Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Durmak yok yola dewam:)bakalım esinle konuştum önümüzdeki ay dr gidicez yumurtlama takibine

yaştaşız cnm bende 23 yaşındayım ama umutsuzluğa kapılmayalım hiç bir zaman ya sana bi örnek vereyim mi
ben tam 12 sene bekletmişim biliomusun annemle babamla ama onlar çok sabırlıymışlar Rabbim bizlere en yakın
zamanda nasip eder inşallah

ya kızlar sol kasığımda batma hissediyorum bide sık idrara çıkıyorum sizce nedir bu umut dünyası işte yrdmcı olabilirmisiniz

ya kızlar bana acil yardımcı olabilirmisiniz dünden beri sol kasığım batıyor ağrıda var gece resmen uyku uyuyamadım nefesimi kesiyor
anlamadım gitti

vallahi BALIM ağzından bal damlıyor ne diyeyim inş. öyle olur ama ümitlenmekte istemiyorum 2 gün kaldı adetime bakalım kırmızılar gelecekmi

vallahi BALIM ağzından bal damlıyor ne diyeyim inş. öyle olur ama ümitlenmekte istemiyorum 2 gün kaldı adetime bakalım kırmızılar gelecekmi

cnm adetine iki gun var test yapip kurtulabulun bu cileden cikar cunku
birliktelikten 10 gun sonra bile yapsan cikiyor cnm pozitif sonucc

cnm bnm kasiklarim agidi memeler hassaslasti deim tamam oldu bu is ama tam gunumde adet oldum valla yasadiklarimizi yazalimki tecrube sahibi olalim

valla diyorum ya GurbetGuzelı ümitlenmek istemiyorum çünkü daha adetim geçmedi az önce test yaptım ama negatif çıktı normalinde de olsa bile adetten bi hafta geçmesi gerekio diolar idrar testi için kesin sonuçta bakalım bekleyip görücez bizim ilişki gün aşırı dvm ediodu ama çift çizgiyi yakaladığımız günüde boş geçirmedik sonrası yine gün aşırı dvm etti değişik duygular ya zaman geçmio aklıma getirmiyeyim diyorum ağrıyı hissettikçe aklımdan çıkmıo anlamadım gitti boşa koysan dolmuyo doluya koysan taşmıyor hesabı

hepımızın hakkında hayırlısı neyse o olsn dıyorum ben benım bu ayda umıdım pek yok acıkcası 2 gun boyunca suren ne bel agrım var nede kasık agrım var bugun ve adetıme 8 gun kaldı hıc belırtı kalmadı usumem bıle gıttı buyuk ıhtımal psıkolojıktı ınsallah bu ay hamılesındır arkadasım allahım emeklerımızı bosa cıkarmasın

X