- 26 Nisan 2024
- 115
- 28
- 25
-
- Konu Sahibi Yuppidemek
Allahım nasip etsinBende yapmıyorum günlere bile dikkat etmiyorum olursa olur yani
Yarın da olmazsam evet gecikmeGeciktin mi
Bana da bir çok doktor öyle diyordu ben ateş basmalarimdan dolayı yumurtalik rezervinin sorduğumda bak gayet iyi diyorlardı 0.86 çıktı amh enfeksiyonun vardi idrar yolu rahimde yok bir şey dediler hep prof da var içlerinde ama rahim ağzım enfeksiyondan siperm gecirmiyormus kalp rahim vardı sorun olmaz o kadar diyorlardı o etkilemezdi belki ama ben bir çok doktorda bu sorunları yaşadım karnım ağrıyor enfeksiyon dedim biri psikiyatriye gönderdi biride ortopediye başka doktorlara da git biEvet bi sorun görmedi
Yani sizde enfeksiyondan dolayı mı olmuşBana da bir çok doktor öyle diyordu ben ateş basmalarimdan dolayı yumurtalik rezervinin sorduğumda bak gayet iyi diyorlardı 0.86 çıktı amh enfeksiyonun vardi idrar yolu rahimde yok bir şey dediler hep prof da var içlerinde ama rahim ağzım enfeksiyondan siperm gecirmiyormus kalp rahim vardı sorun olmaz o kadar diyorlardı o etkilemezdi belki ama ben bir çok doktorda bu sorunları yaşadım karnım ağrıyor enfeksiyon dedim biri psikiyatriye gönderdi biride ortopediye başka doktorlara da git bi
Evet ben doktorlar yok dedigi için yok diyordum hsg filmi çekildim tedbir amaçlı ameliyat yapalım düzeltelim rahmi dedi doktor alttan bakmamıştı ameliyatta dedi perdeden dolayı değil enfeksoyondan dolayı olmamış xocuk diye değerim düşük hemen tüp bebek yapacaktı ama enfeksiyondan dolayı kendiniz bi 2 ay deneyin olmazsa öyle yapalım hakkınızı yemiyeyim dedi yumurta var daha 2 ayda o kadar azalmaz dedi kalır bize yumurta dedi geçen ay olmadı bu ay ilk defa silik çizgi gördüm yıllardan beriYani sizde enfeksiyondan dolayı mı olmuş
Ya inşallah hamilesinizdir sağlıkla doğsunEvet ben doktorlar yok dedigi için yok diyordum hsg filmi çekildim tedbir amaçlı ameliyat yapalım düzeltelim rahmi dedi doktor alttan bakmamıştı ameliyatta dedi perdeden dolayı değil enfeksoyondan dolayı olmamış xocuk diye değerim düşük hemen tüp bebek yapacaktı ama enfeksiyondan dolayı kendiniz bi 2 ay deneyin olmazsa öyle yapalım hakkınızı yemiyeyim dedi yumurta var daha 2 ayda o kadar azalmaz dedi kalır bize yumurta dedi geçen ay olmadı bu ay ilk defa silik çizgi gördüm yıllardan beri
Insallah yaaa yarin kan vereceğim işte bakalım sonucunu yazarimYa inşallah hamilesinizdir sağlıkla doğsun
Mutlaka yazınInsallah yaaa yarin kan vereceğim işte bakalım sonucunu yazarim
124 çıktı sonucumMutlaka yazın
Huhu hamilesiniz o zaman124 çıktı sonucum
Pazar günü de tekrar test vereceğim ama öyle gibi duruyorHuhu hamilesiniz o zaman
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinPazar günü de tekrar test vereceğim ama öyle gibi duruyor
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sizin ne durumda adet oldunuz muYarın da olmazsam evet gecikme
Kahverengi lekelenmem var sanırım adet gelecekSizin ne durumda adet oldunuz mu
Kendinize dikkat edin yerlesmede olabilirKahverengi lekelenmem var sanırım adet gelecek
Sanmıyorum ama hiçbir hamilelik belirtisi yok çünküKendinize dikkat edin yerlesmede olabilir
İlla bi belirti olmasi gerekmiyor kiSanmıyorum ama hiçbir hamilelik belirtisi yok çünkü
Kahverengi kanama arttı biraz adetim büyük ihtimalİlla bi belirti olmasi gerekmiyor ki
Hayırlısı olsun moralini yüksek tut çok zor oluyor ama başka çaremiz de yokKahverengi kanama arttı biraz adetim büyük ihtimal