Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba bende fortel aldım ilk defa denedim bu ay bugün kanda gebeliğe baktırdım 218 çıktı büyük ihtimal hamileyim yarın doktora gidicem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet canım kesinlikle hamilesin. Senin adına çok sevindim inan, allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. İnşallah bende en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarım.

yavrum ins burada umutla bekleyen herkesle beraber sanirim ilk benden gelecek haber amin amin hepimiz icin amin
kizlar duanin kabulu icin her namazdan sonra yada gunde bir sefer de olur
Allahu azumussanin mubarek isimlerinden
YA ALLAH
YA RAHMAN
YA RAHIM
YA KAVIYYU
YA KADIR
Isimlerini 70 er defa cekiyorum ondan sonrada muhammed ummedine dua ediyorum Allahim kabul etsin insAllah
$izlerde okuyun birimizin kabul olmassa birimizin olur

AMİNNNN canım inşşallahh kabul olur ALLAHım kabul etsin

Arkadaşlar merhaba,

Cerol dan haberi olan var mı? En son düşük tehlikesi olduğunu okudum, durumunu çok merak ediyorum. İnşallah korkulan olmaz ve sağlıkla bebeşini kucağına alır diye dua ediyorum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Arkadaşlar merhaba,

Cerol dan haberi olan var mı? En son düşük tehlikesi olduğunu okudum, durumunu çok merak ediyorum. İnşallah korkulan olmaz ve sağlıkla bebeşini kucağına alır diye dua ediyorum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

canım burdayım birazdan kan tahlili yaptırıcam gene beta hcg yarında sonunda dr. gidicez.ama hala kahverengi pis şeyler geliyor ama takmamaya çalışıyorum.olursada olur napıyım hayırlısı böylemış derim diyorum ama genede gönlüm bebeğimi kaybetmek istemiyor.

kızlar merhaba bende ovilasyon testi almak istiyorum önere bileceğiniz bir ürün varmı yardımcı olursanız sevinirim

gittigidiyordan al 20lık ,25 lık oluyor 4 tane falanda gebelik testi.labruik diye bir marka unuttum şimdi .burda cogunluk onu kullanıyor.

Arkadaşlar merhaba,

duaların için çok sağol bende hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum her kendime ettiğimde .

gittigidiyordan al 20lık ,25 lık oluyor 4 tane falanda gebelik testi.labruik diye bir marka unuttum şimdi .burda cogunluk onu kullanıyor.

canım ben dün gittigidiyor.com dan laboquick isimli 26 ovulasyon testi+5 hamilelik testini sipariş verdim inşAllah 3 gün içinde elimde olacak..:KK3:

İnşAllah bu ay hayırlısıyla başarılı olruuz hepimizde mutlu haberler alırızz :KK16:

duaların için çok sağol bende hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum her kendime ettiğimde .

canım hamilesin sanırım Allah korusun bebişini:KK5: dinlen dualarım seninle sende bize dua edermisin Allah hepimizn kucaklarını doldursunn hayırlı sağlıklı evlatlarla :2:

sen hangi marka kullanmıstın tatlım:KK54:

canım burdayım birazdan kan tahlili yaptırıcam gene beta hcg yarında sonunda dr. gidicez.ama hala kahverengi pis şeyler geliyor ama takmamaya çalışıyorum.olursada olur napıyım hayırlısı böylemış derim diyorum ama genede gönlüm bebeğimi kaybetmek istemiyor.

Kesinlikle kötü düşünme canım, sen bizim umudumuz oldun, hala umut olmaya devam ediyorsun. İnşallah iyi haberlerini alacağız, sonuç ne olursa olsun, herşeyden önce ilk amacımız sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almak. Bebeğini kabetme tehlikesi olan tüm dostlar için dua ediyorum. Allah gönlümüze göre versin inşallah.

Bizi durumdan haberdar et lütfen, görüşürüz.

canım hamilesin sanırım Allah korusun bebişini:KK5: dinlen dualarım seninle sende bize dua edermisin Allah hepimizn kucaklarını doldursunn hayırlı sağlıklı evlatlarla :2:

sen hangi marka kullanmıstın tatlım:KK54:

amin canım hep dua ediyorum zaten sizde benim için edin dr.yanılmış olsun ve yarın hep bebişimi hemde kalp atışını duyalım.
cnm ben ilk ay ovulasyon testi kullandım hamile kaldım onuda eczaneden almıştık 5 tanesi 25 tl markasını inan hatırlamıyorum ama snra gebelik testi almak için gitti gidiyordan senin aldıgından aldım hem gebelik testi hemde ovulasyon oluyor.hamileyken test ettim ovulasyonuda iyi test merak etme coğu kişi burda onu kullanıyor.
buarada 1 iş gununde geliyor sipariş ben sipariş verdim ertesi gun geldi.
hepimiz bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla sağlıklarıyla sağlıklarımızla.

amin canım hep dua ediyorum zaten sizde benim için edin dr.yanılmış olsun ve yarın hep bebişimi hemde kalp atışını duyalım.
cnm ben ilk ay ovulasyon testi kullandım hamile kaldım onuda eczaneden almıştık 5 tanesi 25 tl markasını inan hatırlamıyorum ama snra gebelik testi almak için gitti gidiyordan senin aldıgından aldım hem gebelik testi hemde ovulasyon oluyor.hamileyken test ettim ovulasyonuda iyi test merak etme coğu kişi burda onu kullanıyor.
buarada 1 iş gununde geliyor sipariş ben sipariş verdim ertesi gun geldi.
hepimiz bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla sağlıklarıyla sağlıklarımızla.

İnşAllah doktor yanılmıstır canım kafanı rahat tut iyice dinlen dualarım seninlee Allah buyuk :KK16:

Arkadaşlar,

Size sormak istediğim bir durum var. gittigidiyor.com dan ovulasyon testlerini araştırırken CONCEIVE PLUS PRE-CONCEPTION LUBRICANT
diye bir ürün gördüm. Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu vajinal jeldir diye bir ibare vardı. Bu ürün ile ilgili bilgisi yada tecrübesi olan var mı?

Arkadaşlar,

Size sormak istediğim bir durum var. gittigidiyor.com dan ovulasyon testlerini araştırırken CONCEIVE PLUS PRE-CONCEPTION LUBRICANT
diye bir ürün gördüm. Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu vajinal jeldir diye bir ibare vardı. Bu ürün ile ilgili bilgisi yada tecrübesi olan var mı?

cnm o ürün markasını bi,lmiyorumda ben preseed kulanıyorum aaynı senin dedigin gibi bi ürün burda topigide var orayı oku istersen baya kulanıp hamile kalan var.. ben bu ay ovulasyon zamanında kullanamadım 2 kez kulandımmm tutmazz bu ay ama önümüzdeki ay tam ovulasyona getirmeye çalışcam:)

CerOlum tatlim ins hersey guzel olacak dualarim seninle tatlim

kızlar benm çizgi bugün daha da koyu çıktı hatta kontrol çizgisinden de koyu. dün kablolar ile birlikte çalışma yapmak da bi değişti. terminatör gibi. eşim bu kablolarla birlikte de yaptık ya dio gerçekten çok istiyoruz biz bu çocuğu. allahım herkese hayırlısını versin.

cerol allahım bebeğini de seni de korusun inşallah

kızlar benm çizgi bugün daha da koyu çıktı hatta kontrol çizgisinden de koyu. dün kablolar ile birlikte çalışma yapmak da bi değişti. terminatör gibi. eşim bu kablolarla birlikte de yaptık ya dio gerçekten çok istiyoruz biz bu çocuğu. allahım herkese hayırlısını versin.

3 gün üstüste yapınn cnm boş bırakma:)
bu arada kablo derken:):):) o ne oluyo

ayy harikasınız inşalla emekleriniz boşa çıkmaz canım.benimde kontrol çizgisinden daha koyu çıkmıştı .
kızlar beta hcg yaptırdım ama makınalarında sorun varmış akşam 9 dan snra sonuç çıkarmış :)) dua edin şöyle 3000-5000 bişeyler çıksın göbek atıcam.
annemlerde bilmiyor durumu yarın dr.sonra gelin anlattın telefonda anlatmayın dedi.kötü sonuç çıkarsa nasıl söylerim onlara bilmiyorum

3 gün üstüste yapınn cnm boş bırakma:)
bu arada kablo derken:):):) o ne oluyo

ama cnm 3gun üstüste olursa sperm kalıtesi düşer diyor dr.lar siz bilirsiniz ama 2 gun arka arka bile tavsiye etmiyorlar.
biz hep gun aşırı yaptık.ama siz bilirsiniz tabi

X