- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bugün yaptığım test
işte bugün yaptığım test
dr.ne dedi sana bebek yok kıst mı var dedi.eğer öyleyse bencede dr. git.kanda baktırdın mı gebeliğine peki
ewt ben pazartesi başka bir doktora gideyim en iyi cvplarını için teşekkür ederim içim biraz rahatladı
gerçektenmi inşallahh ceroll şaşırdım hiç böyle çıkmazdııı çünküü inşallahhh pozitiftirrrcnm gebe olabılırsın genelde ovulasyon pozitif çıkıyor.bende tam regli gunumde ovulasyon yapmıştım pozitifti .regli gununu bekle derim genede sevinmeden önce
hamilelik görünmüyor dedi ayrıntılı ultrasonla bakalım dedi ama biz gitmedik... biraz daha bekleyelim dedi tanıdığımız başka doktor değerim 218 nasıl oluyor anlamıyorum
gerçektenmi inşallahh ceroll şaşırdım hiç böyle çıkmazdııı çünküü inşallahhh pozitiftirrr
bu ay yumurtladın dimi
geç yumurtlama değilse gebe olma ihtimalın yukse cnm
Kızlar ovulasyon testimi yaptım bugün adetimin 9. günü negatif bakalım ne zaman yumurtlicaz gıd gıd gıdaaakkk
ay cicişlerrr inşAllah ay sonundaa hepimiz hamişş oluruuzz aynen böleee >>>
gerçektenmi inşallahh ceroll şaşırdım hiç böyle çıkmazdııı çünküü inşallahhh pozitiftirrr
bu ay yumurtladın dimi
geç yumurtlama değilse gebe olma ihtimalın yukse cnm
evet cerolcum bu ay yumurtlama olmuştu insan inanamaz ki gebe olduğumu düşünemiyorum inşallah vardır 4 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum çok zor bir duyguymuşş...
evet cerolcum bu ay yumurtlama olmuştu insan inanamaz ki gebe olduğumu düşünemiyorum inşallah vardır 4 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum çok zor bir duyguymuşş...
ayy cnm benim ben bile heyeccanlandım inşallah vardır ama 5 gun var dimi inşallah HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA (bundan snra sağlıkla diyelim) versin canım benim.
kızlar testler hep negatif artık bırakıcam yapmayı çünü ateşten belli artık ovulasyonum
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım testte neden çıkmıyor bu boşuna test aldım artık yapmayım değilmiUMarim o gunleri degerlendirmissindir sen ates olcmeye devam et bakalim ona gore degerlwndirelim
canım testte neden çıkmıyor bu boşuna test aldım artık yapmayım değilmi
ateşim şimdi birkaç gün içinde ani düşerse yerleşme düşüşü oluyor değilmiBnm De gulen cikmadi bnde biraktim
Olabiliyor cok icmene de bagliyorum demekki iki saat yeterli degil
Bakalim azeste ani dusus yasayacakmisin ona bakalim yumurtayla spermin birlestiginin isareti olabilir
ayy cnm benim ben bile heyeccanlandım inşallah vardır ama 5 gun var dimi inşallah HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA (bundan snra sağlıkla diyelim) versin canım benim.
cerolcum 4 gün var adete inşallah dediğin gibidir kuuzummm Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin....
cerolcum 4 gün var adete inşallah dediğin gibidir kuuzummm Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin....[/QTE]
amin canımmm