- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 32
Amin canımDün yumurtlamadan 10 gün geçmişti o zaman umudumu kaybetmiyorum bu ay biraz daha bekleyeyim :)
Tebrik ederim sizi darısı bizim başımıza :)
Dün yumurtlamadan 10 gün geçmişti o zaman umudumu kaybetmiyorum bu ay biraz daha bekleyeyim :)
Tabiki kaybetmiyoruz ben de yumurtlamanın 7ci günündeyim 16martta test yaparım ama şuan ovulasyon testleri elimde ya onlara bakıyorum malum duramıyorum
Bende tam aynı gün değerlendirdim heyecanla ayın 15ini bekliyorumbenim de göğüs ucunda acıma var daakıntı ımm yok sanırım. pazartesiye kadar çok var yahu. Ya heyecanlandım şuan
Kızlar bişey sorabilir miyim ovu testiyle pozitif çıkan 3 günü değerlendirdik sonra benim testim bitti ve diğer 3-4 gün akıntım oldu, sizce o akıntılar neydi yani acaba testler ne bileyim yanlıştı da yumurtlama asıl o zaman mıydı çok üzülüyorum yaDün yumurtlamadan 10 gün geçmişti o zaman umudumu kaybetmiyorum bu ay biraz daha bekleyeyim :)
Tebrik ederim sizi darısı bizim başımıza :)
Ama olmuyor işte dün ben gebelik yaptım silik birşey gördüm yok ya test bozuktur diyorum o kadar alıştım ki tek çizgi görmeye ahahahahahaha
Bende tam aynı gün değerlendirdim heyecanla ayın 15ini bekliyorum
Ben belirti hissetmiyorum sanki sizde belirti var mı
Canım pek bilgim yok açıkcası ama bence bu kadar kendini üzme ve kafaya bu kadar takarsan hamileliği etkiler.Kızlar bişey sorabilir miyim ovu testiyle pozitif çıkan 3 günü değerlendirdik sonra benim testim bitti ve diğer 3-4 gün akıntım oldu, sizce o akıntılar neydi yani acaba testler ne bileyim yanlıştı da yumurtlama asıl o zaman mıydı çok üzülüyorum ya
Kızlar bende pik i ayın 6 sında gördüm tahmini pat günüm 16 si sizce ne zaman test yapayım çok merak ediyorum
Kanda değil de yumurtlamanın 12.gününde hayalet değil belirgin silik çizgi gördüm idrar testinde
Kızlar ben de 10 martta pik gördüm 9 10 ve 12 martı değerlendirdik artık sabırsızlıkla bekleyeceğiz bakalım sonucuBu ay hepimiz de güzel haberler alırız inşallah
Kızlar bi bakar mısınız t çizgisi gittikçe silikleşiyor hamilelik olsa böyle silik olmadı normal mi erken mi
Daha erken olmaz mı6sı pik olmuş kuşum 19-20si test yap
Daha erken olmaz mı