- Konu Sahibi kafamdadelisorularrrrr
Pardon cnm akıntım yoktu ama aşırı göğüs hassasiyeti yaşadımAkıntı göğüs ağrısı kasık ağrısı vs yokmuydu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon cnm akıntım yoktu ama aşırı göğüs hassasiyeti yaşadımAkıntı göğüs ağrısı kasık ağrısı vs yokmuydu canım
Göğsüme dokunamıyordumPardon cnm akıntım yoktu ama aşırı göğüs hassasiyeti yaşadım
Çok kasık ağrım yoktu hafifAkıntı göğüs ağrısı kasık ağrısı vs yokmuydu canım
hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallah adet gecikmenızın kaçıncı günü bugunKızlar hamileyim
Cnm ben 14 Haziran da düşük yaptım ve o günden beri adet görmedimhayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallah adet gecikmenızın kaçıncı günü bugun
Ve geç yumurtladımhayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallah adet gecikmenızın kaçıncı günü bugun
Çok saol cnmAnladım canım hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin
benımde mayısta kımyasalım var onun için merak etmiştim
Bende kimyasaldan sonra adet görmedim allah sana da nasip etsin inşallah cnmbenımde mayısta kımyasalım var onun için merak etmiştim
isteyen emek veren herkese tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasip olsun sizede saglıkla kucagınıza almak ben 4 kımyasal gecirdim olmasından ziyade saglıkla kolaylıkla büyümesini istiyorumBende kimyasaldan sonra adet görmedim allah sana da nasip etsin inşallah cnm
En kısa zamanda inşallah nasip olur cnmisteyen emek veren herkese tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasip olsun sizede saglıkla kucagınıza almak ben 4 kımyasal gecirdim olmasından ziyade saglıkla kolaylıkla büyümesini istiyorum
Peki bişey sorcam. İlk bu konuyu açtığımda bir şey sormuştum ovulasyondan sonra akıntının devam etmesi ile ilgili. Yumurta catladiktan sonra ki günlerde sümüksü uzayan seffaf akıntın devam etti mi?Kızlar hamileyim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar hamileyim
Evet bir kaç günde devam etti sonra kesildiPeki bişey sorcam. İlk bu konuyu açtığımda bir şey sormuştum ovulasyondan sonra akıntının devam etmesi ile ilgili. Yumurta catladiktan sonra ki günlerde sümüksü uzayan seffaf akıntın devam etti mi?
Anladım teşekkürlerEvet bir kaç günde devam etti sonra kesildi
Şuan ki akıntın nasıl peki ?Evet bir kaç günde devam etti sonra kesildi
Şu an yokŞuan ki akıntın nasıl peki ?
Tamam bakalım. Sevindim senin için bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahŞu an yok