-
- Konu Sahibi Yuppidemek
Kasık ve bel ağrım devam ediyor bas ağrım da halsizlik yorgunluk da var goguslerim şiş acıyor adet zamanım gibi de az farklı gibi de adetime 4 gün var şuanda merakla bekliyorum ama umudum yok gibi benim yaaMerhaba gelişme var mı ?
Merhaba hamilelik var mıı acaa ??Hadi hayırlısı olsun ikimiz içinde
Merhaba hamilelik var mıı acaa ??
çatlamadan sonra test yapmaya devam etmeli miyiz ?Merhaba ilk resimde ovülasyon testlerim mevcut iki gün süren pikin ardından 11 Haziran da yumurtam çatladı 5 gün geçti tekrar yapmak istedim daha koyu çıktı bu ay ovulasyon testleri günleri vs dikkat ettim degerlendirdik gebelik bekliyorum Allah'ın izniyle böyle koyu çıkınca bir umitlendim adete de 9 gün var sabırsızlanıyorumda böyle olan duyan varsa yorumlarsanız çok sevinirim
Bence gerek yok ama içiniz rahat etsin istiyorsanız yapı nçatlamadan sonra test yapmaya devam etmeli miyiz ?
İyiyim canım sen nasılsın naptın?Nasılsın kuzum
Hayır adet oldumMerhaba hamilelik var mıı acaa ??
Adet tarihimi bekliyorum ama olacağını pek sanmıyorum önümüzdeki ay tüp bebek gibi görünüyor bana son 4 günMerhaba gelişme var mı ?
Ahahah valla bende ama seni özledimsuİyiyim canım sen nasılsın naptın?
Aslında girmiycektim takıntı yapmıyım bu ay diye ama seni merak ettim
İnşallah hiç gerek kalmaz dualarım sizinleAdet tarihimi bekliyorum ama olacağını pek sanmıyorum önümüzdeki ay tüp bebek gibi görünüyor bana son 4 gün
Insallah bugün kahverengi akıntı geldi sadece iki damla normalde dünden beri çok az ama akintim vardi bugün sadece 2 kez çamaşırını kahverengi akıntı geldi iyice merak ettimİnşallah hiç gerek kalmaz dualarım sizinle
Ya kaç gün kaldıİnşallah hiç gerek kalmaz dualarım sizinle
Ay yanlış yere yazdım hahsndfAhahah valla bende ama seni özledimsu
Nerelerdesin test zamanı gelmedi miAhahah valla bende ama seni özledimsu
Siz nasılsınız adet oldunuz mu var mı bi gelişmeInsallah bugün kahverengi akıntı geldi sadece iki damla normalde dünden beri çok az ama akintim vardi bugün sadece 2 kez çamaşırını kahverengi akıntı geldi iyice merak ettim
Yavru adet zamanındayım kaşık ağrım var adet olursam test almıcam boşunaNerelerdesin test zamanı gelmedi mi
Hamile misiniz6 veya 7 sinde
Çünkü pikten 12 gün sonra belli oluyormuş