Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayy ne güzel bakalım benm ne olacak net olarak çift çizgiyi görebilecekmiyim merak ediorum

Sen kaçıncı gündesin canım? İnşallah hayırlı haberlerimizi hep birlikte buradan duyururuz.
Ben alternatif tıptan da yardım almaya başladım. Hep doktorlar, hep hastaneler bu bekleme süresinde belki başka çözümler bulurum diye her söyleneni can kulağı ile dinliyorum, uygulayabildiklerimi yapıyorum.
11 gün boyunca Bal+tarçın+çörekotu yaptım. Şimdi arısütü buldum, hafta sonu onu alacağım.

Bu cabalarımız inşallah bebekle mükafatlandırılır:-)

inşallah canm dediğin gibi olur. bende her gün incir yiyorum bi faydası olur mu bilmiorum. eşimde keçiboynuzu içior. artık hayırlısı

bişey sorucam size: benm adetimin 13. günündeyim. dün testi yaptım ikinci çizgi kontrol çizgisine çok yakın çıktı. bugün de aynen çıktı ama kontrol çizgisi dünkünden daha silik. fakat kontrol çizgisiyle ikinci çizgi bir birine çok yakın renkleri. tam olarak eşit olmasa da. test kitinin farklılığından kaynaklandığını düşünüorum sizce

inşallah canm dediğin gibi olur. bende her gün incir yiyorum bi faydası olur mu bilmiorum. eşimde keçiboynuzu içior. artık hayırlısı

bişey sorucam size: benm adetimin 13. günündeyim. dün testi yaptım ikinci çizgi kontrol çizgisine çok yakın çıktı. bugün de aynen çıktı ama kontrol çizgisi dünkünden daha silik. fakat kontrol çizgisiyle ikinci çizgi bir birine çok yakın renkleri. tam olarak eşit olmasa da. test kitinin farklılığından kaynaklandığını düşünüorum sizce

Hayatım ben bu konuda çok yeniyim ama bildiğim kadarıyla kontrol çizgisi daha açıksa bu yumurtluyorsun demek. Benim aldığım ovulasyon testinin arkasında öyle yazıyordu.

kızlar bugün benim adet günüm hala olmadım ama ne adete nede hamileliğe dair bir belirtim var sabah ovulasyon testi yaptım negatifti ovulasyon testi ile de hamileliğin anlaşıldığını duymuştum hamile olma şansım yok sanırım ovulasyona göre....

kızlar bugün benim adet günüm hala olmadım ama ne adete nede hamileliğe dair bir belirtim var sabah ovulasyon testi yaptım negatifti ovulasyon testi ile de hamileliğin anlaşıldığını duymuştum hamile olma şansım yok sanırım ovulasyona göre....

canım benim ovulasyonda pozitif çıkmıştı .inşallah yanlış sonuc veriyordur gec döllenme olabılır bekle bakalım birkaç gun daha.
bugundu senın gunun dımı

kızlar selam bu ovulasyon testı gebeliği gösteriyormu

eğer yumurtalama döneminde olmadığına eminsen yanı regli zamanınsa ve pozitif çıktıysa hamile olabılırsın.benim hep pozitif çıkmıştı ve hamileyim ama tabiki kan ve idrar testi yap kesin olması için.

arkadaşlar günaydın hayırlı haftalarrrr
ben cuma akşamı folikasit içmeye başladım folbiol 5mg günde bir tane yararlıymış ya
testide adetin 8.günü olan cumartesi akşamı yaptım 2.çizgi normaldi ama dün akşam yapamdım evde yoktum nasipse bugün tam 10.günü bugün başlayıp koyu iki çizgi göresiye kadar devam artık hayırlısı bu arada çalışmalarda var yavaştan yavaştan :)
Folik ic guzelum devam et hadi balalim Allah kolaylik versin cnm
Merhaba kızlar.Bende sizler gibi ovülasyon testlerinden kullananlardanım.adet bitiminden hemen sonra başladım.bir sonraki adet dönemine kadar yapmayı düşünüyodum.8. gün başladım yapmaya 11. güne kadar ikinci çizgiyi hep silik görüyordum.11. günümde iki çizgide aynı koyulukta hemen çıktı.yani bu demek oluyor 11. günmü yumurtladım.bugün 13. günüm yeniden yaptım ve ikinci çizgi gölge şeklinde çıktı.acaba bundan sonraki günlerde tekrarlasammı bir kez daha yumurtlarmıyım :)

Ins degerlendirdin o gunletiii

ya aslında erkek kız hıc farketmez cnm ıkısıde olur sağlıkla gelsin hıcbısey farketmez.
3. ayımızdı canım.

ayy benimde 3.ayım inşallah benimkide tutar yaa,adet olursam çok üzülürüm 3 ayda hemen yorulmuşum bakarmısınya:KK43:Allahım
kimseye aratmasın.kızımda hemen ilk ayımda tutmuştu.şafak 5:KK52:

kıslarr günaydın dün 3 seferdir test yapıyorum ilk çok merak attiğim için adetin 6.günü yaptım ikinci çizgi bariz belliydi sonra 8.gün yaptım yine öyleydi 26 günde bir adet oluyorum dün 10.günüydü adetin asıl başlamam gündü başladım hergün akşam 8de yapıcam ama dün akşam yaptığımda ikinci çizgi daha silikdi ya bu test bende tutmadımı yoksa daha erkenmi adetin 6.8.günü yaptığımda çok öenm vermemiştim devam edeyimmi akşam üzüldüm sizde erken olabilirm kıslar 10.gün lütfen yardımm
ama dünüde boşa götürmedik çalıştıkda :KK66:

kıslarr günaydın dün 3 seferdir test yapıyorum ilk çok merak attiğim için adetin 6.günü yaptım ikinci çizgi bariz belliydi sonra 8.gün yaptım yine öyleydi 26 günde bir adet oluyorum dün 10.günüydü adetin asıl başlamam gündü başladım hergün akşam 8de yapıcam ama dün akşam yaptığımda ikinci çizgi daha silikdi ya bu test bende tutmadımı yoksa daha erkenmi adetin 6.8.günü yaptığımda çok öenm vermemiştim devam edeyimmi akşam üzüldüm sizde erken olabilirm kıslar 10.gün lütfen yardımm
ama dünüde boşa götürmedik çalıştıkda :KK66:

arkadaşım testi yapmadan önce içtiklerine çok dikkat et bence. her gün aynı miktarda içecek al ve 4 saat öncesinden itibaren hiç bişey içme. bugün öyle dene bakalım. belki de erken yumurtlamışsındır. ilk yapttığında ikiside eşit oranda mı koyuydu

eğer yumurtalama döneminde olmadığına eminsen yanı regli zamanınsa ve pozitif çıktıysa hamile olabılırsın.benim hep pozitif çıkmıştı ve hamileyim ama tabiki kan ve idrar testi yap kesin olması için.

tesekkür ederim cnm cevap verdiğin için yok değilim regl 3 gun gecikti

arkadaşım testi yapmadan önce içtiklerine çok dikkat et bence. her gün aynı miktarda içecek al ve 4 saat öncesinden itibaren hiç bişey içme. bugün öyle dene bakalım. belki de erken yumurtlamışsındır. ilk yapttığında ikiside eşit oranda mı koyuydu

hayır canım ilk yaptığım 2 testte belirgindi ama aynı şekilde koyu değildi sanırım ben ilk 2 testte dikkat etmedğim için oldu çünkü adetin daha 10.günü birde hiç yumurtlama konusunda ağrım olmadı gögüslerimde acıma olmadı dün sadece bi yumurta akı gibi sadece bir kez akıntım oldu anlamadım bu ay ama dün çalışma yaptık boşa geçmesin günler dedim :)) en iis dimi bide normal 12, 13, 15.gün falan kasık ağrılarım gögüs acımalarım olur akıntım artardı

X