Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

dr.ne dedi sana bebek yok kıst mı var dedi.eğer öyleyse bencede dr. git.kanda baktırdın mı gebeliğine peki

hamilelik görünmüyor dedi ayrıntılı ultrasonla bakalım dedi ama biz gitmedik... biraz daha bekleyelim dedi tanıdığımız başka doktor değerim 218 nasıl oluyor anlamıyorum

cnm gebe olabılırsın genelde ovulasyon pozitif çıkıyor.bende tam regli gunumde ovulasyon yapmıştım pozitifti .regli gununu bekle derim genede sevinmeden önce
gerçektenmi inşallahh ceroll şaşırdım hiç böyle çıkmazdııı çünküü inşallahhh pozitiftirrr
hamilelik görünmüyor dedi ayrıntılı ultrasonla bakalım dedi ama biz gitmedik... biraz daha bekleyelim dedi tanıdığımız başka doktor değerim 218 nasıl oluyor anlamıyorum

bego özele gidiyorsan belki ondan sürekli çağırmak için yapıyordur başka doktora git için rahat olsunnnn

Kızlar ovulasyon testimi yaptım bugün adetimin 9. günü negatif bakalım ne zaman yumurtlicaz gıd gıd gıdaaakkk

ay cicişlerrr inşAllah ay sonundaa hepimiz hamişş oluruuzz aynen böleee >>>

canım testte neden çıkmıyor bu boşuna test aldım artık yapmayım değilmi

Bnm De gulen cikmadi bnde biraktim
Olabiliyor cok icmene de bagliyorum demekki iki saat yeterli degil
Bakalim azeste ani dusus yasayacakmisin ona bakalim yumurtayla spermin birlestiginin isareti olabilir

Bnm De gulen cikmadi bnde biraktim
Olabiliyor cok icmene de bagliyorum demekki iki saat yeterli degil
Bakalim azeste ani dusus yasayacakmisin ona bakalim yumurtayla spermin birlestiginin isareti olabilir
ateşim şimdi birkaç gün içinde ani düşerse yerleşme düşüşü oluyor değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…