Gebeliğe Hazırlık Ovulasyondan en erken kaç gün sonra kan testi yaptınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ozaman 16martta mı 18inde mi yapalım bu arada ben 2-3-4-ve 6 martı değerlendirdim sadece
Bende 3 4 değerlendirdik yumurta catladigi gün çok ağrım oldu bir gun sonra degerlendik ama yinede umutluyum hafif gogus ucu agrim ve yurudugumde akintim var . Yumurtlama sonrası kuruluk oldu 3 gün. 16 'sında yapalım ilk testi kuzum meraktan ol cem resmen

benim de göğüs ucunda acıma var da akıntı ımm yok sanırım. pazartesiye kadar çok var yahu. Ya heyecanlandım şuan

benim de göğüs ucunda acıma var da akıntı ımm yok sanırım. pazartesiye kadar çok var yahu. Ya heyecanlandım şuan
Bende heyecanlıyım kuzum ya bende vajina girişinde bir segirmw var kalp atışı gibi rahime olsa anlicam var ya kafamda delisorular.

Merhaba canlar ben 3-4 Mart pik görmüştüm bugün kan testi maalesef 1.20 sizce erken mi erkendir değil mi Sizler yumurtlamadan kaç gün sonra kanda ne zaman idrarda öğrendiniz?
yumurtlama bitiminden 14 gün sonra reglden 1 gün önce idrar ve kanda öğrendim

Kızlar benim reglime 4 gün var dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı acaba erken oldugu için mi negatiftir yoksa hamile değil miyimdir

Merhaba canlar ben 3-4 Mart pik görmüştüm bugün kan testi maalesef 1.20 sizce erken mi erkendir değil mi Sizler yumurtlamadan kaç gün sonra kanda ne zaman idrarda öğrendiniz?
Canım ben dün kan verdim ver Allahıma şükürler olsum değerim 8.19 çıktı. Galiba daha çok yeni. Yumurtlamadan 16.gün sonra verdim sanırım geç döllenme oldu

Kızlar benim reglime 4 gün var dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı acaba erken oldugu için mi negatiftir yoksa hamile değil miyimdir

yumurtlamadan kaç gün geçti canım biliyorsan yumurtlama gününü üzerinden 15-17 gün sonra bakmaya çalış

Canım ben dün kan verdim ver Allahıma şükürler olsum değerim 8.19 çıktı. Galiba daha çok yeni. Yumurtlamadan 16.gün sonra verdim sanırım geç döllenme oldu

ya aşırı sevindim Belirti vs hissettin mi ay inşalah sağlıkla sıhhatle kavuşun ve darısı biz bekleyenlere

ya aşırı sevindim Belirti vs hissettin mi ay inşalah sağlıkla sıhhatle kavuşun ve darısı biz bekleyenlere
Ya lütfen dua et çünkü yarın yine kn vericem değerlerimin yükselmesi lazım şuan çok yeni dedi. Geç döllenme yaşamışsın dediler. Normalde yumurtlamamın 11.gübü kan verdim değerim 2 altındaydı. Ama dün 8.19 olmuş

yarın herşeyi yolunda olduğunu duyucaksın Lütfen lütfen Herşey yolunda olsun beklenilen değer olsun inşalah

cuma kaçıncı gündü yumurtlamadan sonra kuşum
11.gündü canım.
İdrar da da knda da çıkmamıştı.
Daha sonra dün adet olmam lazımdı olmadım ve şüphelendim. Benim sağ kasığım hiç ağrımaz. Kimse inanmadı psikolojik dedi ama sağ kasığım çok ağrudu ve hala daha ağrıyor muhtemelen miniğim yerleşmeye çalışıuor

yarın herşeyi yolunda olduğunu duyucaksın Lütfen lütfen Herşey yolunda olsun beklenilen değer olsun inşalah
Gerçekten çok teşekkür ederim.
İdrar testinde adet günğnde yaparsanız silik ds olsa birşet çıkıyor dün 5 tane yapdım bir de erken gebelik aldım onda daha net çıktı. Şu 6 gün öncesine kadar gösteren test. Bide ona bağlımıdır bilmiyorum ama ovülasyon testi de yaptım sanki yumurtlama gibi çok koyu çıktı hep. Ama testleri sıvı almadan sıkışık idrarla yapmaya dikkat edin yanıltmasın

Yinede ağır kaldırma yükseğe uzanma olur mu bilmiyorum ne kadar ne doğru artık işte
ve lütfen yarın güzel haberlerle gel

gebelik testim kalmadı ve kalan ovulasyon testlerini kullanıyorum bende delirdim pazartesiye kadar test yapmıcam dediysem gebelik testi yapmıycam

yumurtlamadan kaç gün geçti canım biliyorsan yumurtlama gününü üzerinden 15-17 gün sonra bakmaya çalış
Dün yumurtlamadan 10 gün geçmişti o zaman umudumu kaybetmiyorum bu ay biraz daha bekleyeyim :)
BEn de cuma gübü yaptım negatifti dün yaptım çift çizgiyi silikte olsa gördüm
Tebrik ederim sizi darısı bizim başımıza :)

gebelik testim kalmadı ve kalan ovulasyon testlerini kullanıyorum bende delirdim pazartesiye kadar test yapmıcam dediysem gebelik testi yapmıycam
Ama olmuyor işte dün ben gebelik yaptım silik birşey gördüm yok ya test bozuktur diyorum o kadar alıştım ki tek çizgi görmeye ahahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…