Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlarrr adet oldum ilk ay tam anlamıyla çalışıp denemede gitti sonuç negatiffffffffffff
ovulasyon testlerinede inanmıyorum artık o koyu çizgileride görmüştüm ama
ve ayrıca 2 gün önce ovulasyonda yine çift çizgi çıkmıştı anladımkı hamilelik olmadanda çıkıyormuş ikinci çizgi
önümüzdeki ay nasıl oluca nasıl çalışıcaz hiiiiççççççççççç bilmiyorummmmm kafam çokkkkk karışıkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!

Aminnnnnnnnnn, hepimizi inşallah.

Canım benim, iyi dileklerin için çok çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız, sizlerle kendimi daha iyi hissediyorum.
İnşallah herşey iyi olacak, ben umudumu henüz yitirmedim. Kısmet tabi herşey, yaşayıp göreceğiz... Sizlere de bol şans diliyorum, allah hepinizin kucağını bebişle doldursun. Hepiniz için dua ediyorum canlarım, allah hayırlısını versin...
cnm insAllah cabucak gelir bebegin
ay canım ihmal etme bence bir dr.git derim
iki haftam var cnm bkalim nasil olacak ne olacak
kızlarrr adet oldum ilk ay tam anlamıyla çalışıp denemede gitti sonuç negatiffffffffffff
ve ayrıca 2 gün önce ovulasyonda yine çift çizgi çıkmıştı anladımkı hamilelik olmadanda çıkıyormuş ikinci çizgi
önümüzdeki ay nasıl oluca nasıl çalışıcaz hiiiiççççççççççç bilmiyorummmmm kafam çokkkkk karışıkkkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!

cnm hayirlisi olsun ne diyelim cok zor yaaa

tatlim simdi sen ne icin gideceksinn ne yapmak istiyorsun

canım bebek istiyorduk 2 3 aydır korunmuyoruz ama ilk kez bu ay tam anlamıyla denemiştik çalışmıştık adet oldum biraz önce ne yapmam gerek doktora gitmek istiyorum erkenmi kontrol amaçlı adetliyken gidiliyormuş ya oyuzden ne zman gitmem gerek

canım bebek istiyorduk 2 3 aydır korunmuyoruz ama ilk kez bu ay tam anlamıyla denemiştik çalışmıştık adet oldum biraz önce ne yapmam gerek doktora gitmek istiyorum erkenmi kontrol amaçlı adetliyken gidiliyormuş ya oyuzden ne zman gitmem gerek

LAdyblue arkasimiz gibi kan verip degerlerini falan olcturebilirsin cnm adetli iken gidiluyor sanirim:KK31:

alllah allah canım bilemedim ki vallaha anlamadım birşey.
dr. neden gidicen senın daha ilk ay denemen değil mi
ama gebelik öncesi dr.gitmediysen testlerini yaptırmadıysan git tabikide.
buarada kızlar kan tahlili yaptırdım 700 çıktı bu seferde anlamadım 1 hafta once 170 çıkmıştı.düşmesi gerekn değer artıyor yarın bakalım doktor ne diyecek acaba bebeğim tutunmaya mı çalışıyor

Canımm aynı durum bendede varr gögüslerde acıma ara ara hafif kasık ağrısı baş ağrısı kısa süreli bende 26.günde bir adet görüyorum bende 25.gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı adetin 11. - 12.günü çıkanlarla aynıydı sonrra gebelik yaptım onda tek çizgi çıktı bugün 27.gün adetin bekliyorum bakalım içimden bir ses olmadı diyor ama hayırlısı beklemek en zoruymuşşş bunu anladımmm :))) hepimizin hakkında hayırlısııı

canım görmedim en son mesajı regl olmuşsun...senin yeniymiş daha dr sana bekle diycek 6 ay falan testlerini yaptır ama hormonlar kist vesaire...bana bile bekle demişti ama ben bikaç gün sonra regl olursam randevumu aldım gitcem dr a. benm 9 ay oldu inş. 10. ay olmazda haberini alırız :)RABBİM en kısa zamanda hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin:)aminnn

Son düzenleme:
Adet günü yapılan ovulasyon testi,şayet yumurtlamadaki gibi çift kopkoyu çizgiyse,büyük ihtimalle gebelik var demek..

Laboquick marka testte,yumurtlama gününün dışındaki günlerde de silik ikinci çizgi çıkıyor devamlı..
İstisnaen çıkmayanlar da varmış ama geneli silik çizginin hep olduğunu söylüyor.. diğer markalarda durum değişir..

haklısın canım bende öyle düşünüyorum benm test markası clear blue muş sen yazınca baktım:)
kocamın dediği gibi işimiz bu çizgiye kaldıysa yandık o zaman demişti bende öyle düşünüyorum çizgi çok silik eğer az bişi daha koyu olsa belki olabilirdi:)

buarada kızlar kan tahlili yaptırdım 700 çıktı bu seferde anlamadım 1 hafta once 170 çıkmıştı.düşmesi gerekn değer artıyor yarın bakalım doktor ne diyecek acaba bebeğim tutunmaya mı çalışıyor

Cnm ay insAllahhhhh yavrummmm ya mujdeyi ver bize
KIZLAR YAA BNM REGLIM BITTI YA 2 gun daha surdu bitti ay agrim yok sancim yok Hay Allahim ya 8 subattttt gellllll

canım bunu senin için buldum buraya da yazdım merak ettim durumunu:)inşallah iyiye gidiyordur.

Beta HCG Testi Normalin Üstü Olan Değerler ve Muhtemel Gebelik Haftalıkları(Bu değerler bu konuda fikir vermektedir,en doğru gebelik haftası jinekolojik ultrasonla saptanmaktadır)
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000

7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 522
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

kıslar günaydın birşey sorucam bu konuda ilgisi olan varmı ???
çevremde 3 kişi adettin 14.gününü saymış ve ondan sonraki 1 hafta boyunca hergün ilişikiye girmiş ve öyle hamile kalmış sizince böyle duyduğunuz bişeyler varmı ????

kıslar günaydın birşey sorucam bu konuda ilgisi olan varmı ???
çevremde 3 kişi adettin 14.gününü saymış ve ondan sonraki 1 hafta boyunca hergün ilişikiye girmiş ve öyle hamile kalmış sizince böyle duyduğunuz bişeyler varmı ????

canım bence herkesin yumurtlama zamanı farklıdır onlara denk gelmiş bence.

canım bunu senin için buldum buraya da yazdım merak ettim durumunu:)inşallah iyiye gidiyordur.

Beta HCG Testi Normalin Üstü Olan Değerler ve Muhtemel Gebelik Haftalıkları(Bu değerler bu konuda fikir vermektedir,en doğru gebelik haftası jinekolojik ultrasonla saptanmaktadır)
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000

7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 522
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

saol cnm ilgilendiğin için bakalım bugun gidicez doktora.çok fenada kar var nasıl gidicez bilmiyorum.birde sanki pembe lekelenmeler başladı gibi

kızlar, ben ovu testinde çift koyu çizgiyi önceki akşam gördüm ama o akşam ilişki olmadı, dün akşam oldu...yumurtanın canlı olduğu zamanları kaçırmış mıyımdır sizce? :KK14::KK14:

kızlar, ben ovu testinde çift koyu çizgiyi önceki akşam gördüm ama o akşam ilişki olmadı, dün akşam oldu...yumurtanın canlı olduğu zamanları kaçırmış mıyımdır sizce? :KK14::KK14:

bunu buldum netten;

"(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içerisinde yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır."

inşallah yakalamışızdır inşallah tutmuştur...rabbim hayırlı zamansa nadip eder...

kızlarrr merhaba bugün kimseler yokkk cumalarınız mübarek olsunnn

kızlar bu ay 9 ocakda çalışma oldu 11 ocakda oldu 12 ocakda teste çizgi koyuydu ama o akşam olmadı ertesi gün 13 ocakdada çizgi koyudu çalışma oldu 14 ocakdada çalışma oldu ama sonuç negatifffffff

teste göre yumurtlamadan birgün önce ilişki olmuştu tam koyu çıktığında birgün olmadı yine onu takip eden 2 3 gün üstüstede olduda ama bebiş yok

hani spermler yaşardı 48 saate kadar yumurtlama olunca hemen bebek olurdu bunları düşünmekten yoruldum ve kafam karmakarışıkkkkk sizce bu ay nasıl çalşıcaz biz yaaa yardım edin bu ay nasıl ilişki olucakkk çok garibim hiç anlamadım ben bu işleri yaaa :KK43:(((

Son düzenleme:
hayırlı cumalar herkese.yumurtlama günü sayarken adetimizin başladığı günü 1 olarak sayıyoruz değilmi??öyleyse benim 13.günüm çift çizgiyi bugün gördüm.bu akşam ve 2 gün sonramı ilişki olması uygun.inşallah bu ay tutar muhasebeci gibi olduk hee sürekli hesap :)):KK52:

hayırlı cumalar herkese.yumurtlama günü sayarken adetimizin başladığı günü 1 olarak sayıyoruz değilmi??öyleyse benim 13.günüm çift çizgiyi bugün gördüm.bu akşam ve 2 gün sonramı ilişki olması uygun.inşallah bu ay tutar muhasebeci gibi olduk hee sürekli hesap :)):KK52:

canım evet adetin başladığı günü 1.gün olarak sayıyoruz
bu akşam ve onu takip eden 2 gün yarın ve daha sonraki gün inşallah emekler boşa çıkmaz tatlımm hayırlısı şimdiden

Canım'cığım,

Adetinin 2. yada 3. günü doktora gidebilirsin. Doktor yumurta takibine alır seni, önce ilaç ile denersiniz.
Yaşın kaç?
Bence 2-3 ay denedikten sonra olmuyor demek için çok erken.
30 yaşından küçüksen 1 yıl diyorlar, büyüksen 6 ay denemek gerekiyor. Hemen umutsuzluğa kapılma derim.

X