Bende 3 4 değerlendirdik yumurta catladigi gün çok ağrım oldu bir gun sonra degerlendik ama yinede umutluyum hafif gogus ucu agrim ve yurudugumde akintim var . Yumurtlama sonrası kuruluk oldu 3 gün. 16 'sında yapalım ilk testi kuzum meraktan ol cem resmenozaman 16martta mı 18inde mi yapalımbu arada ben 2-3-4-ve 6 martı değerlendirdim sadece
Bende 3 4 değerlendirdik yumurta catladigi gün çok ağrım oldu bir gun sonra degerlendik ama yinede umutluyum hafif gogus ucu agrim ve yurudugumde akintim var . Yumurtlama sonrası kuruluk oldu 3 gün. 16 'sında yapalım ilk testi kuzum meraktan ol cem resmen
Kızlar bende 3 martta pik oldum sizin konusmalarınızı takıp edicem bakalım tutucak mıAy lütfen test yapıcağında haber ver beraber yapalım madem15i gibi çıkar mı
Bende heyecanlıyım kuzum ya bende vajina girişinde bir segirmw var kalp atışı gibi rahime olsa anlicam var ya kafamda delisorular.benim de göğüs ucunda acıma var daakıntı ımm yok sanırım. pazartesiye kadar çok var yahu. Ya heyecanlandım şuan
yumurtlama bitiminden 14 gün sonra reglden 1 gün önce idrar ve kanda öğrendimMerhaba canlar ben 3-4 Mart pik görmüştüm bugün kan testi maalesef 1.20 sizce erken mi erkendir değil miSizler yumurtlamadan kaç gün sonra kanda ne zaman idrarda öğrendiniz?
Kızlar bende 3 martta pik oldum sizin konusmalarınızı takıp edicem bakalım tutucak mıhepimizin
Canım ben dün kan verdim ver Allahıma şükürler olsum değerim 8.19 çıktı. Galiba daha çok yeni. Yumurtlamadan 16.gün sonra verdim sanırım geç döllenme olduMerhaba canlar ben 3-4 Mart pik görmüştüm bugün kan testi maalesef 1.20 sizce erken mi erkendir değil miSizler yumurtlamadan kaç gün sonra kanda ne zaman idrarda öğrendiniz?
BEn de cuma gübü yaptım negatifti dün yaptım çift çizgiyi silikte olsa gördümKızlar benim reglime 4 gün var dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı acaba erken oldugu için mi negatiftir yoksa hamile değil miyimdir
Kızlar benim reglime 4 gün var dün dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı acaba erken oldugu için mi negatiftir yoksa hamile değil miyimdir
Canım ben dün kan verdim ver Allahıma şükürler olsum değerim 8.19 çıktı. Galiba daha çok yeni. Yumurtlamadan 16.gün sonra verdim sanırım geç döllenme oldu
BEn de cuma gübü yaptım negatifti dün yaptım çift çizgiyi silikte olsa gördüm
Ya lütfen dua et çünkü yarın yine kn vericem değerlerimin yükselmesi lazım şuan çok yeni dedi. Geç döllenme yaşamışsın dediler. Normalde yumurtlamamın 11.gübü kan verdim değerim 2 altındaydı. Ama dün 8.19 olmuşya aşırı sevindimBelirti vs hissettin mi ay inşalah sağlıkla sıhhatle kavuşun ve darısı biz bekleyenlere
Ya lütfen dua et çünkü yarın yine kn vericem değerlerimin yükselmesi lazım şuan çok yeni dedi. Geç döllenme yaşamışsın dediler. Normalde yumurtlamamın 11.gübü kan verdim değerim 2 altındaydı. Ama dün 8.19 olmuş
11.gündü canım.cuma kaçıncı gündü yumurtlamadan sonra kuşum
Gerçekten çok teşekkür ederim.yarın herşeyi yolunda olduğunu duyucaksınLütfen lütfen Herşey yolunda olsun beklenilen değer olsun inşalah
11.gündü canım.
İdrar da da knda da çıkmamıştı.
Daha sonra dün adet olmam lazımdı olmadım ve şüphelendim. Benim sağ kasığım hiç ağrımaz. Kimse inanmadı psikolojik dedi ama sağ kasığım çok ağrudu ve hala daha ağrıyor muhtemelen miniğim yerleşmeye çalışıuor
Gerçekten çok teşekkür ederim.
İdrar testinde adet günğnde yaparsanız silik ds olsa birşet çıkıyor dün 5 tane yapdımbir de erken gebelik aldım onda daha net çıktı. Şu 6 gün öncesine kadar gösteren test. Bide ona bağlımıdır bilmiyorum ama ovülasyon testi de yaptım sanki yumurtlama gibi çok koyu çıktı hep. Ama testleri sıvı almadan sıkışık idrarla yapmaya dikkat edin yanıltmasın
Dün yumurtlamadan 10 gün geçmişti o zaman umudumu kaybetmiyorum bu ay biraz daha bekleyeyim :)yumurtlamadan kaç gün geçti canım biliyorsan yumurtlama gününü üzerinden 15-17 gün sonra bakmaya çalış
Tebrik ederim sizi darısı bizim başımıza :)BEn de cuma gübü yaptım negatifti dün yaptım çift çizgiyi silikte olsa gördüm
Ama olmuyor işte dün ben gebelik yaptım silik birşey gördüm yok ya test bozuktur diyorum o kadar alıştım ki tek çizgi görmeye ahahahahahahagebelik testim kalmadı ve kalan ovulasyon testlerini kullanıyorum bende delirdimpazartesiye kadar test yapmıcam dediysem gebelik testi yapmıycam