ben de11.günden beri yapiyorum.. hatta bugün iki kere yapcam.. bugünse 14. gün yani bugün yarin cikmasi lazim cizginin.. ben esas yarina bekliyordum ama belki adet döngüm uzadigi icin, yani oluyor arada 31gün felan, bi kac gün daha gec cikabilir.. olsun bekliyorum bakalim... senin normalde döngün kac gün?? benim iste düzensizlesti son bir senede bu bebek hevesi yüzünde, sonra 3ay hapsiz korundum yine düzene girdi :44::44::44::44: simdi yine stres yapiyorsam da gecikiyorsa diye korkuyorum.. o yüzden testin üstüne düsüyorum.. bak koyu cizgileri görünce söyle de calisma yapmaya giderken arkandan dua edelim
canım benim normalde 28. gün adet olurdum ama geçen ay ilk defa 34 günde oldum bizde umutlanıp heveslendik ama malesef kan testinden 1 aldım gene :):) belkide geçen ay düzensiz oldugu için bu ay hala bekliyorum 16. gündeyim 15 dk sonra filan yapıcam yeni testimi bakalım ne çıkıcak koyulaşsın artık.ama işte sanırım idrar yollarımda iltihap var bu etkilemez umarım testi eğer olursada bu ay bu iş yatar antibiyotik kullanmam lazım geçmezse :S:S
çizgileri görene dualarımız hep onlarla inş.tez zamanda gebelik çift çizgisinide görürüz cümleten :)
:13: