- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.881
AMIN GUZELIM AMINNNNN BENDEDE GAZ COK VAR BIDE COK HAFIFITI LEKELENME IYICE BAKARSAN DIKKATLI O ZAMN RENK GORULUYORDU EGER 23 GUNU INDI ISE REGL DRA GIDICEM NEYIN NESI BUUİnşallah müjdeli haberleri hep birlikte veririz canım. Evet adaçayını bende buradan öğrendim, çok iyi geliyormuş.
Bende sadece bir tek gebelik oldu, onu da kalbi durduğu için 9. haftada kaybettim. 1,5 senedir de tekrar gebe kalabilmek için deniyorum ama maalesef.
Bu aşamada 1 aşılama ve bir tüp bebek denemesi oldu, Aralık ayında tüp bebek denememizde olumsuz sonuçlandı maalesef. Şimdi dinlenme aşamasındayım belki doğal yolla tekrar gebe kalırım diye her duyduğumu deniyorum.
Bugün çok azım var, sanırım adet olacağım:-(
Bir gelişme olursa mutlaka buradan bilgi veririm.
İnşallah umutlarımız boşa çıkmasın, hepimiz için dua ediyorum
canım nolur bana bir akıl ver lütfenn kafam karıştı iyice adetim 30 günde bir olur hem ateş ölçüyorum hem test yapıyorum testi yapmadan önce 2 saat bişey içmiyorum sonra yapıyorum 16-17. günler biraz çizgi daha kalındı ama negatifti. normalde çoktaaannnn yumurtlamam lazımdı. adetim hep düzenlidir ilk defa geçen ay gecikti oda stresten oldu. ateşimi ve testin fotoğrafını koyuyorum sana bugün 18. gün ama hala negatif. ateşe göre yumurtladım teste göre yumurtlamadım. dünkü testin fotoğrafı yok ama o da aynıEki Görüntüle 330393
buda ateş tablom
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
cnm 16. gun yumurtlamissin sen
arkadas in birisi hem gulen yuz hem bu testlerden yapti gulen yuzde pozitif gormedi bu testlerde gordu dr da teyit etti ayni gun yumurtladigini bazen testlerde cikmayabiliyor
bn bu ay pozitifi gormedim ve biraktim tahmini yumurtlama gunlerinde gun asiri iliskim oldu ve en son gecen hafta sali yapmistik bir daha da yapmadik sen degerlendir iki gunde bir iliskiye gir guzelim sicak havlu koy vajinaya her iliskiden once ins olacak merak etme
bernardoydu sanirim 19.gun gordu pozitifi
ay ay degisiyor yumurtlama zamani hatta yumurtlamadigimizda oluyor sen gunleri degerlendir geriside Allah a kalmis bnm iki gunum var bakalim acik renkli pembe akinti geldi gece ama simdi yok tamda implasyon nun 10.yada 12. gunu bakalim bebekmi adetmi hep birlikte gorucez insAllah
bide pozitifte gormedim ya belki diyorum olmaz yumurtlamadim bn
bu ayy ama vajina salgisi kasik agrilarim cok oldu yani yumurtlamya dair belirtilerinin hepsini gordum ben :44: