- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.881
canım bazısında dediğin gibi olabiliyomuş.biri daha yazmıştı koyu olacak diye beklerken toptan gitti diye...testle mi alakalı senin hormon seviyenlemi bilemem.surelab... 2. cızgının koyu olmasını bekledıkce daha sılıklesti.. bu ayım yalan oldu sayesınde =(
ya arkadaslar ayni soru daha önce de sorulmustur mutlaka ama ben bulamadim maalesefya bu testi yapiyoruz ya hani, hamilelik testin de sabah idrariyla yapin derler, peki bu testi gün icin de mi yapcaz sabah mi aksam mi??? en iyi saat hangisi olur ki??? ya da gün de iki defa?? :44::44::44::44: valla her yerde baska bir sey yaziyor kafam karisti...
canım sabah ilk idrarla yapılınca yanıltıcı olabiliyor.
gün içinde yap mesela ben akşam 20:30 da yaptım hep...sabah ilk idrardan sonrada olabilir.11 de falan
en önemlisi son 2 saat sıvı alımını bırak.en az 3 saat idrarını tut...
tamam canim cok tesekkürler sanavalla bu ay cok ümitliyim yaa... icimi simdi den bi heyecan kapladi... insallah isteyen herkese kismet eder Allahim... simdi testler yanimda bakisiyoruz sabah yine yapayim ben o zaman.. bir de aksam yaparim.. internetten siparis verdim... 50 tanecik
tamam canim cok tesekkürler sanavalla bu ay cok ümitliyim yaa... icimi simdi den bi heyecan kapladi... insallah isteyen herkese kismet eder Allahim... simdi testler yanimda bakisiyoruz sabah yine yapayim ben o zaman.. bir de aksam yaparim.. internetten siparis verdim... 50 tanecik
canım sen ovulasyon zamanında gün aşırı ilişkiye devam et bence...çift çizgiyi görüncede devam edersin.....bugün 13. gün gene silik çizgi deneye deneye bulucaz inş. çift çizgiyi :):)
bu arada kalın çizgiyi görene kadar ben çalışmıyayımmı napayım bilemedim bugün çalışsam e yarın kalın çizgi çıksa e 2 günde öle 3 gün üst üste kalitesi kalmıcak bu sefer öfff başkaları zırt die hamile kalır bizde kırk takla atıp amuda kalkıyoruz neysee geç olsunda güç olmasın :))::13:
canım sen ovulasyon zamanında gün aşırı ilişkiye devam et bence...çift çizgiyi görüncede devam edersin.....
canım zaten çift çizgiden sonra en az 24 saat ençok 48 saat sürede çatlıyo yumurtan....
merak etme olacak inşallahhhh
canım sabah akşam yapmana gerek yok dicektim sen eve stok yapmışşın maşallahhh...
canımçift yada silik çizgiyi görene kadar günde 1 adet yapman yeterli bence....
adet siklusun kaç gün.şu an kaçıncı gündesin?
50 tanesini ne kadara aldın bu arada gg denmi ??
akşam 8 den önce yapın yazıo kağıdında sabahta 10 dan sonra hergün aynı saatte...
inşş canım tez zamanda kavuşursun bebişine :)
canım ben labquick marka kullandım.Kızlar hangi marka daha iyi.. önerirseniz sevinirim... Bende bu ay bunlarla deniyeceğim...yardımlarınızı bekliyorum.. :):)
canım doktorun yanlış söylemiş olmasın....gün aşırı olursa kaçırabilirsin yımırtalarını benceeeselam kızlar...bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanacam ama doktorum bana 11.gün başlayıp gün aşırı yap dedi testleri... burda okudugum kadarıyla siz her gün yapıyosunuz gün aşırı yapsam yumurtlama günümü kacırımıyım acaba...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inş...
canım doktorun yanlış söylemiş olmasın....gün aşırı olursa kaçırabilirsin yımırtalarını benceee
selam kızlar...bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanacam ama doktorum bana 11.gün başlayıp gün aşırı yap dedi testleri... burda okudugum kadarıyla siz her gün yapıyosunuz gün aşırı yapsam yumurtlama günümü kacırımıyım acaba...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inş...
benim de 12. günüm.. halen negatif dogal olarak14. günle 17. gün arasinda bekliyorum... hafif cizgi cikiyor ama halen koyu degil.. su anlama geliyor olabilir mi?? LH yükseliyor ama daha tam olarak degil.. aklima takildi da :44::44::44: