• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyonda çift çizgiyi gördükten sonraki süreç yardımlaşalım kızlar..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çevremde 3 kişi ilk denemede çoçuk sahibi oldu .. hepsi çift çizgi günü ve ardından 3 gün ilşki yaşayarak kalmış

Ve ben o ay gebeliğimide ovulasyon testiyle öğrendim adet günüme 3 gün kala yaptım koyu şekilde 2.ci çizgiyide gördüm diğer gün gebelik testinde 2.ci silik çizgiyi gördüm ovulasyon testleri daha erken gösterebiliyor bilmeyenlere yardımcı olmuş olmak istedim sabırsızlanan olacaktır benim gibi hamileliğini öğrenmek için :)

Ben ovulasyon ile takip ederek kaldim 2. Ayimda, cizgi koyulasmaya baslarken biz hep 2 gunde 1 iliskiye girdik, sperm kalitesi ve cogalmasi icin en uygun 2 gunde 1 cunku.. Benim cizgilerim hic bi zaman kopkoyu olmadi mesela, ama takvimle de takip ettigim icin yumurtlamadan once iliskiye girdik ki yumurta hazir oldugunda sperm de orda olabilsin diye.. Her zaman soyluyorum kizlar, iliskiye girmek icin girmeyin zevk almaya bakin, orgazm oldugunuz zaman gebe kalma sansiniz daha yuksek, cunku o zaman kaygan siviniz salgilaniyor ve spermler daha uzun yasiyor ve daha kolay yuzebiliyor..:KK30: Cok net yazdigim icin umarim yanlis anlasilmam ama dogasi bu isin..:anne:

Ben ovulasyon ile takip ederek kaldim 2. Ayimda, cizgi koyulasmaya baslarken biz hep 2 gunde 1 iliskiye girdik, sperm kalitesi ve cogalmasi icin en uygun 2 gunde 1 cunku.. Benim cizgilerim hic bi zaman kopkoyu olmadi mesela, ama takvimle de takip ettigim icin yumurtlamadan once iliskiye girdik ki yumurta hazir oldugunda sperm de orda olabilsin diye.. Her zaman soyluyorum kizlar, iliskiye girmek icin girmeyin zevk almaya bakin, orgazm oldugunuz zaman gebe kalma sansiniz daha yuksek, cunku o zaman kaygan siviniz salgilaniyor ve spermler daha uzun yasiyor ve daha kolay yuzebiliyor..:KK30: Cok net yazdigim icin umarim yanlis anlasilmam ama dogasi bu isin..:anne:
Gayet guzel bir açıklama olmus ins diger arkadaslarada yardımcı olmustur

Bende ovulasyonda çift çizgiyi gördüğüm günü kaçırmıştım 1 gün sonrası birliktelik olmuştu ve belimin altına banada tavsiye edildiği gibi yastık koyup biraz bekledm şmdi 3 yaşında çocuğum şükürler olsunn Rabbime , Olmayanlarada nasip etsin inşallah..
O donemde baska iliski oldu mu ve cinsiyet nedir

Tabi ama birkaç gün sonrası ..bn hiç beklemiyordum günü kaçırdım dedim ama kısmetimizde varmış çok şükür oğlum oldu tatlım Allahım isteyenlerede nasip eylesin
Amin cnmmm inss.. Bende cift cizgi oncesi o gun ve sonrasında denedim bekliyoruz 8 gun var. Belirti hissettin mi

Amin cnmmm inss.. Bende cift cizgi oncesi o gun ve sonrasında denedim bekliyoruz 8 gun var. Belirti hissettin mi
Adet tarihime 3 gün kala miğdem karışıyordu ve bütn gün geçmedi kusmuyordum. ama miğdem kötüydü aynı akiam şüphelenip ovulasyon testi yaptım koyu 2 çizgi gördüm sabahı gebelik testi 2.ci çizgi silikti yani regl den 2 gün önce öğrendim hamileliğimi

Kızlar Merhaba adetin 15 gün geCTI test negatif bugün meraktan ovu testi almıştım çift çizgi gördüm biri koyu biri daha açık renkte sanırım henüz yumurtlamadim çok şaşırdım ben adet olmayı beklerken yumurtlamam olmamış daha ben öyle anladim

Kac gunde bir dongun cnmm
Canım korunmayı bıraktıktan sonra çok düzensizlesti geçen ay tam 1ay geçti hormon testinde sorun yok stresten dedi doktor bugün de yaptım ovu testi sonuç bu anlamadım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 1.184
Ya test negatif ben dün meraktan yaptım ovu testini gelecek ay için almıştım öyle hafif koyu çıkınca herhalde Yen'i yumurtlucam dedim ama bugün baya silik

Back