-
- Konu Sahibi Yuppidemek
adet gecikmeniz yoksa cıkmayada bilir yada geç döllenme falan bir sürü sans varO kadar bekliycem diyip bekleyemedim
Sabah yaptım koca bir tek çizgi
Yok evde vardı ovulasyonla geldi kaset testErken gebelik mi yaptın canım
İnşallahadet gecikmeniz yoksa cıkmayada bilir yada geç döllenme falan bir sürü sans var
Erken yapmışsın aslında gözükmeyebilir umutsuzluk yokYok evde vardı ovulasyonla geldi kaset test
Tamam canımErken yapmışsın aslında gözükmeyebilir umutsuzluk yok
İkimiz için de heyecanlıyım yaTamam canımama iyiyim şuan adet olunca zaten modelim bozulur benim
Şuan heyecanım gitti ama sana sabırsızlanıyorum şuan inşallah pozitif görürsünİkimiz için de heyecanlıyım yanasipten öteye yol yok tatlım kafayı rahat tutamayı bilelim biz inşallah gerisi Allah’tan
Amin tatlım çok teşekkür ederim ikimiz de inşallahŞuan heyecanım gitti ama sana sabırsızlanıyorum şuan inşallah pozitif görürsün
Nasılsın canım durumun nedirAmin tatlım çok teşekkür ederim ikimiz de inşallah
Kuzum aynı sadece beyaz akıntı geldi biraz çok az onun dışında bir şeyim yok sen nasılsınNasılsın canım durumun nedir
Bende adet olmayı bekliyorum dün olmadımKuzum aynı sadece beyaz akıntı geldi biraz çok az onun dışında bir şeyim yok sen nasılsın
Yok canım müsait olamadımBende adet olmayı bekliyorum dün olmadım
Test yapmadın mı
Tamam canım güzel haberlerini bekliyorumYok canım müsait olamadım
İnşallah kuzucum yaTamam canım güzel haberlerini bekliyorum
Benim daha adete 10 gün galan var tahmini erken gebelik testi mi alayım canımBende adet olmayı bekliyorum dün olmadım
Test yapmadın mı
10 gün çok sanırım biraz daha bekle bence canım ama sen belli olmuyo demiştin düzensizdi galiba aynı zaman pik görmüştük yine 1 hafta kala yap daha iyi olurBenim daha adete 10 gün galan var tahmini erken gebelik testi mi alayım canım
Ben bugün yaptım ama erken gebelik değildiBenim daha adete 10 gün galan var tahmini erken gebelik testi mi alayım canım
Tamam kuzum öyle yapayım10 gün çok sanırım biraz daha bekle bence canım ama sen belli olmuyo demiştin düzensizdi galiba aynı zaman pik görmüştük yine 1 hafta kala yap daha iyi olur
Bence senin adet zamanın yakın ya erken gebelik yapsaydınBen bugün yaptım ama erken gebelik değildi
Yarım saat sonra fark ettim bilemiyorum ya inşallah adet olmam
Evde vardı öylesine deniyim dedim gecikti diye yarında adet olmazsam sonraki gün ilk idarla yaparım inşallahBence senin adet zamanın yakın ya erken gebelik yapsaydın