- 26 Nisan 2024
- 115
- 28
- 25
-
- Konu Sahibi Yuppidemek
Amin tatlımHadi hayırlısı olsun ikimiz içinde
Ya bunu görmemişim teşekkürlerEvet tatlıım beklenen adet tarihinin üzerinden birkaç gün geçince evde sabah ilk idrarla test yaparsan net sonuç alırsın
Elifcim merhaba ,nasılsın ?Hadi hayırlısı olsun ikimiz içinde
Dün silik çıktı çizgi vardı bugün böyle nasıl olabiliyor bu bizim seninle 27 Mayıs pik görmüştükHadi hayırlısı olsun ikimiz içinde
Sabah ilk idrarla mı yaptınız ?Dün silik çıktı çizgi vardı bugün böyle nasıl olabiliyor bu bizim seninle 27 Mayıs pik görmüştük
Hayır ikinciSabah ilk idrarla mı yaptınız ?
Ben 2 gündür yapmıyorum canımDün silik çıktı çizgi vardı bugün böyle nasıl olabiliyor bu bizim seninle 27 Mayıs pik görmüştük
İnşallah ya sende de vardır inşallah :)Ben 2 gündür yapmıyorum canım
İkinciye mı yumurtlama oldu acaba yoksa bide gebelik olunca koyulaşıyomuş
İnşallah vardır birşeyler
İyiyim canım sen nasılsın?Elifcim merhaba ,nasılsın ?
Umarım ya vardır birkaç gün kaşık ağrısı oldu ama onada ümit bağlamıyım dedim . Bende hiç lekelenme olmadı Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin ikimizdeİyiyim canım sen nasılsın?
Pazar günü ben biraz umitlendim leke gibi bişey geldi peçeteye sadece hafif kasık ağrısı sızı gibi vardı
Şuan yok tabi
Sende birşeyler var mı
Ovulasyon testin biraz umitlendirdi beni
İnşallah canımUmarım ya vardır birkaç gün kaşık ağrısı oldu ama onada ümit bağlamıyım dedim . Bende hiç lekelenme olmadı Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin ikimizde
Ama sabah ve akşam LH hormonu doğru çalışmayabiliyor yani 12.00-16.00 saat aralığı en uygun vakit olarak biliyorumHayır ikinci
Test ne zaman yapıcaksın canım?Umarım ya vardır birkaç gün kaşık ağrısı oldu ama onada ümit bağlamıyım dedim . Bende hiç lekelenme olmadı Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin ikimizde
Test ne zaman yapıcaksın canım?
Ovulasyon bugün de koyu çıktı mıBilmiyorum ki ne zaman yapmamız lazım
Ben adet tarihimi bildiğim için daha var gecikme olursa ancaBilmiyorum ki ne zaman yapmamız lazım
Yapmadım da yapıcam birazdanOvulasyon bugün de koyu çıktı mı
İnşallah koyudur da belirtidirYapmadım da yapıcam birazdan
Bende beklerim adete yakın yaparım gecikirse zaten değişiklik oluyor bende bi belirti değil buBen adet tarihimi bildiğim için daha var gecikme olursa ancagecikmezsem gerekte kalmıycak senin değişiklik gösterdiği için bilemi
Ya inşallah burdan böyle güzel dilekleri olan birine rast geldiğim için çok mutluyum.İnşallah koyudur da belirtidir