Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

teşekkür ederim isteyen herkesın basına .inanamıyorum hala şoktayım inş karnımdadır bebişim.. dua edın nolur cok agrımda var kasıklarımda belımde.. her an adet olcakmısım gıbı gelıyor..
dualarım seninle tatlım.sende bize dua et....adet olacakmış gibi ağrının olması normal inan bana.bende yaşamıştım...hatta dk başı wc ye gidiyodum.
gelen bişi varmı diye....

dualarım seninle tatlım.sende bize dua et....adet olacakmış gibi ağrının olması normal inan bana.bende yaşamıştım...hatta dk başı wc ye gidiyodum.
gelen bişi varmı diye....

bekleyen herkes ıcın dua edıyorum nasıl bır duygu oldugunu bılıyorum.. ama ben hala ınanmıyorum..
2. cocugumu beklıyosun yoksa düşükmü yaşadın

selam kızlar bende dün başladım ovuasyon testlerine...dün silikti bugun biraz daha belirgin ama henuz net cizgiyi göremedim her gün yapıyorum 2 gün sonra filan yakalarım gibi geliyo ikinci cizgiyide...inş rabbim vesile ederde bebişim gelir hayırlısıyla...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

kızlar rabbim öncelikle hakkımızda hayırlısını nasip etsin bu ovulasyon testini burdan öğrendim hemen netten sipariş ettim ilk kez kullanıcam henüz gelmedi az çok okuduğum kadarıyla bişeyler anladım sayılır ama bileniniz varsa beni aydınlatabilirmi??

slm kızlar size bir sorum olacak
bende bugün başladım testlere
testi uygulamadan önce 4 saat sıvı tüketimimi alınmayacak
yoksa 4 saat dolmadan idrarımız gelse bile tutacakmıyız kesin sonuç için

canim su LH hormonunu inceltiyormus. o sebepten testten 2 saat önce sivi almayin diyorlar.. valla ben ise gidiyorum gelene kadar da tutuyorum :KK17::KK17::KK17: sivi da almiyorum.. 4saat calisiyorum zaten..

canım ben 3 saat tuttum idrarımı.son 2 saat sıvı almamaya dikkat ettim..
idrarın gelsede tutacaksın süre sonuna kadar canım.yoksa sağlıklı sonuç alamazsın tatlım:KK34:..

çok tşk ederim mulberry8092 ve regen bilgileriniz için
inş. testler işe yarar en kısa zamanda alırız bebişlerimizi bizlerde kucağımıza
Allah nasip eder inş.

Eki Görüntüle 301486 Eki Görüntüle 301485

2 tane yaptımm ve sonuc bu daha belırgın 2 çizgi fotodan ama fotografta bıraz flu cıkmıs ama agrımd var anlamadım ya kafam cok karısık ve su an yurtdısındayım burda dra gıtme sansımda yok.. kanda
ancak 10 gun snr turkıyeye gıdınce baktırabılırım..

Canım bence hamilesin. Şimdiden gözün aydın. Ne kadar zamandır istiyordun?

bu konuda bilgili olan arkadaşlar size bir soruu,en son adetim 17 kasımdı,yumurtlama tarihim 1 veya 2 aralıktı,boş geçmedi,ama dün akşam adet sancısı gibi özellikle sağ kasığımda sancı oldu sanki yumurtlama sancısı gibi .acaba ayın 6sında ymurtlamış olabilirmiyim bugünde biraz ateş basıyo.acaba şimdimi yumurtluyorum.kafam karıştı:KK52:

Canım bence hamilesin. Şimdiden gözün aydın. Ne kadar zamandır istiyordun?

evet evet sanırım hamıleyım =) hala test yapmaya devam edıyorum ne gıttıkce kırmızılasıyor 2. ci çizgi haftayada herseyıye kesın olarak bellı olucak ıns. ben 1 seneden fazladır ıstıodum ve hıc umursamadıgım beklemedıgım bı anda oldu.. bıde bu ay kargasayla gectı yolculukla gectı ıhtımal bıle vermedım o yuzden.. allah herkese nasıp etsın

evet evet sanırım hamıleyım =) hala test yapmaya devam edıyorum ne gıttıkce kırmızılasıyor 2. ci çizgi haftayada herseyıye kesın olarak bellı olucak ıns. ben 1 seneden fazladır ıstıodum ve hıc umursamadıgım beklemedıgım bı anda oldu.. bıde bu ay kargasayla gectı yolculukla gectı ıhtımal bıle vermedım o yuzden.. allah herkese nasıp etsın

belirtilerin nelerdi yazarmısın? akıntın varmıydı mesela..

offf kızlar ya allak bullak oldum bugüne kadar yaptığım ovulasyon testleri boşa gitti.

kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde çalışıyorum ben istediğimiz zaman ultrason tahlil filan yaptırabiliyoruz. idrar yollarımda iltihap var die gittim doktora ultrasonda bakalım dedi. çikolata kistim vardı 3 cm ama gebeliğe engel değildi. 5,5 cm olmuş büyümüş kist rahime yapışık bi durumda ve gebeliğe engellll !!!!! bi tane yumurta gözüküo ama 18. günde hayır bekleme büyük ihtimalle ya kaçırmışsın gününü yada çatlamamış ölmüş dedi.düzenli adet olan bi insanın genelde 14. güne denk gelio yumurtlama günü dedi. bende ovulasyon testi yapıorum daha çizgilerim yeni koyulaşmaya başladı dedim umutlanma bu yumurtadan dedi. ca 125 yani tümör tahlili için kan verdim yarın bakıcak sonuçlara göre ya ameliyat ya d.kontrol hapı :KK14:
kaç aydır boşamı çalışıyorum yani ben :KK14:
12. gün başladım testleri yapmaya ve bugün 18. gün koyulaşmaya başlamıştı çizgi bu akşam büyük ihtimalle çıkıcaktı çizgi.
napıcam bilemedim :KK43::KK43::KK43:

X