Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah müjdeli haberleri hep birlikte veririz canım. Evet adaçayını bende buradan öğrendim, çok iyi geliyormuş.
Bende sadece bir tek gebelik oldu, onu da kalbi durduğu için 9. haftada kaybettim. 1,5 senedir de tekrar gebe kalabilmek için deniyorum ama maalesef.
Bu aşamada 1 aşılama ve bir tüp bebek denemesi oldu, Aralık ayında tüp bebek denememizde olumsuz sonuçlandı maalesef. Şimdi dinlenme aşamasındayım belki doğal yolla tekrar gebe kalırım diye her duyduğumu deniyorum.
Bugün çok azım var, sanırım adet olacağım:-(
Bir gelişme olursa mutlaka buradan bilgi veririm.
İnşallah umutlarımız boşa çıkmasın, hepimiz için dua ediyorum
AMIN GUZELIM AMINNNNN BENDEDE GAZ COK VAR BIDE COK HAFIFITI LEKELENME IYICE BAKARSAN DIKKATLI O ZAMN RENK GORULUYORDU EGER 23 GUNU INDI ISE REGL DRA GIDICEM NEYIN NESI BUU
canım nolur bana bir akıl ver lütfenn kafam karıştı iyice adetim 30 günde bir olur hem ateş ölçüyorum hem test yapıyorum testi yapmadan önce 2 saat bişey içmiyorum sonra yapıyorum 16-17. günler biraz çizgi daha kalındı ama negatifti. normalde çoktaaannnn yumurtlamam lazımdı. adetim hep düzenlidir ilk defa geçen ay gecikti oda stresten oldu. ateşimi ve testin fotoğrafını koyuyorum sana bugün 18. gün ama hala negatif. ateşe göre yumurtladım teste göre yumurtlamadım. dünkü testin fotoğrafı yok ama o da aynıEki Görüntüle 330393

buda ateş tablom

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

cnm 16. gun yumurtlamissin sen
arkadas in birisi hem gulen yuz hem bu testlerden yapti gulen yuzde pozitif gormedi bu testlerde gordu dr da teyit etti ayni gun yumurtladigini bazen testlerde cikmayabiliyor
bn bu ay pozitifi gormedim ve biraktim tahmini yumurtlama gunlerinde gun asiri iliskim oldu ve en son gecen hafta sali yapmistik bir daha da yapmadik sen degerlendir iki gunde bir iliskiye gir guzelim sicak havlu koy vajinaya her iliskiden once ins olacak merak etme
bernardoydu sanirim 19.gun gordu pozitifi
ay ay degisiyor yumurtlama zamani hatta yumurtlamadigimizda oluyor sen gunleri degerlendir geriside Allah a kalmis bnm iki gunum var bakalim acik renkli pembe akinti geldi gece ama simdi yok tamda implasyon nun 10.yada 12. gunu bakalim bebekmi adetmi hep birlikte gorucez insAllah
bide pozitifte gormedim ya belki diyorum olmaz yumurtlamadim bn
bu ayy ama vajina salgisi kasik agrilarim cok oldu yani yumurtlamya dair belirtilerinin hepsini gordum ben :44:

mrb kızlar benimde bi sorum olacak sizlere benimde adetin 12.günü sol tarafımda bi ağrı oldu bacaklarıma doğru inen acaba yumurtlamamı oluyor dedim lavaboya gittiğimde uzayan akıntıyı gördüm 4veya 5 gün sonra kanamam oldu normal adetten az vede ağrısız kahverengi sonra doktora gittim adetime 1 hafta kala neden kanama oldu diye doktor ultrasonla falan baktı çok temiz birşey yok dedi bendede su gibi akıntı vardı onu söyledim ultrasondada gördüm onu yumurtlamış olabilirsin dedi bende anlamadım bi ayda 2 defa yumurtlama olurmu yada ben önce yanlışmı gördüm diycem ama çok net bi şekilde gördüm uzayan akıntıyı adet günümede 4 gün var sonucu çok merak ediyorum

evet cnm iki kez yumurtlanabilir hatta benim adet 10 surdu kasik agrimda vardi 10. teste basladim silik cizgi cikti sinyali verdi yumurtlamk icin ama ben iki gun ara verdim yine silikti ve ertesi gunu yaptigim da birsey yoktu test yapmadigim gunlermi yumurtladim bilemiyorum

Cumanız mübarek olsun Rabbim bu güzel günler hürmetine kalbimizdekileri hayırlısıyla versiinn Aminnn :KK16: birbirimize dua edelimm olur mu cicişlerr :KK34:

canlarım ben bugün adetimin 9.günü testlere başlıcam dua edelim bu ay tutturalım hayırlısıyla inşallah :KK16::KK15:

AMIN GUZELIM AMINNNNN BENDEDE GAZ COK VAR BIDE COK HAFIFITI LEKELENME IYICE BAKARSAN DIKKATLI O ZAMN RENK GORULUYORDU EGER 23 GUNU INDI ISE REGL DRA GIDICEM NEYIN NESI BUU

cnm 16. gun yumurtlamissin sen
arkadas in birisi hem gulen yuz hem bu testlerden yapti gulen yuzde pozitif gormedi bu testlerde gordu dr da teyit etti ayni gun yumurtladigini bazen testlerde cikmayabiliyor
bn bu ay pozitifi gormedim ve biraktim tahmini yumurtlama gunlerinde gun asiri iliskim oldu ve en son gecen hafta sali yapmistik bir daha da yapmadik sen degerlendir iki gunde bir iliskiye gir guzelim sicak havlu koy vajinaya her iliskiden once ins olacak merak etme
bernardoydu sanirim 19.gun gordu pozitifi
ay ay degisiyor yumurtlama zamani hatta yumurtlamadigimizda oluyor sen gunleri degerlendir geriside Allah a kalmis bnm iki gunum var bakalim acik renkli pembe akinti geldi gece ama simdi yok tamda implasyon nun 10.yada 12. gunu bakalim bebekmi adetmi hep birlikte gorucez insAllah
bide pozitifte gormedim ya belki diyorum olmaz yumurtlamadim bn
bu ayy ama vajina salgisi kasik agrilarim cok oldu yani yumurtlamya dair belirtilerinin hepsini gordum ben :44:

ahhh canım olmuş yumurtlama değilmi. testte çünkü bariz şekilde belli çizgi oldukça kalın. canım inşaallah implantasyon kanamasıdır ne kadar güzel olur iyi bir haber almak. benimde kasık ağrılarım var 4 gündür sol tarafımda. ve çok yoğun akıntım var ama dediğim gigi test negatif

Cnm gunde 3 sefer ada cayi ic sökülsün
Bn bebegimi kaybettigimde adacayi ictim bol bol cok sukur kurtaj bile olmadim

kanamam başladıktan snra mı içiyim yoksa şimdiden mi başlasam .henuz kanamam yok ama 5 gundur kahverengi leke.
sendede kahverengi lekeler geliyormuydu.kanaman kaç gun sonra başladı hatırlıyormusun canım.allah korusun kurtaj olmayayım çok korkarım

merhaba arkadaşlar geçen gün değerlerimi yazmıştım size ertesi günü doktora gittim büyük ihtimal gebelik yok dedi ve ultrasonla baktı üstten kist göründü ayrıntılı ultrasonla bakalım dedi bende tanıdığımız bi doktorla görüştüm bana cuma gününe kadar beklememi bir daha test yaptırmamı söyledi bende yarın tekrar test yaptırıcam anlayamadım neden böyle oldu 218 tahlil sonucu evde yaptığımız testte silik çizgi çıktı doktor da böyle deyince moralim bozuldu yarın sabah tahlile gidicem :18::18:

canım benim senin değerin iyi ama başka dr.git tabiki reglin kaç gun geçti keseyi görememiş olabılır dr.canını sıkmamamya çalış.

canim gecmis olsun cok uzuldum .vardir bi hikmeti.moralini duzgun tut ki daha saglam bi sekilde bastan basla bizlerle

canım benim 2 gundur yaşadıgım içimde firtınalar kopuyor çok değişik bir acıymış.eşim çok etkilendi uzuldugumu çok belli etmemeye çalıştım oda benı zorladı.
allahım kimsenin ve benım bir daha başımıza vermesin

Canımmmm,

İnan çok çok üzüldüm, senin ne hissetiğini çok iyi anlıyorum. Ben de ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybetmiştim. Ama sağlıklı değilmiş demekki diye kendimi teselli etmiştim. İnşallah şimdi daha sağlıklı bebişler dünyaya getireceğiz.
Senin için dua adiyorum, allah gönlüne göre versin canım.
Ben bu siteden çok fazla şey öğrendim ve sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.

İnşallah iyi haberler veririm fakat ben pek umutlu değilim maalesef. Bugün yarın bekliyorum, eğer adet olmazsam belki yarın akşam kan testi yaptırırım.

canım arkadaşım senin durumun dahada kötü sen bebeğini gördün en azından benım kı gelişmemişti.allah sabrını versin.biz ondan bir can istedik olmadı şimdi tekrar istiyoruz sen bize canımıızı ver allahım.
bende bu siteden çok şey öğrendim ailemle arkdaşlarımla paylaşamadıklarımı size anlatıyorum

kanamam başladıktan snra mı içiyim yoksa şimdiden mi başlasam .henuz kanamam yok ama 5 gundur kahverengi leke.
sendede kahverengi lekeler geliyormuydu.kanaman kaç gun sonra başladı hatırlıyormusun canım.allah korusun kurtaj olmayayım çok korkarım

Gunde 3 fincan ic cnm
Bnm 3 gun kahverengi akintim geldi baktim sokulmeyecek adacayi ictim 10 gunde muthis sokuldu
Rahatladim yani

$Fotoğraf0126.jpg arkadaşlar genelde 29 günde regl oluyorum 9. günden beri fortel ovulasyn testi kullaıyorum ilk başlarda sadece tek çizgi çıkıyordu 12 günden beri çizgi çok silik olmakla birlikte koyulaşmaya başladı bugün 14. günüm yarın yada bugn yumurtlaa olması gerekmiyormu bu testtedki çizgileri bana yorumlarmısınız. paketinde yazdığına göre böyle olunca negatif ama çizgi neden koyulaşıyor günden güne

Eki Görüntüle 330555 arkadaşlar genelde 29 günde regl oluyorum 9. günden beri fortel ovulasyn testi kullaıyorum ilk başlarda sadece tek çizgi çıkıyordu 12 günden beri çizgi çok silik olmakla birlikte koyulaşmaya başladı bugün 14. günüm yarın yada bugn yumurtlaa olması gerekmiyormu bu testtedki çizgileri bana yorumlarmısınız. paketinde yazdığına göre böyle olunca negatif ama çizgi neden koyulaşıyor günden güne

Sen devam et cnm bnm koyulasmaya baslar tstler
Gunasiri iliskiyide yap guzelim

Gunde 3 fincan ic cnm
Bnm 3 gun kahverengi akintim geldi baktim sokulmeyecek adacayi ictim 10 gunde muthis sokuldu
Rahatladim yani

sağol cnm .dr. dediki ya rahım içinde (kimyasal gebelik) yada rahim dışında (dış gebelık) ama buyuk ihitmal rahım içinde gibi daha belli olmuyor haftaya kontrolde bakacak.
inşallah rahım içindedir.dışında olursa cok daha zor bilmek araştırmak bile istemiyorum dış gebeliği operasyon sanırım tedavisi.allahım göstermesin.

canım arkadaşım senin durumun dahada kötü sen bebeğini gördün en azından benım kı gelişmemişti.allah sabrını versin.biz ondan bir can istedik olmadı şimdi tekrar istiyoruz sen bize canımıızı ver allahım.
bende bu siteden çok şey öğrendim ailemle arkdaşlarımla paylaşamadıklarımı size anlatıyorum

Valla Cerol'cuğum,
Bu durumda herkesin yaşadığı kendine ağır geliyor, ben onu bilir onu söylerim. Bebeğimi kaybettikten sonra öyle yazılar, öyle hikayeler okudum ki inan kendi yaşadıklarıma şükrettim:-)
Senin yaşadıkların da hiç kolay bir durum değil 15-20 gün kendini gebe zannet sonra gelişmediğini öğren çok acı biliyorum ama en azından doğal yolla hamile kaldın bu bile çok güzel:-)
Diyorum ki;
Başka bir doktora daha mı gitsen acaba?

Valla Cerol'cuğum,
Bu durumda herkesin yaşadığı kendine ağır geliyor, ben onu bilir onu söylerim. Bebeğimi kaybettikten sonra öyle yazılar, öyle hikayeler okudum ki inan kendi yaşadıklarıma şükrettim:-)
Senin yaşadıkların da hiç kolay bir durum değil 15-20 gün kendini gebe zannet sonra gelişmediğini öğren çok acı biliyorum ama en azından doğal yolla hamile kaldın bu bile çok güzel:-)
Diyorum ki;
Başka bir doktora daha mı gitsen acaba?

bende öyle duşunuyorum gitsem mi acaba başka dr.hep aklımda var ama kafamıda karıştırmak istemiyorum.
rahım içi yada rahım dışında dedi kendi dr.um.
şimdi başka bir dr.giderim rahım dışında der kafam karışır bilemedim.
doktordan söktürücü istedim gerek yok sökülecek dedi ama gurbet guzeli bir fikir verdi adacayı kendide kullanmış bende birkaç gun bekliyim gelmezsse bende içiyim bari zaten reglim gelirse gene içerim hepsi sökulsun bişey kalmasın.kanama başlamadan adacayı içince ben onu oldurucem gibi geliyor saçma belki ama

bende öyle duşunuyorum gitsem mi acaba başka dr.hep aklımda var ama kafamıda karıştırmak istemiyorum.
doktordan söktürücü istedim gerek yok sökülecek dedi ama gurbet guzeli bir fikir verdi adacayı kendide kullanmış bende birkaç gun bekliyim gelmezsse bende içiyim bari zaten reglim gelirse gene içerim hepsi sökulsun bişey kalmasın.kanama başlamadan adacayı içince ben onu oldurucem gibi geliyor saçma belki ama

ah yavrum yaa annelik iste guzelim bnm yaaaa

Ben 2 gün önce koyu çizgiyi gördüm ama ertesi gün baya silikleşti bugünde daha saati gelmedi yapmadım ama hiç çıkmayacağını düşünüyorum sadece 1 gün okadar koyu çıkması normal mi? giderek koyulaşma giderek açılma olmadı da şüphe ettim

Üzerime vazife değil ama kesinlikle başka bir doktora daha görünmen gerektiğini düşünüyorum, en azından ben öyle yapardım. Ama güvendiğin birinin tavsiye ettiği bir doktor olmalı. Öyle internetten bulduğun biri olmamalı.
Sanırım eşinde kendi doktoruna fazla güvenmiyordu, öyle yazmıştın galiba. Erkekler bu konuda bizden daha iyi, eşinin sezgilerine güven derim.

bence başka bir doktora kesin görünmek lazım.. benim geçen gün gittiğim kist görünüyo diyen doktora gitmiycem mesela 5 gün daha bekleyip ultrasona gidicem direk bugün sağlık ocağında test yapmadılar daha erken bekle dediler bende eve gittim başka markanın testini yaptım yine çift çizgi çıktı resmini yüklücem birazdan sağolun arkadaşlar yorumlarınız için

X