Gebeliğe Hazırlık Ovulasyondan en erken kaç gün sonra kan testi yaptınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merimerii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
257
198
34
Merhaba canlar ben 3-4 Mart pik görmüştüm bugün kan testi maalesef 1.20 sizce erken mi erkendir değil mi Sizler yumurtlamadan kaç gün sonra kanda ne zaman idrarda öğrendiniz?

Merhaba, daha çok çok erken üzerinden 5 gün geçmiş sadece. Heyecanınızı anlıyorum ama bu kadar erken çıkması imkansız. Yumurtlamayı gördükten 17 gün sonra test yapmanızı tavsiye ederim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

minimum 12 gün geçmesi lazım canım
inşallah yükselir değerin sen haftaya pazartesi tekrar kan ver :)

Merhaba canlar ben 3-4 Mart pik görmüştüm bugün kan testi maalesef 1.20 sizce erken mi erkendir değil mi Sizler yumurtlamadan kaç gün sonra kanda ne zaman idrarda öğrendiniz?
Yesleşmesi bile 1 hafta sürüyor daha geç de döllenmiş olabilir pikten sonra. 12 gün minimum beklenmeli bence.

Aynı gün pik olmuşuz canım bende sabirsizliktan ölüyorum ama beklicem bu ay ilk defa net şekilde gördüm yumurtlamayi çok umutluyum

Sanırım bunları duymak ihtiyacı hissettim çok teşekü ederim 17gün sonra idrar mı kan mı peki ?

Aynı gün pik olmuşuz canım bende sabirsizliktan ölüyorum ama beklicem bu ay ilk defa net şekilde gördüm yumurtlamayi çok umutluyum

Ay lütfen test yapıcağında haber ver beraber yapalım madem 15i gibi çıkar mı

Çok erken olmuş. Bende dpo6’da kan vermiştim negatif çıkmıştı 11’de verdim pozitif çıktı ama 14,77 gibi düşük bi değerle.

Çok erken olmuş. Bende dpo6’da kan vermiştim negatif çıkmıştı 11’de verdim pozitif çıktı ama 14,77 gibi düşük bi değerle.

ya dayanamadım umarım bir hafta sonra ben de olumlu sonuç görürüm inşalah

Yesleşmesi bile 1 hafta sürüyor daha geç de döllenmiş olabilir pikten sonra. 12 gün minimum beklenmeli bence.

peki geç döllenme de yumurtlamayla alakalı değili mi yani ovulasyon testi ile denemiştim canım idrar testinde bir hafta snra belli olur mu yani 12-13 gün geçmiş olcak

peki geç döllenme de yumurtlamayla alakalı değili mi yani ovulasyon testi ile denemiştim canım idrar testinde bir hafta snra belli olur mu yani 12-13 gün geçmiş olcak
Idrara geç geçiyor. Ve kiminin hcgsi düşük olabiliyor ilk öğrendiğinde. Çok kişisel bir değer. En mantikkisi regle 4 5 gün kala kan testi.

Bana kalsa bugünden başlarım teste en az 12 gün diyor herkes beklicez mecbur kuzum birlikte yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…