- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.101
kızlarrr merhaba bugün kimseler yokkk cumalarınız mübarek olsunnn
kızlar bu ay 9 ocakda çalışma oldu 11 ocakda oldu 12 ocakda teste çizgi koyuydu ama o akşam olmadı ertesi gün 13 ocakdada çizgi koyudu çalışma oldu 14 ocakdada çalışma oldu ama sonuç negatifffffff
teste göre yumurtlamadan birgün önce ilişki olmuştu tam koyu çıktığında birgün olmadı yine onu takip eden 2 3 gün üstüstede olduda ama bebiş yok
hani spermler yaşardı 48 saate kadar yumurtlama olunca hemen bebek olurdu bunları düşünmekten yoruldum ve kafam karmakarışıkkkkk sizce bu ay nasıl çalşıcaz biz yaaa yardım edin bu ay nasıl ilişki olucakkk çok garibim hiç anlamadım ben bu işleri yaaa (((
Hayatım,
Öncelikle sanada hayırlı cumalar.
Bu iş o kadar kolay değil sanım, önce sabır gerekiyor ve asla umudunu yitirmeden çalışmalara devam etmen lazım. Sanırım yaşın henüz küçük o yüzden de biraz paniklemişsin. Tüp bebek bile deneyip bebeğini kucağına alamamış biri olarak söylüyorum. Bu ay birlikte oldum tamam şimdi hamile kaldım demek pek doğru değil maalesef.
Adetinin 10. gününden başlayarak gün aşırı (bir gün birliktelik olacak, birgün boş geçecek) 20. gün dahil devamlı birliktelik gerekiyor. Hergün olmaz sperm kalitesi bozuluyor.
Yediğine içtiğine çok dikkat et.
Çay, kahve çok az tüket. Mümkünse çayını açık iç. Alkol, sigara, asitli içecekler kesinlikle yasak. Aynı şeyler eşin içinde geçerli. Bol bol balık ve yeşillik ye. Mümkün oldukça mevsim meyvelerinden tüket. Tüm konserve yiyeceklerden uzak dur. Günde en az 20 dakika yürü. Kısaca sağlıklı yaşa
Eşine keçiboynuzu pekmezi yedir.
Benim önerebileceğim naçizane tavsiyeler bunlar. Allah tez zamanda göbüşünü bebişle doldursun.