Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hayırlı olsun canım hamilesin.
sağlıkla olsun inşallah yarın kan testi yaptır

kızlar nerdesiniz ya canım sıkıldı kocam maç izliyor.
zaten hala regli olamadım ne olur dua edın hayırlısıyla cabucak regli olayım atıyım vucudumdan

gurbetguzeli sende var mı hareket falan

zaten hala regli olamadım ne olur dua edın hayırlısıyla cabucak regli olayım atıyım vucudumdan

canım inşAllah tez zamanda adet olur rahatlarsınn kafana takma iyi olur inşAllah

ark merhaba bende bu ay ovalasyon testi kullanmaya başladım 2 gündür test yapıyorum olmadı bugün adetimin 11. günü yarın tekrar yapıcam bakalım hayırlısı olsun

genelde 29 - 30 günde adet oluyorum bugün 16. günümdeyim fortel marka ovulasyon testim saat 3 te bugün böyle çıktı akşam 8 de yaptım yine böyle çıktı yumurtlama olmuşmu oluyor yada olacakmı yarın yapınca tek çzgimi çıkıcak artık

ark merhaba bende bu ay ovalasyon testi kullanmaya başladım 2 gündür test yapıyorum olmadı bugün adetimin 11. günü yarın tekrar yapıcam bakalım hayırlısı olsun

canım bende 11. günümde görmüştüm çift çizgiyi net olarak.senin hangi marka testin...

evet canım oldu yada olmak üzere.bol bol çalışma yapın...

ben bebek çok istiyordum bu ay adetim çok gecikti dün oldum. çok üzgünüm

Slm cnlar
Benim cuma itibariyle pembe akintim geldi 23. Gun ve halen oYle devam ediyor
Ne bas agrisi ne bacak agrisi ne de bel agrisi ne karin agrisi hic birsey yok
kasik agrim var
Bide sezeryan yerlerim agriyor gogusler sis ve arada sanci girip cikiyor
Bazen gozum karariyor tuhaf oluyorum bakalim. Yarin ne olacak yarin 26. Gunum

bende 26. günüm sabah gebelik testi yaptım strip olanlardan.ikinci çizgi silik çıktı.ama 2 saat önce regli oldum.nedir bu analamadım yaa

saskin aanem valla sana cok sasirdim kizlar atesinizi en guzel dil altindan daha iyi sabit olcersiniz dogru sonuc verir onu deneyin

angel cnm adet olmamisin dir yerlesme kanamsidir belki guzelim bekle bakalim kana donusmedikten sonra birsey olmaz
bnim umudum var kana henuz donusmedi ve pembe akinti var 3 gundur bakalim beklemdeyim bndee

bende 26. günüm sabah gebelik testi yaptım strip olanlardan.ikinci çizgi silik çıktı.ama 2 saat önce regli oldum.nedir bu analamadım yaa
iki ihtimal var guzelim bnm
birincisi yerlesme kanamsi olabilir rengi pembe veya kahvrengi ise ve yogun degilse
ikincisi ise kimyasal gebelik olabilir guzelimm

Son düzenleme:

ay çok heyecan yaptım.inşallah üstüne görme yada yerleşme falandır.sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebiş inşallahh

ay çok heyecan yaptım.inşallah üstüne görme yada yerleşme falandır.sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebiş inşallahh

insAllah GUZELIM BNM OYLE UMUD EDIYORUM CUNKU BIR ONCEKI GEBELIKTE TAM DA ADET GUNUMDE 3 GUN SUREN PEMBE AKINTIM OLDU VE ONDAN 3 GUN SONRA TESt YAPTRIM POZITIFTI
SEN NE YAPTIN GUZELIM KANAMNA BASLAMAMIS FAKAT AKINTIN VARMI NASIL AGRIN SANCIN DRA GITSEN YENIDEN ACABA GOSTERSEN SENIN DURUMUNU MERAK EDIYORUM CNM BNMM

bende dıl altından olcuyorum sag ve sol arası 0.1 vaya 0.2 derece degısıyor canım.ovulasyon gunu dusus olurmus sonra yukselmeye baslarmıs ve yerlesmede tekrar dusup sonra hep yuksek olurmus

bende öle yapayım bakalım bide öyle deneyeyim:)ovulasyondan kaç gün sonra yerleşme oluyo acaba bi bilgin varmı.bu sabah kaltığımda eşim hemn dediki bugün çok sıcaktın dedi ateşin var sanki dedi sabah ölçtüm hemn 36.5 hep bu civar zaten benm ki 1 haftadır.bacaktan ölçtüğüm zaman 37.0 çıkıyo anlamadım neden:)amm şu var inanılmaz sıcak karnım ve bacaklarım özellikle ama ölçtüğünde çok yüksek çıkmıyo 36.5 genelde.sanki daha çok hararet gibi his...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…