- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.601
evet canım 15-16-17.günlerde oldu çalışma
16da görüdm pozitifi
OH cok iyi ins tutar
valla ovu tetsi ilede takip etmek mantiksiz geldi bana en guzeli bir sonra ki adete kadar gun asiri iliski sabahlari sen dik aykalrini kaln gider digerlri cikar guzelim
bak bayanin biri ne yazmis kk da
önemli bir reçete
Selam arkadaşlar,
daha önce de bebeğimin paylaşmıştım sizlerle. şimdi size kullandığım ürünlerle ilgili bir bilgiyi daha paylaşmak istiyorum.
2011 mayıs ayından itibaren kendim doktora gittim. yumurta çatlama takibim yapıldı, olmadı. sonra doktor eşimin spermiygram testini istedi. eşimi ikna edip yaptırdık. herşey normal sadece sayı istenilen rakamın 3'te 1'i idi. şekil ve morfojoji, ,ileri geri durumlarında sorun olmadığı için aşılama deneyelim dedi doktor. sonrası sizinde bildiğiniz gibi rahim filmi falan derken 28 temmuz da aşılamayı da yaptırdım. tabi oda tutmadı. bu arada tedavi sürecinde ben de eşimde çok strese girdik. normalde 26 - 27 günde bir adet olurken bu sayı çocuğum olsun diye strese girdiğim andan itibaren 22'ye düştü. Sonra eşimi güç bela ikna ettikten sonra ürolojiye gittik. sonuç varikosel teşhisi konuldu. hemen 27 ağustosta eşim varikosel ameliyatı oldu. yaklaşık bir ay bekledik. bir ay sonra normal hayatımıza döndük. çocuk fikrini de baya ertelemiştim kafamda çünkü ameliyatın etkisi ancak 3 - 6 ay arasında netice verirmiş bunu da düşüncüğüm için çocuk olayı benim için mart nisan ayına kadar yoktu açıkçası.
sonra nette yaptığım bir araştırma neticesinde ARI SÜTÜ, KARAKOVAN KESTANE BALI, POLEN,ÇÖREK OTU 'nun faydalarını öğrendim. hemen eşime açtım konuyu. tabi eşim duyar duymaz yinemi başladık diye çıkıştı bana. ama öğrendiğim bilgileri eşime de gösterince hemen alalım kullanalım dedi. ekim ayı başı gibi kullanmaya başladık. daha çok ona yediriyordum bunları, hemen iyiyleşsin diye. ben de kullandım ama eşime kullandığım kadar değildi. bu ürünleri kullanmaya başladıktan sonra 1,5 ay sonra ben hamile kaldığımı öğrendim. yani en son reglimi 29 ekimde olmuştum. kısmet olmadı tamamına erdirmek. ama kullandığım ürünlerin sonucunu almıştım.
ARI SÜTÜ : SABAH AKŞAM AÇ KARNINA 1 ÇAY KAŞIĞI ( TAHTA KAŞIK OLMALI YOKSA BOZAR ÜRÜNÜ )
POLEN : SABAH AKŞAM AÇ KARNINA 1 TATLI KAŞIĞI
BAL : SABAH İSTENİLİRSE AKŞAMDA ALINABİLİR AÇ KARNINA 1 TATLI KAŞIĞI ( BALA DA TAHTA KAŞIK YA DA PLASTİK KAŞIK )
ÇÖREK OTU: AĞIZDA ÇİĞNENEREK AÇ KARNINA YUTULABİLİR YA DA BALA KARIŞTIRABİLİRSİNİZ.
NOT: BALI ILIK SU İLE ŞERBET YAPIP İÇEBİLİRSİNİZ. BÜTÜN BU İŞLEMLER ÜZERİNE YARIM SAAT yemek YEMEYECEKSİNİZ.
ÜRÜNLERİ MÜMKÜNSE DOĞAL OLAN ÜRÜNLERİ TERCİH EDİN.
BOL BEBEKLİ GÜNLER BİZİM OLSUN
alintidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar şu ovulasyon testiyle ilgili tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiorum.
bugün sabahtan fazla sıvı almadım. doğal olarak fazla wc de gelmedi. buna dayanarak bayağı bi tutmuş oldum.sanıyorum ki iyi olacak. geldim yaptım testi testin ortasında kocaman bi çizgi oluştu ve kontrol çizgiside çok geç oluştu ve silik oldu. ikinci çizgide çok çok silik oldu. sanra bir saat bekledikten sonra tekrar yaptım bu sefer herşey normal çıktı. yaptığım saatten bir ssat öncesinde tuvalete girmiş olmaya dikkat edicem.
kızlar merhaba. ovulasyon testimi aldım bugün 7. günüm ama denemek için yaptım negatif çıktı. aslında kafam karışık ilk defa adetim 38 günde geldi normalde 30 günde gelirdi. ne zman başlıycam teste ben?
kaçırmam değilmi yani 15. günden önce olmaz15.gunde basla cnm sen
kaçırmam değilmi yani 15. günden önce olmaz
herkese selamlar daha öncede yazmıştım ben. ovulasyona ilk kez bugün başladım. 3. gün ve hala negatif ama şu var ben dijital yapıyorum testi ve 31 günde bir adet oluyorum ilk adetin 11. günü başladım ve bugün adetin13. günü her gün aynı saatte yapıyorum ve en az 2 , 2.5 saat birşey içmiyorum.ama dijitalin içinde de çizgiler çıkıyo ve silik onlarda anlamadım neyse sonuçta negatif ama şu var ben testi 7 lik almıştım bugün birini yanlış kullandım yani çöpe gitti.geriye kaldı 3 test hakkı acaba ara versemmi teste bir gün yoksa 15.güne kadar yapsam sonuç çıkarmı. ya çıkmazsa pozitif allahım yardım et ovulasyon testinde bile pozitif görmemek strese sokuyo beni.
birde şu var ben 2 aydırda soğan kürü yapıyordum ilk geçen ay 15 gün bu ayda adet bitimi 7 gün yaptım ondanmıdır nedir sürekli koyu sarı akıntım var kistte var bende neden acaba bu akıntı.özellikle sabahları uynadığımda baya bi ıslaklık oluyo. bana cevap veririseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler birde gurbet güzeli beni listeye eklememişin:) sürekli takipteyim ben:)
birde 31 günde bir oluyorum sizce teste ne zaman başlamlıyım ben 11. gün başladım doğrumudur sizce
kızlar benim sulu akıntım var bugün herhalde ovulasyonum yaklaşıyordur değilmi
canım yumurtama ile ilgili yapılan en büyük hata herkesin illa adetinin ilk gününden sonraki 14.gün yumurtladığını sanmasıdır. hayır kesinlikle böyle değil... eğer sen 31 günde bir regl oluyorsan 31 den 14 geriye gideceksin ki yumurtlama gününü bulabilesin. yani yumurtlama illa 14.gün değil ama yumurtladıktan sonra regl olma illa 14.gündür. dediğimi yap göreceksin... ben ebeyim ve bu yöntemle ilk denemede gebe kaldım. 31-14=17. adet gününün üstüne 17 koy o gün ilişkiye gir.
cnm 31 gun adet goren bir insan en az 15. gun baslamasi lazimherkese selamlar daha öncede yazmıştım ben. ovulasyona ilk kez bugün başladım. 3. gün ve hala negatif ama şu var ben dijital yapıyorum testi ve 31 günde bir adet oluyorum ilk adetin 11. günü başladım ve bugün adetin13. günü her gün aynı saatte yapıyorum ve en az 2 , 2.5 saat birşey içmiyorum.ama dijitalin içinde de çizgiler çıkıyo ve silik onlarda anlamadım neyse sonuçta negatif ama şu var ben testi 7 lik almıştım bugün birini yanlış kullandım yani çöpe gitti.geriye kaldı 3 test hakkı acaba ara versemmi teste bir gün yoksa 15.güne kadar yapsam sonuç çıkarmı. ya çıkmazsa pozitif allahım yardım et ovulasyon testinde bile pozitif görmemek strese sokuyo beni.
birde şu var ben 2 aydırda soğan kürü yapıyordum ilk geçen ay 15 gün bu ayda adet bitimi 7 gün yaptım ondanmıdır nedir sürekli koyu sarı akıntım var kistte var bende neden acaba bu akıntı.özellikle sabahları uynadığımda baya bi ıslaklık oluyo. bana cevap veririseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler birde gurbet güzeli beni listeye eklememişin:) sürekli takipteyim ben:)
birde 31 günde bir oluyorum sizce teste ne zaman başlamlıyım ben 11. gün başladım doğrumudur sizce
cnm kacinci gunundesin senkızlar benim sulu akıntım var bugün herhalde ovulasyonum yaklaşıyordur değilmi
canım yumurtama ile ilgili yapılan en büyük hata herkesin illa adetinin ilk gününden sonraki 14.gün yumurtladığını sanmasıdır. hayır kesinlikle böyle değil... eğer sen 31 günde bir regl oluyorsan 31 den 14 geriye gideceksin ki yumurtlama gününü bulabilesin. yani yumurtlama illa 14.gün değil ama yumurtladıktan sonra regl olma illa 14.gündür. dediğimi yap göreceksin... ben ebeyim ve bu yöntemle ilk denemede gebe kaldım. 31-14=17. adet gününün üstüne 17 koy o gün ilişkiye gir.
canım benim akıntıyı tarif edeyim sana. hafif sarı renkte berrak değil, parmak arasında uzamıyor yapışıp kalıyor. sanırım ovulasyon yaklaştı. ya ben bu akıntı olayını tam çözemedimcnm 31 gun adet goren bir insan en az 15. gun baslamasi lazim
cnm kacinci gunundesin sen
cnm dedigin gibi bnm de gulen yuzle testim var 26 gunde bir oluyorum regl
ve ayin ocak 22 si bnm regl gunum olacak ve 14 gun geriye saydigimda ocak ayinin 9. da cizgi cikti fakat gulen yuz gulmedi 8 ve 10 da bn deneme yaptim denemeyede devam edicem