- Konu Sahibi kafamdadelisorularrrrr
Geç yumurtladım o yüzden geç döllendiğini sanıyorum regl geçti ama ovulasyon pozitifYani adet olmadan tekrar yumurtlama oluyor öyle mi? Belki hamilesin belirtileri karıştırıyorsun bir test mi yapsan acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç yumurtladım o yüzden geç döllendiğini sanıyorum regl geçti ama ovulasyon pozitifYani adet olmadan tekrar yumurtlama oluyor öyle mi? Belki hamilesin belirtileri karıştırıyorsun bir test mi yapsan acaba
Ve bu şekilde iki gündür yorumlarınız kızlar
Olabilir adetiniz duzenli ise bir sonra ki adet tarihinizden 14 gün geriye de sayabilirsiniz. Üç gün önce ve ya üç gün sonra olabilirmişKasıklarım da ağrı be şişlik var içerde batma hareket hissi gibi
Yarın tekrar yap bakalım bugün pik olmuş yarın silik olursa catlamistir yumurtan yarın da çift çizgi belli olursa hamilelik testi yap benceVe bu şekilde iki gündür yorumlarınız kızlar
Ztn adet tarihim geçti ovulasyon gerçekleşeli baya oldu şüpheleniyor artık bilmiyorumYarın tekrar yap bakalım bugün pik olmuş yarın silik olursa catlamistir yumurtan yarın da çift çizgi belli olursa hamilelik testi yap bence
Bakar mısınız kızlarYarın tekrar yap bakalım bugün pik olmuş yarın silik olursa catlamistir yumurtan yarın da çift çizgi belli olursa hamilelik testi yap bence
KızlarrrrrBakar mısınız kızlar
Kızlar bu da bugünün
Biraz korkuyorum açıkcasıGebelik testi yapın reglniz gecikmiş
Hayır ben piki gördüğümdr de değerlendirdim çatlamayı görünce deKızlar pik ve çatlama olduktan sonra ilişkiye ara verilmeli mi?
Yorumlarınız nedir kızlar biraz cesarete ihtiyacım var
Yani burda regl günü bile böyle pik gibi görüp sonrasında regl olanları da gördüğüm için bişey diyemiyorumYorumlarınız nedir kızlar biraz cesarete ihtiyacım var
Neden korkuyorsun hamile olmak mı istemiyorsun. Hala pik gibi görünüyor yani Pcos olunca da sürekli pik cikiyormus sanırım. Bı de bazı aylar yumurta çatlamadigi için uzun süre pik cikiyormus. Ama ben de çok bilmiyorum sadece formda okuduklarimdan aklımda kalanlar. Gebelik testi yapmalısın bence. Korkacak ne var ki? Hem gebeysen yapilmasi gereken tahliller oluyor onları geciktirmemek adına bence bir an önce betahcg için kan verYorumlarınız nedir kızlar biraz cesarete ihtiyacım var