ovulasyon

eksiturta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
51
17
3
miratech ovulasyon testi
şu anda yumurtluyor muyum anlamadım testin açıklamasını okumama ragmen.
çünkü iki çizgi de çok silik...
1.ilk görsel hemen ilk 5 dakikadaki hallerini yansıtıyor.

2.ikinci görsel de sonuc için. emin olamıyorum ikisi de bulanıkken...

3.aradan 15-20 dk geçti ikisi de kopkoyu, süre geçtiği için çok ciddiye almadım.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-08-15 at 04.31.32.webp
    12 KB · Görüntüleme: 48
  • WhatsApp Image 2020-08-15 at 04.48.12.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 64
  • WhatsApp Image 2020-08-15 at 04.48.50.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 56
T daha koyu yani yumurtlayacaksin 24-48 saat icinde. Bu gece ve yarin iliski olsun

Yumurtlama zamanın canım değerlendir 2 3 günü yarım saatte kalkma

O
cocuk istemiyoruz ekonomik durumumuz yuzunden 13u 14une bağlayan gece prezervatifle birlikte olduk ama ondan korkuyorum.
Hem yumurtlama tarihinde bugün dün değil ondan önceki gün brlkte olmuşsunuz anladığım kadarıyla bide prezervatifle dahada üstüne olmadıysanız sıkıntı yok prezervatif sağlam değil desek bile bugüne sperm kalmamış olabilir çünkü gebelik için yumurtlamadan 2 gün öncesi ve bi gün sonrası yüksek ihtimal ilişkiden sonra kalkıp duşunu da aldıysan düşük bi ihtimal yani..

Anladım hayırlısı olsun. Prezervatifin sorunu yoksa bişey olacağını zannetmiyorum Allah gönlünüze göre versn..
cikarip baktığımızda bir sey gozukmuyordu. Ancak insan bilemiyor tabi cok korkuyorum gunlerdir. Allah hepimizin gönlüne göre versin

yani bugun akıntım basladı cok yogun seviyede sanırım bugun yumurtluyorum ama bilemiyorum tabi umarım bir sey yoktur. prezervatifte bir şey yok gibi gözüküyordu ama hiç belli olmaz tabi bu iş. duş almadım ama ..

Canım akıntın şeffaf uzayan biçimdeyse bugün yumurtluyosun demektir. Duş almadıysan lavboya gitmişindir illaki beklemeden ? Velasıl 3 gün sonrasına kadar girme ilişkiye artık yapacak bişe yok onda bişe olduysa bile ama dediklerine bakarak çok düşük bi ihtimal bişe olması sen gerisinin önlemini almaya bak kafanada takma..

yapacak bir seyy yok gibi evet
karnim ağrıyor o günden beri ve yumurtaliklarim o kadar

Piskolojikde olabilir canm karn ağrın yoksa yumurtalık çatlayamaya yaklaştıkcada olur ağrın zaten
ben de öyle düşündüm. dun falan midem asiri bulandı bugun de oyle azcik yemek yedim. zaten kucuk kucuk kistlerim varmis doktor gecen ay onlardannda olabilir demisti,,, bugün aşırı yorgun ve bitkinim uyku halinde, gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum bu kadar erkenden yani yumurtlama donemi etkilei diye düşünmek istiyorum. bir de bu konulara o kadar yoğunlaştım ki stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…