T daha koyu yani yumurtlayacaksin 24-48 saat icinde. Bu gece ve yarin iliski olsunmiratech ovulasyon testi
şu anda yumurtluyor muyum anlamadım testin açıklamasını okumama ragmen.
çünkü iki çizgi de çok silik...
1.ilk görsel hemen ilk 5 dakikadaki hallerini yansıtıyor.
2.ikinci görsel de sonuc için. emin olamıyorum ikisi de bulanıkken...
3.aradan 15-20 dk geçti ikisi de kopkoyu, süre geçtiği için çok ciddiye almadım.
c daha koyu gibi gelmişti banaT daha koyu yani yumurtlayacaksin 24-48 saat icinde. Bu gece ve yarin iliski olsun
Yumurtlama zamanın canım değerlendir 2 3 günü yarım saatte kalkmamiratech ovulasyon testi
şu anda yumurtluyor muyum anlamadım testin açıklamasını okumama ragmen.
çünkü iki çizgi de çok silik...
1.ilk görsel hemen ilk 5 dakikadaki hallerini yansıtıyor.
2.ikinci görsel de sonuc için. emin olamıyorum ikisi de bulanıkken...
3.aradan 15-20 dk geçti ikisi de kopkoyu, süre geçtiği için çok ciddiye almadım.
cocuk istemiyoruz ekonomik durumumuz yuzundenYumurtlama zamanın canım değerlendir 2 3 günü yarım saatte kalkma
Anladım hayırlısı olsun. Prezervatifin sorunu yoksa bişey olacağını zannetmiyorum Allah gönlünüze göre versn..cocuk istemiyoruz ekonomik durumumuz yuzunden13u 14une bağlayan gece prezervatifle birlikte olduk ama ondan korkuyorum.
Hem yumurtlama tarihinde bugün dün değil ondan önceki gün brlkte olmuşsunuz anladığım kadarıyla bide prezervatifle dahada üstüne olmadıysanız sıkıntı yok prezervatif sağlam değil desek bile bugüne sperm kalmamış olabilir çünkü gebelik için yumurtlamadan 2 gün öncesi ve bi gün sonrası yüksek ihtimal ilişkiden sonra kalkıp duşunu da aldıysan düşük bi ihtimal yani..cocuk istemiyoruz ekonomik durumumuz yuzunden13u 14une bağlayan gece prezervatifle birlikte olduk ama ondan korkuyorum.
cikarip baktığımızda bir sey gozukmuyordu. Ancak insan bilemiyor tabi cok korkuyorum gunlerdir. Allah hepimizin gönlüne göre versinAnladım hayırlısı olsun. Prezervatifin sorunu yoksa bişey olacağını zannetmiyorum Allah gönlünüze göre versn..
Amin inşAllah bakmayla anlaşılmayabilir eşin boşalacağı zaman geri çekilme yöntemi ile koruyabilirdinizcikarip baktığımızda bir sey gozukmuyordu. Ancak insan bilemiyor tabi cok korkuyorum gunlerdir. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Zaten prezervatif varken, geri cekildi boşalacagi vakitAmin inşAllah bakmayla anlaşılmayabilir eşin boşalacağı zaman geri çekilme yöntemi ile koruyabilirdiniz
Sıkıntı olacağını sanmıyorum canım ozaman rahat olZaten prezervatif varken, geri cekildi boşalacagi vakit
inşallah öyle olur teşekkür ederim ...Sıkıntı olacağını sanmıyorum canım ozaman rahat ol
yani bugun akıntım basladı cok yogun seviyede sanırım bugun yumurtluyorum ama bilemiyorum tabi umarım bir sey yoktur. prezervatifte bir şey yok gibi gözüküyordu ama hiç belli olmaz tabi bu iş.O
Hem yumurtlama tarihinde bugün dün değil ondan önceki gün brlkte olmuşsunuz anladığım kadarıyla bide prezervatifle dahada üstüne olmadıysanız sıkıntı yok prezervatif sağlam değil desek bile bugüne sperm kalmamış olabilir çünkü gebelik için yumurtlamadan 2 gün öncesi ve bi gün sonrası yüksek ihtimal ilişkiden sonra kalkıp duşunu da aldıysan düşük bi ihtimal yani..
inşallah öyle olur teşekkür ederim ...
Canım akıntın şeffaf uzayan biçimdeyse bugün yumurtluyosun demektir. Duş almadıysan lavboya gitmişindir illaki beklemeden ? Velasıl 3 gün sonrasına kadar girme ilişkiye artık yapacak bişe yok onda bişe olduysa bile ama dediklerine bakarak çok düşük bi ihtimal bişe olması sen gerisinin önlemini almaya bak kafanada takma..yani bugun akıntım basladı cok yogun seviyede sanırım bugun yumurtluyorum ama bilemiyorum tabi umarım bir sey yoktur. prezervatifte bir şey yok gibi gözüküyordu ama hiç belli olmaz tabi bu iş.duş almadım ama ..
Canım akıntın şeffaf uzayan biçimdeyse bugün yumurtluyosun demektir. Duş almadıysan lavboya gitmişindir illaki beklemeden ? Velasıl 3 gün sonrasına kadar girme ilişkiye artık yapacak bişe yok onda bişe olduysa bile ama dediklerine bakarak çok düşük bi ihtimal bişe olması sen gerisinin önlemini almaya bak kafanada takma..
Piskolojikde olabilir canm karn ağrın yoksa yumurtalık çatlayamaya yaklaştıkcada olur ağrın zatenyapacak bir seyy yok gibi evet
karnim ağrıyor o günden beri ve yumurtaliklarim o kadar
haklisin evet insallahPiskolojikde olabilir canm karn ağrın yoksa yumurtalık çatlayamaya yaklaştıkcada olur ağrın zaten
Takma kafana.. .haklisin evet insallah
ben de öyle düşündüm. dun falan midem asiri bulandı bugun de oyle azcik yemek yedim. zaten kucuk kucuk kistlerim varmis doktor gecen ay onlardannda olabilir demisti,,, bugün aşırı yorgun ve bitkinim uyku halinde, gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum bu kadar erkenden yani yumurtlama donemi etkilei diye düşünmek istiyorum. bir de bu konulara o kadar yoğunlaştım ki strestenPiskolojikde olabilir canm karn ağrın yoksa yumurtalık çatlayamaya yaklaştıkcada olur ağrın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?