- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.681
benm bu test işi yalan oldu arkadaşlar. çift çizgiyi görmeden ikinci çizgi daha da silik çıkmaya başladı. daha ne yapabilirim bilmiorum. sonuç olarak elde var sıfır morelim çok bozuk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benm bu test işi yalan oldu arkadaşlar. çift çizgiyi görmeden ikinci çizgi daha da silik çıkmaya başladı. daha ne yapabilirim bilmiorum. sonuç olarak elde var sıfır morelim çok bozuk.
yumurtlamadan 3 gun once ve 3 gun sonrası ılıskı gerceklesrıse bebek yola cıkmak ıcın ana rahmıne yerlesırrr:)
bır bayan yumurtlamam bıttı dıye korunmasız ılıskı yasamıs ve sonuc hamıleeee
canımmm arkadaşımmm moralini bozma bizim moral bozma gibi bir durumumuz yokkk iyi düşünelim iyi olsunn herşeyde vardır bir hayır belki testde bir sorun vardı kendini salma lütfennnn hepimiz için ALLAHım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn
testi takma derim gun asiri calis guzelim bnmm
kızlar sorum olcak size.. şimdii bu testte çift çizgi çıktığı gün mü yumurta çatlıyo
Hayir ilk 24 ve 36 saat icinde catlayacak demek
kızlar sorum olcak size.. şimdii bu testte çift çizgi çıktığı gün mü yumurta çatlıyo
nick | kacinci ay | sat | bat | sonuc |
sevgi1984 | 09.01.2011 | |||
fbetuly | 15.01.2012 | |||
açelyaakaslan | 21.01.2012 | |||
GurbetGuzeli | 4. | 27.12.2011 | 22.01.2012 | |
krdy | ||||
minikgelin | ||||
guis | ||||
nuripekk | ||||
gulbebek | ||||
_BALIM_ | ||||
iden | 7. | |||
iden | ||||
OVULASYON TAKIBI YAPANLARIN TABLOSU BU AY OLACAK INSALLAH amin
ALLAHIM hepinizin yuzunu guldur hayirla yolla bebeklerimizi Aminnnn
nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
sevgi1984
09.01.2011
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
GurbetGuzeli
4.
27.12.2011
22.01.2012
krdy
minikgelin
guis
nuripekk
gulbebek
_BALIM_
iden
7.
iden
merhaba arkadaşlar.... ben de test yaptım dün akşam.... aynı testleri daha önce de kullanmıştı.... ama bir problem var.... bu sefer adetimin 8. günü akşamı yaptım... adetim biteli 2 gün olmuştu ve 2. çizgi çıktı... üstelik de silik değildi... bir yerde bunun yumurta büyümeden çatlama olduğu şeklinde yorumlanabileceğini okudum... bu akşam tekrarlıcam testi ama siz ne dersiniz? nedir bu anlamadım....
ben dün kırmızıları gördüm.o kadar dakikki saati bile şaşmıyoki ümitleneyim az bişe:)daha 3.ayım ama düşünmeye başladım niye olmuyo diyee.inşallah bi problem yoktur.listeye yeni ayda ekleyin beni 13 şubat
merhaba arkadaşlar.... ben de test yaptım dün akşam.... aynı testleri daha önce de kullanmıştı.... ama bir problem var.... bu sefer adetimin 8. günü akşamı yaptım... adetim biteli 2 gün olmuştu ve 2. çizgi çıktı... üstelik de silik değildi... bir yerde bunun yumurta büyümeden çatlama olduğu şeklinde yorumlanabileceğini okudum... bu akşam tekrarlıcam testi ama siz ne dersiniz? nedir bu anlamadım....