- 24 Aralık 2011
- 2.193
- 3
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.941
kızlar merhaba.ben bu ay laboquick isimli ovülasyön testi kullandım ve 11. gün net olarak çift çizgiyi gördüm.diğer günler ikinci çizgi silk olarak çıkıyordu.ayrıca gebelik testide vardı aynı markanın. çarşambe günü adet olmam lazım.bugün ilk idrarımla yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı.fikri olan varmı
inşALLAH canım ya inşALLAAH.gerçi adet belirtilerinin hepsi mevcut.pek inanasım gelmedi.dediğin gibi yarın sabah tekrarlıcam bakalım artık.
bende de aynı yumurtlama donemınde gogus uzlarım gelaket acıdı benım adet oncesı bel agrım yoktu bu ay cok var bakalım rabbım hayırlısı ıse bızede bu duyguyu tattırır
kızlar nerdesiniz ya canım sıkıldı kocam maç izliyor.
zaten hala regli olamadım ne olur dua edın hayırlısıyla cabucak regli olayım atıyım vucudumdan
gurbetguzeli sende var mı hareket falan
ark merhaba bende bu ay ovalasyon testi kullanmaya başladım 2 gündür test yapıyorum olmadı bugün adetimin 11. günü yarın tekrar yapıcam bakalım hayırlısı olsun
Eki Görüntüle 331558
genelde 29 - 30 günde adet oluyorum bugün 16. günümdeyim fortel marka ovulasyon testim saat 3 te bugün böyle çıktı akşam 8 de yaptım yine böyle çıktı yumurtlama olmuşmu oluyor yada olacakmı yarın yapınca tek çzgimi çıkıcak artık
kızlar nerdesiniz ya canım sıkıldı kocam maç izliyor.
zaten hala regli olamadım ne olur dua edın hayırlısıyla cabucak regli olayım atıyım vucudumdan
gurbetguzeli sende var mı hareket falan
Slm cnlar
Benim cuma itibariyle pembe akintim geldi 23. Gun ve halen oYle devam ediyor
Ne bas agrisi ne bacak agrisi ne de bel agrisi ne karin agrisi hic birsey yok
kasik agrim var
Bide sezeryan yerlerim agriyor gogusler sis ve arada sanci girip cikiyor
Bazen gozum karariyor tuhaf oluyorum bakalim. Yarin ne olacak yarin 26. Gunum
iki ihtimal var guzelim bnmbende 26. günüm sabah gebelik testi yaptım strip olanlardan.ikinci çizgi silik çıktı.ama 2 saat önce regli oldum.nedir bu analamadım yaa
iki ihtimal var guzelim bnm
birincisi yerlesme kanamsi olabilir rengi pembe veya kahvrengi ise ve yogun degilse
ikincisi ise kimyasal gebelik olabilir guzelimm
bu ne şimdi ya az önce regli oldum kızlar...
Slm cnlar
Benim cuma itibariyle pembe akintim geldi 23. Gun ve halen oYle devam ediyor
Ne bas agrisi ne bacak agrisi ne de bel agrisi ne karin agrisi hic birsey yok
kasik agrim var
Bide sezeryan yerlerim agriyor gogusler sis ve arada sanci girip cikiyor
Bazen gozum karariyor tuhaf oluyorum bakalim. Yarin ne olacak yarin 26. Gunum
ay çok heyecan yaptım.inşallah üstüne görme yada yerleşme falandır.sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebiş inşallahh
bende dıl altından olcuyorum sag ve sol arası 0.1 vaya 0.2 derece degısıyor canım.ovulasyon gunu dusus olurmus sonra yukselmeye baslarmıs ve yerlesmede tekrar dusup sonra hep yuksek olurmus