Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

surelab... 2. cızgının koyu olmasını bekledıkce daha sılıklesti.. bu ayım yalan oldu sayesınde =(
canım bazısında dediğin gibi olabiliyomuş.biri daha yazmıştı koyu olacak diye beklerken toptan gitti diye...testle mi alakalı senin hormon seviyenlemi bilemem.
ben gayet net gördüm çift çizgiyi hatta daha bile koyuydu c çizgisinden.
benim labquick marka canım

ya arkadaslar ayni soru daha önce de sorulmustur mutlaka ama ben bulamadim maalesef :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: ya bu testi yapiyoruz ya hani, hamilelik testin de sabah idrariyla yapin derler, peki bu testi gün icin de mi yapcaz sabah mi aksam mi??? en iyi saat hangisi olur ki??? ya da gün de iki defa?? :44::44::44::44: valla her yerde baska bir sey yaziyor kafam karisti...

ya arkadaslar ayni soru daha önce de sorulmustur mutlaka ama ben bulamadim maalesef :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: ya bu testi yapiyoruz ya hani, hamilelik testin de sabah idrariyla yapin derler, peki bu testi gün icin de mi yapcaz sabah mi aksam mi??? en iyi saat hangisi olur ki??? ya da gün de iki defa?? :44::44::44::44: valla her yerde baska bir sey yaziyor kafam karisti...

canım sabah ilk idrarla yapılınca yanıltıcı olabiliyor.
gün içinde yap mesela ben akşam 20:30 da yaptım hep...sabah ilk idrardan sonrada olabilir.11 de falan
en önemlisi son 2 saat sıvı alımını bırak.en az 3 saat idrarını tut...

canım sabah ilk idrarla yapılınca yanıltıcı olabiliyor.
gün içinde yap mesela ben akşam 20:30 da yaptım hep...sabah ilk idrardan sonrada olabilir.11 de falan
en önemlisi son 2 saat sıvı alımını bırak.en az 3 saat idrarını tut...

tamam canim cok tesekkürler sana :KK54: valla bu ay cok ümitliyim yaa... icimi simdi den bi heyecan kapladi... insallah isteyen herkese kismet eder Allahim... simdi testler yanimda bakisiyoruz :KK9::KK9::KK9: sabah yine yapayim ben o zaman.. bir de aksam yaparim.. internetten siparis verdim... 50 tanecik :KK9::KK9::KK9::KK9:

tamam canim cok tesekkürler sana :KK54: valla bu ay cok ümitliyim yaa... icimi simdi den bi heyecan kapladi... insallah isteyen herkese kismet eder Allahim... simdi testler yanimda bakisiyoruz :KK9::KK9::KK9: sabah yine yapayim ben o zaman.. bir de aksam yaparim.. internetten siparis verdim... 50 tanecik :KK9::KK9::KK9::KK9:

canım sabah akşam yapmana gerek yok dicektim sen eve stok yapmışşın maşallahhh...
canımçift yada silik çizgiyi görene kadar günde 1 adet yapman yeterli bence....
adet siklusun kaç gün.şu an kaçıncı gündesin?

bugün 13. gün gene silik çizgi deneye deneye bulucaz inş. çift çizgiyi :):)
bu arada kalın çizgiyi görene kadar ben çalışmıyayımmı napayım bilemedim bugün çalışsam e yarın kalın çizgi çıksa e 2 günde öle 3 gün üst üste kalitesi kalmıcak bu sefer öfff başkaları zırt die hamile kalır bizde kırk takla atıp amuda kalkıyoruz neysee geç olsunda güç olmasın :))::KK49::13::emir_bebek:

50 tanesini ne kadara aldın bu arada gg denmi ??

akşam 8 den önce yapın yazıo kağıdında sabahta 10 dan sonra hergün aynı saatte...
inşş canım tez zamanda kavuşursun bebişine :):emir_bebek:

bugün 13. gün gene silik çizgi deneye deneye bulucaz inş. çift çizgiyi :):)
bu arada kalın çizgiyi görene kadar ben çalışmıyayımmı napayım bilemedim bugün çalışsam e yarın kalın çizgi çıksa e 2 günde öle 3 gün üst üste kalitesi kalmıcak bu sefer öfff başkaları zırt die hamile kalır bizde kırk takla atıp amuda kalkıyoruz neysee geç olsunda güç olmasın :))::KK49::13::emir_bebek:
canım sen ovulasyon zamanında gün aşırı ilişkiye devam et bence...çift çizgiyi görüncede devam edersin.....
canım zaten çift çizgiden sonra en az 24 saat ençok 48 saat sürede çatlıyo yumurtan....
merak etme olacak inşallahhhh:KK49:

canım sen ovulasyon zamanında gün aşırı ilişkiye devam et bence...çift çizgiyi görüncede devam edersin.....
canım zaten çift çizgiden sonra en az 24 saat ençok 48 saat sürede çatlıyo yumurtan....
merak etme olacak inşallahhhh:KK49:

bide şöle bi durum var normalde her zaman düzenlidri ya 27 ya 28 . gün rutindir yani günlerim ama ilk defa geçen ay 34. gün başladı adetim tabi bizde ilk defa gecikme olunca umutlandık ama malesef sanırım stres yaptım. ben şimdi 34 e göremi hesaplıyayım 28 e göremi :S:S her ihtimale karşı devam :):):13::13:

canım sabah akşam yapmana gerek yok dicektim sen eve stok yapmışşın maşallahhh...
canımçift yada silik çizgiyi görene kadar günde 1 adet yapman yeterli bence....
adet siklusun kaç gün.şu an kaçıncı gündesin?

heheheee :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: valla esim aldi... normalde magazalarda cooook pahali canim benim... internetten aldi sagolsun, benden cok istiyor cocuk sahibi olmayi o yüzden bol bol aldi galiba... :KK1::KK1::KK1: 28günde dönüyor son bi kac aydir tatlim, ama 31 gün de oldugu zamanlar var.. hatta gectigimiz yaz sirf bu stres heyecan istek yüzünden 68 gün oldu.. dr bakti sükür bir seyim cikmadi.. neyse bugün 11. günüm..

50 tanesini ne kadara aldın bu arada gg denmi ??

akşam 8 den önce yapın yazıo kağıdında sabahta 10 dan sonra hergün aynı saatte...
inşş canım tez zamanda kavuşursun bebişine :):emir_bebek:

ayyy agzina saglik canim yaa, insallah hepimize Allah gönlüne göre verir, kiz isteyene kiz, erkek isteyene erkek :KK16::KK16::KK16::KK16: bak bunu hic duyamistim.. öyle yapayim o zaman.. ben gg'den almadim canim, ebayden aldim.. yurtdisindayim ben. valla 5 tane veriyorsun disarda 10 euro para, ben bunlara verdim ayni parayi, üstelik yaninda da 15 tane hamilelik testi var... insallah pozitifleri görürüm.. sizler de tabiki :KK16::KK16::KK16: gerci biraz dandikler ama olsun isimi görse yeter... görsen böyle 5 mm eninde kücük parmak boyunda :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

selam kızlar...bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanacam ama doktorum bana 11.gün başlayıp gün aşırı yap dedi testleri... burda okudugum kadarıyla siz her gün yapıyosunuz gün aşırı yapsam yumurtlama günümü kacırımıyım acaba...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inş...

selam kızlar...bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanacam ama doktorum bana 11.gün başlayıp gün aşırı yap dedi testleri... burda okudugum kadarıyla siz her gün yapıyosunuz gün aşırı yapsam yumurtlama günümü kacırımıyım acaba...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inş...
canım doktorun yanlış söylemiş olmasın....gün aşırı olursa kaçırabilirsin yımırtalarını benceee

Cnm testi hergun yapacaksin 11. Gunden itibaren ilidki gun asiri cunku her gun olursa spermler guclu olmazlar

benim de 12. günüm.. halen negatif dogal olarak :KK1: 14. günle 17. gün arasinda bekliyorum... hafif cizgi cikiyor ama halen koyu degil.. su anlama geliyor olabilir mi?? LH yükseliyor ama daha tam olarak degil.. aklima takildi da :44::44::44:

benim de 12. günüm.. halen negatif dogal olarak :KK1: 14. günle 17. gün arasinda bekliyorum... hafif cizgi cikiyor ama halen koyu degil.. su anlama geliyor olabilir mi?? LH yükseliyor ama daha tam olarak degil.. aklima takildi da :44::44::44:

Cnm yumurtan catlayacak devam et cift cizgiyi yakaladinmi iliskiye gir

14. gün hala silik çizgi ama 12. güne göre sanki biraz dhaa belirginleşti. demekki aylardır kaçırıomuşum ben yumurtaları 14. günü baz aldığım için :) hadi hayırlısı .

benimkide certain marka almıştım eczaneden ama 2 test 10 tl pahalı geldi. gg den aldım daha uyguna geldi laboquick marka.

bu arada pko hastası arkadaşım vardı bu sabah hamile haberini aldım. pko dışında daha bi sürü kisti vardı. doktor d.kontrol hapı verdi içmedi soğan kürü yaptı bi kerelik 15 gün yani ondan sonra hastalandı 2 ayda bi anca adet görüodu. derken işe yaradı galiba soğanlar mutlu başlangıca kavuştu darısı bizlere inşş. :13::emir_bebek:

X