Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

gurbet güzeli ve bernardo tesekkür ederim kizlar,icimi rahatlattiniz. ovulasyon testini ilk defa kullanicam o zaman yine sorularimla sizi yorucam hihi

malesef iki gun gecikmeli geldi simdide adet tarihim degistigi icin yumurtlama donemini hesaplayamiyorum

ah cnm sormayaa bnm de erken gekldi dun silik cizgi gordum bugunku ondan silik yaa erkenmi yumurtladim acep 10 gun surdu reglim ve 10. test yaptim birsey cikmasi dun gorunen bir silik cizgi ama oda potitif nasilsa oyledi bu sefer gulen yuz gulmedi yarin da yapicam bakalim nasil cikacak bn yine bos durmusyorum calisiyorum ne olur olmaz diye bu ay yumurtlamyacagim desek neden dun cizgi cikti aff ne bileyim ya normalda 15. gun cift cizgi gorurdum yarin 15. bakalim surda reglime ne kaldi 12 gun daha yumurtlamam sanrim

nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
negatif
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
negatif
GurbetGuzeli
3.
30.12.2011
negatif
iden
6.
05.01.2012
negatif
cerol
3.
05.01.2011
pozitif
sevgi1984
09.01.2011
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn

cnm nasil oldun ins hayirli haberle gellllll

ya canim bende araliksiz calisiyorum hergun acaba ondan mi olmuyor iki gunde bir yaparsam gunu kacircam gibi gelio bide bende ovulasyon testi alicam ama cok pahali dedi tek kullanimlik 15 lira bunlarin daha ucuzu yokmu eczanede

ya canim bende araliksiz calisiyorum hergun acaba ondan mi olmuyor iki gunde bir yaparsam gunu kacircam gibi gelio bide bende ovulasyon testi alicam ama cok pahali dedi tek kullanimlik 15 lira bunlarin daha ucuzu yokmu eczanede

cnm gitdigidiyordan aliyor herkes bide hediyeli onlara bak istersen cnm hergun olmaz spremleri yorma kaliteli olmuyor o zamn akacirmassin merak etme gun asiri en ideali merak etme guzelim bnmmm iliskiden sonra yat yarim saat hic kalkma cnm
valla namazdan sonra calisma oldu yattim yarim saat herkesi yolladim yeniden yattim wc ye gitmedim 9 da yikandim bide sicak press uygula vajinaya iliskiden once bu ay denedim ins hayrini gorurum

biraz dikiyorum ayaklarimi ama hep spermler disari cikiyor gibi geliyor yumurtlama sorunum vardi bekarken dogum kontrol ilaci kullaniyordum evlilikten 1 ay sonra biraktim son 3 adetim 28 gunde geldi bu ayy 30 gunde geldi bekarken de 30 gunde oluyordum.simdi hesaplamalara bakiyorum 11 ile 16 arasi diyor 10 12 14 16 mi yapmaliyim .bu arada rabbim ins seninde kucagini doldurur saglikli bebislerle.valla sunu anladim ben zih engelliler ogretmeniyim eger olmuyorsa vardir bir hayir belki sagliksiz olucakti diyorum avutuyorum kendimi

valla ovu tetsi ilede takip etmek mantiksiz geldi bana en guzeli bir sonra ki adete kadar gun asiri iliski sabahlari sen dik aykalrini kaln gider digerlri cikar guzelim
bak bayanin biri ne yazmis kk da
önemli bir reçete

Selam arkadaşlar,
daha önce de bebeğimin paylaşmıştım sizlerle. şimdi size kullandığım ürünlerle ilgili bir bilgiyi daha paylaşmak istiyorum.
2011 mayıs ayından itibaren kendim doktora gittim. yumurta çatlama takibim yapıldı, olmadı. sonra doktor eşimin spermiygram testini istedi. eşimi ikna edip yaptırdık. herşey normal sadece sayı istenilen rakamın 3'te 1'i idi. şekil ve morfojoji, ,ileri geri durumlarında sorun olmadığı için aşılama deneyelim dedi doktor. sonrası sizinde bildiğiniz gibi rahim filmi falan derken 28 temmuz da aşılamayı da yaptırdım. tabi oda tutmadı. bu arada tedavi sürecinde ben de eşimde çok strese girdik. normalde 26 - 27 günde bir adet olurken bu sayı çocuğum olsun diye strese girdiğim andan itibaren 22'ye düştü. Sonra eşimi güç bela ikna ettikten sonra ürolojiye gittik. sonuç varikosel teşhisi konuldu. hemen 27 ağustosta eşim varikosel ameliyatı oldu. yaklaşık bir ay bekledik. bir ay sonra normal hayatımıza döndük. çocuk fikrini de baya ertelemiştim kafamda çünkü ameliyatın etkisi ancak 3 - 6 ay arasında netice verirmiş bunu da düşüncüğüm için çocuk olayı benim için mart nisan ayına kadar yoktu açıkçası.

sonra nette yaptığım bir araştırma neticesinde ARI SÜTÜ, KARAKOVAN KESTANE BALI, POLEN,ÇÖREK OTU 'nun faydalarını öğrendim. hemen eşime açtım konuyu. tabi eşim duyar duymaz yinemi başladık diye çıkıştı bana. ama öğrendiğim bilgileri eşime de gösterince hemen alalım kullanalım dedi. ekim ayı başı gibi kullanmaya başladık. daha çok ona yediriyordum bunları, hemen iyiyleşsin diye. ben de kullandım ama eşime kullandığım kadar değildi. bu ürünleri kullanmaya başladıktan sonra 1,5 ay sonra ben hamile kaldığımı öğrendim. yani en son reglimi 29 ekimde olmuştum. kısmet olmadı tamamına erdirmek. ama kullandığım ürünlerin sonucunu almıştım.

ARI SÜTÜ : SABAH AKŞAM AÇ KARNINA 1 ÇAY KAŞIĞI ( TAHTA KAŞIK OLMALI YOKSA BOZAR ÜRÜNÜ )
POLEN : SABAH AKŞAM AÇ KARNINA 1 TATLI KAŞIĞI
BAL : SABAH İSTENİLİRSE AKŞAMDA ALINABİLİR AÇ KARNINA 1 TATLI KAŞIĞI ( BALA DA TAHTA KAŞIK YA DA PLASTİK KAŞIK )
ÇÖREK OTU: AĞIZDA ÇİĞNENEREK AÇ KARNINA YUTULABİLİR YA DA BALA KARIŞTIRABİLİRSİNİZ.

NOT: BALI ILIK SU İLE ŞERBET YAPIP İÇEBİLİRSİNİZ. BÜTÜN BU İŞLEMLER ÜZERİNE YARIM SAAT yemek YEMEYECEKSİNİZ.

ÜRÜNLERİ MÜMKÜNSE DOĞAL OLAN ÜRÜNLERİ TERCİH EDİN.

BOL BEBEKLİ GÜNLER BİZİM OLSUN
alintidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

umarım herkes iyidir
fikirlerinizi merak ediyorum
ovylasyon testi yaptım ve 16.gün çift çizgi gördüm ilk kez
ertesi gün bir daha yaptım bana silik geliyor ikinci çizgi acaba öyle mi?

üstteli test ilk testim alttaki birgün sonra yaptığım
acaba ekleyebildim mi?

kimse yok mu bana yardım edecek?
ayrıca 15. ve 16.günümde peçeteme akıntılı biraz kan geldi ve dün (17.günümde) kesildi

Son düzenleme:

Beni de listeye eklemeniz mümkün mü acaba. Bu ay ilk defa uyguluyorum da. İnşallah buradan güzel haberleri duyurmak mümkün olur

Sıcak pres mi? o ne işe yarıyor?

Madi gerktigi cnm test hemen calabah calus sicak press yap vajinaya hamile kalmaxi kolaxlastirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…