Gebeliğe Hazırlık Ovulasyondan en erken kaç gün sonra kan testi yaptınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün yumurtlamadan 10 gün geçmişti o zaman umudumu kaybetmiyorum bu ay biraz daha bekleyeyim :)

Tabiki kaybetmiyoruz ben de yumurtlamanın 7ci günündeyim 16martta test yaparım ama şuan ovulasyon testleri elimde ya onlara bakıyorum malum duramıyorum 🙈

Dün yumurtlamadan 10 gün geçmişti o zaman umudumu kaybetmiyorum bu ay biraz daha bekleyeyim :)

Tebrik ederim sizi darısı bizim başımıza :)
Kızlar bişey sorabilir miyim ovu testiyle pozitif çıkan 3 günü değerlendirdik sonra benim testim bitti ve diğer 3-4 gün akıntım oldu, sizce o akıntılar neydi yani acaba testler ne bileyim yanlıştı da yumurtlama asıl o zaman mıydı çok üzülüyorum ya 😣

Ben belirti hissetmiyorum sanki sizde belirti var mı

ben kuş uçsa belirti mi diye yazıyorum googlea 🙈 ama göğüs ucumda acı var gibi bide çok su içtiğim için idrar muhabbeti bilemiyorum erken diyorlar acaba döllenme zamanı belirti yaşayan yok mu ki hamile olduğunu öğrenip 😇😍

Kızlar bişey sorabilir miyim ovu testiyle pozitif çıkan 3 günü değerlendirdik sonra benim testim bitti ve diğer 3-4 gün akıntım oldu, sizce o akıntılar neydi yani acaba testler ne bileyim yanlıştı da yumurtlama asıl o zaman mıydı çok üzülüyorum ya 😣
Canım pek bilgim yok açıkcası ama bence bu kadar kendini üzme ve kafaya bu kadar takarsan hamileliği etkiler.

Kızlar bende pik i ayın 6 sında gördüm tahmini pat günüm 16 si sizce ne zaman test yapayım çok merak ediyorum

Kanda değil de yumurtlamanın 12.gününde hayalet değil belirgin silik çizgi gördüm idrar testinde

merhaba tekrar canım pikten itibaren 12gün mü çatladığı silikleştiğinden itibaren 12gün mü ben test yaptım bugün dayanamadım cevaplarsan sevinirim 🥺

Kızlar ben de 10 martta pik gördüm 9 10 ve 12 martı değerlendirdik artık sabırsızlıkla bekleyeceğiz bakalım sonucu :KK51::oops: Bu ay hepimiz de güzel haberler alırız inşallah :KK76:

Eklentiler

• 20200313_000504.jpg
    20200313_000504.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 157
Kızlar bi bakar mısınız t çizgisi gittikçe silikleşiyor hamilelik olsa böyle silik olmadı normal mi erken mi

Eklentiler

• D42ADB5B-0357-410F-8C7F-2DCA4BD61AB3.jpeg
    D42ADB5B-0357-410F-8C7F-2DCA4BD61AB3.jpeg
    122,2 KB · Görüntüleme: 165
Tamam kuzum en iyisi 17 si adetim gelmezse hemen yapayım sabahtan ama az önceden beri adet sancısı gibi ufak ufak karnıma bişeyler oluyor adet mi olucam ki🙈😬😬

X