Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tesekkürler bilgiler icin .yumurtlamamin nasil oldugu hakkinda bir bilgim olmadigi icin,bir sey kullanmadan testleri denerim.tahminen kacinci gün ilk testi kullanayim ?

canım 12.günden başla eğer çok silikse 2 gün geçtikten sonra tekrarla ona göre hareket etmen lazım foto çekip buraya koyarsın ona göre değerlendiririz.

ay kizlar tablo yapalim kim ne zaman bati diye bnden basliyim
nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
minikgelin
27.12.2011
gulbebek
29.12.2011
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli04.12.2011
30.12.2011
iden
05.01.2012

adeti dzzensiz olanlar adet bitimi baslamalidir teste bnm 26 gun surmesine gore 13. gun yumurtlayacak bn 15inden sonra yumurtluyorum iki aydir haberiniz olaaa

gurbet abla sendedemi adet düzensizliği var.

7 temmuz da bn kalb durmasi sonucu 10 haftalik bebgimi kaybettim cnm
ondan bu yana bir 28 de geldi bir 24 de geldi iki aydir 26 gunde bir gelyor ve iki aydir ovu tstlerimde bakiyoum ayni gun yumurtlamisim bnnn
duzensizloik yok 26. bnm regl elini oper saati saatine
bebkten once 28 gunde bir olurdum 6 gun surerdi iyiydi o zamannn

aa hamiş kalıp bebişini kaybettiğini bilmiyordum Allah birdaha yaşatmasın inşallah beni umarım hatırlamışsındır eski dostlar topiğine pek gelmedim ama önceki topiklerimizde takip ederdim hep sende hayıt içsene abla genelde onu içen hamiş kalıyorda hamile kalmaya yardım ediyormuş hormonları düzenliyor yumurtlama sağlıyor birde prolaktin hormonunun çıkmasını engelliyormuş.

selam kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullandım yarın beklenmeyen adet günüm inş gelmez kırmızılar...bugunde sık wc ye gitmeye başladım hayırlısı olur inş hepimiz icin....

evet sen deyince hatirladim cnm valla bakalim yaaa birde bn burada nerden alabirlim biliyorum bu hayit i cok zor buralarda
selam kızlar bende bu ay ovulasyon testi kullandım yarın beklenmeyen adet günüm inş gelmez kırmızılar...bugunde sık wc ye gitmeye başladım hayırlısı olur inş hepimiz icin....

cnm ins hamissindir sik idrara cikmak bebk geliyor dmek ins

hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin test yapsan çıkar aslında
evet sen deyince hatirladim cnm valla bakalim yaaa birde bn burada nerden alabirlim biliyorum bu hayit i cok zor buralarda

eczanelerde var satıyorlar ama adı agnugaston ben bu ay hayıt hapı kullandım birde preseed aldım ovülasyonla günümü yakaladım bakalım 41 gün meryem suresini okumaya başladım Rabbim inşallah hepimize nasip eder

amin canım inş...bundan onceki hamişligimi sık idrara cıkmaktan anlamıştım...inş yine öyledir...

amin canım inş...yarın sabah ilk idrarla yapacam adet olmassam inş...

ay kizlar tablo yapalim kim ne zaman bati diye bnden basliyim
nick
sat
bat
sonuc
krdy
24.12.2011
minikgelin
27.12.2011
gulbebek
29.12.2011
_BALIM_
29.12.2011
GurbetGuzeli04.12.2011
30.12.2011
iden
05.01.2012
yszdim guzelim

ya kızlar çok soru soruyorum ama sizlere bişi daha sormak istiyorum izlinizle idrarımda beyaz tortular var bir kaç gündür bide sık idrara çıkıyorum bu belirti hayra işaret mi sizce?????

bu listedeki herkes hamiş olur inş hiç kırmızıları görmeyiz:)
AMINnnnnnnnn
ya kızlar çok soru soruyorum ama sizlere bişi daha sormak istiyorum izlinizle idrarımda beyaz tortular var bir kaç gündür bide sık idrara çıkıyorum bu belirti hayra işaret mi sizce?????

Cnm ins gebelige isarettir kac gun gecti ilisku uzerinden

Günaydın arkadaşlar..

Bir cuma günü daha :) Son iki cuma beklenmeyen bata... Şu bekleme süresi çabucak geçer inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz...

Batı yakın olanlarda ne var ne yok?

Günaydın arkadaşlar..

Bir cuma günü daha :) Son iki cuma beklenmeyen bata... Şu bekleme süresi çabucak geçer inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz...

Batı yakın olanlarda ne var ne yok?

cnm bir haftam kaldi haftaya cuma dananin kuyrugu kopacak hakkimizda hayirli olan olsun ins
bn belimi kaldiramiyorum yaaa cok agriyor bide vajinada tatli bir kasinti var ole asiri degil onun disinda asiri uykum var onu diyeyim henuz ilk iliskinin uzerinde bir hafta gecti 3 denemem ldugu icin bir sey diyemiyorum en sonuncu sali gunuydu

merhaba bende kendi belirtilerimi yazayım şuan 31 hafatlaık hamileyim benim ilk belirtim şiddetli bir karın ağrısıydı gaz sancısı gibi birde idrarda koyulaşma ve kum zerrecikleri gibi tortular vardı
alintdir.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…