ağrım çoktu ondan başka bir şey yoktu hiç ihtimal vermedımAnladım belirtileriniz nelerdi?
GeldimKız kafayı yicez artık gel buraya
Bir de 4 gündür ovulasyonum pikti ordan şüphelendimAnladım belirtileriniz nelerdi?
Akıntı göğüs ağrısı kasık ağrısı vs yokmuydu canımCnm benim sırt ağrım çoktu ondan başka bir şey yoktu hiç ihtimal vermedım