- 6 Aralık 2010
- 90
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.581
gurbet güzeli ve bernardo tesekkür ederim kizlar,icimi rahatlattiniz. ovulasyon testini ilk defa kullanicam o zaman yine sorularimla sizi yorucam hihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef iki gun gecikmeli geldi simdide adet tarihim degistigi icin yumurtlama donemini hesaplayamiyorum
cnm ins adet olmamisisn dir gelde haber ver meraktayiz inan
nick | kacinci ay | sat | bat | sonuc |
krdy | 24.12.2011 | negatif | ||
minikgelin | 27.12.2011 | negatif | ||
guis | 28.12.2011 | |||
nuripekk | 29.12.2011 | negatif | ||
gulbebek | 29.12.2011 | negatif | ||
_BALIM_ | 29.12.2011 | negatif | ||
GurbetGuzeli | 3. | 30.12.2011 | negatif | |
iden | 6. | 05.01.2012 | negatif | |
cerol | 3. | 05.01.2011 | pozitif | |
sevgi1984 | 09.01.2011 | |||
fbetuly | 15.01.2012 | |||
açelyaakaslan | 21.01.2012 | |||
kızlar bugün benim adet günüm hala olmadım ama ne adete nede hamileliğe dair bir belirtim var sabah ovulasyon testi yaptım negatifti ovulasyon testi ile de hamileliğin anlaşıldığını duymuştum hamile olma şansım yok sanırım ovulasyona göre....
ah cnm sormayaa bnm de erken gekldi dun silik cizgi gordum bugunku ondan silik yaa erkenmi yumurtladim acep 10 gun surdu reglim ve 10. test yaptim birsey cikmasi dun gorunen bir silik cizgi ama oda potitif nasilsa oyledi bu sefer gulen yuz gulmedi yarin da yapicam bakalim nasil cikacak bn yine bos durmusyorum calisiyorum ne olur olmaz diye bu ay yumurtlamyacagim desek neden dun cizgi cikti aff ne bileyim ya normalda 15. gun cift cizgi gorurdum yarin 15. bakalim surda reglime ne kaldi 12 gun daha yumurtlamam sanrim
canim malesef oldum uzuntuden siteye de giremedim
ya canim bende araliksiz calisiyorum hergun acaba ondan mi olmuyor iki gunde bir yaparsam gunu kacircam gibi gelio bide bende ovulasyon testi alicam ama cok pahali dedi tek kullanimlik 15 lira bunlarin daha ucuzu yokmu eczanede
cnm gitdigidiyordan aliyor herkes bide hediyeli onlara bak istersen cnm hergun olmaz spremleri yorma kaliteli olmuyor o zamn akacirmassin merak etme gun asiri en ideali merak etme guzelim bnmmm iliskiden sonra yat yarim saat hic kalkma cnm
valla namazdan sonra calisma oldu yattim yarim saat herkesi yolladim yeniden yattim wc ye gitmedim 9 da yikandim bide sicak press uygula vajinaya iliskiden once bu ay denedim ins hayrini gorurum
biraz dikiyorum ayaklarimi ama hep spermler disari cikiyor gibi geliyor yumurtlama sorunum vardi bekarken dogum kontrol ilaci kullaniyordum evlilikten 1 ay sonra biraktim son 3 adetim 28 gunde geldi bu ayy 30 gunde geldi bekarken de 30 gunde oluyordum.simdi hesaplamalara bakiyorum 11 ile 16 arasi diyor 10 12 14 16 mi yapmaliyim .bu arada rabbim ins seninde kucagini doldurur saglikli bebislerle.valla sunu anladim ben zih engelliler ogretmeniyim eger olmuyorsa vardir bir hayir belki sagliksiz olucakti diyorum avutuyorum kendimi
umarım herkes iyidir
fikirlerinizi merak ediyorum
ovylasyon testi yaptım ve 16.gün çift çizgi gördüm ilk kez
ertesi gün bir daha yaptım bana silik geliyor ikinci çizgi acaba öyle mi?
Eki Görüntüle 324039
üstteli test ilk testim alttaki birgün sonra yaptığım
acaba ekleyebildim mi?
umarım herkes iyidir
Eki Görüntüle 324039
acaba ekleyebildim mi?
ALLAHIM geride kalanlarin yuzunu guldur Aminnnn
nick
kacinci ay
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
negatif
minikgelin
27.12.2011
negatif
guis
28.12.2011
nuripekk
29.12.2011
negatif
gulbebek
29.12.2011
negatif
_BALIM_
29.12.2011
negatif
GurbetGuzeli
3.
30.12.2011
negatif
iden
6.
05.01.2012
negatif
cerol
3.
05.01.2011
pozitif
sevgi1984
09.01.2011
fbetuly
15.01.2012
açelyaakaslan
21.01.2012
cnm gitdigidiyordan aliyor herkes bide hediyeli onlara bak istersen cnm hergun olmaz spremleri yorma kaliteli olmuyor o zamn akacirmassin merak etme gun asiri en ideali merak etme guzelim bnmmm iliskiden sonra yat yarim saat hic kalkma cnm
valla namazdan sonra calisma oldu yattim yarim saat herkesi yolladim yeniden yattim wc ye gitmedim 9 da yikandim bide sicak press uygula vajinaya iliskiden once bu ay denedim ins hayrini gorurum
umarım herkes iyidir
Eki Görüntüle 324039
acaba ekleyebildim mi?
kimse yok mu bana yardım edecek?
ayrıca 15. ve 16.günümde peçeteme akıntılı biraz kan geldi ve dün (17.günümde) kesildi
Sıcak pres mi? o ne işe yarıyor?
YUmurtan iyi catlis o zaman cnm degerlendurdinmi