- 2 Aralık 2011
- 94
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.181
bu bekleyıs artık bunaltmaya basladı ama hamılelık olsa en azından goguste degısme olmazmı anacım yokkkk pamuk gıbı ne agrı var nede sıslk
bu bekleyıs artık bunaltmaya basladı ama hamılelık olsa en azından goguste degısme olmazmı anacım yokkkk pamuk gıbı ne agrı var nede sıslk
ay cnm ya cok güldüm allah iyiliğini versin yazmadan geçemedim :) bende bu ay hamile olduğumu öğrendim adetten 4-5 gün önce hiç göğsümde ağrı yoktu adet tariğimde birden sızlamaya başladı yani biraz geç belirti verebiliyor inşallah hamilesindir
gozun aydın tatlım darısı bızlere olsunnn yok anacım yok gogsumde bır kıpırdama herkz gogsunde sıslık sızlama varmı dıye soruyor herhelde bu gogus en byuk belırtı olsa gerek dedım bendeee ama bugundee ara ara sag kasıgıma ınceden batmalar oluyor
hatunlarım bana acil yardım lasım bu ovulasyon testlerinden bende kullandım malum geç ovulasyon oldu perşembe yakaladım e şimdi nolacak dra yazdım bana diyoki 35.gün regl olmassan test yap diyo nasıl beklicem bunu daha kolay bi yöntemi yokmu ya(((((((
Günaydın kızlar...
Baya bi geçmişi okudum az çok tanımak amaçlı .. Bende bu ay ovulasyon testi yaptım.Her gün yapmadım ama ilişkiye iki günde bir girdik.
İlişkinin ertesi günü ovulasyon testi yaptım kıpkırmızı yakaladım hemen o gece beraber olduk ertesi akşam değil sonraki sabah yine beraber olduk..
Bilmiyorum yakaladıkmı...
6 Ay oluyo çocuk denemeleri başlayalı.artık ondanmı bundan mı diye diye psikolojim iyice bozuldu.Doktor daha erken ama istersen hormon testi yaptır adetinin ikinci günü.Bu ay adet olursam yaptırcam..
gunaaydın canım bende 5 aydır bebek ıstıyorumm ınsallah bebegın bu ay gelır sana zamanlaman cok ıyıymıs bende bu aydan sonra gıdıyım dıyorum dr ama bılemıyorum
Doktorlar pek umursamıolar 5 ay diyince..Eskiden 1 sene bekliyoduk şimdi çok istenildiği için erken başlıyoruz takibe ama gerek yok diyolar...
Beklenen adet Tarihim 5-7 ocak arası 10 Ocak Doğum günüm bekliyoruz artık bi hediye olarak :)))
Allahım tez zamanda hepimize nasip etsin inş. hayırlısıyla
ınsallah canım benım 1 senelık evlıyım bendeee adetıne daha cok varmısss senınde benımde 7 gunum var 26 29 aralık benımde
aynen oyle bırde ben 4 ay bonca yanlıs yumurtlama gunlerı hesaplıyormusum.... bu ay aldıgım ovulasyon testı sayesınde ogrendımmmm ne zaman yumurtladıgımıı dun geceden berıde akıntım cok fazlalastı bakalım ya sabırsızlıkla beklıyorummm ınsallah hayırlısı olur sen kac senelık evlısın
ınsallah canım benım 1 senelık evlıyım bendeee adetıne daha cok varmısss senınde benımde 7 gunum var 26 29 aralık benımde