- 11 Şubat 2009
- 386
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.861
canımcım çok silik çizgin belli bile olmuyo.yumurtlama zamanı iki çizgi aynı renk hatta t çizgisi daha koyu kırmızı oluyor...
canım kullandığın testin markası ne?adetime 3 gun kaldı ve ben 2. çizgiyi yakalayamadım yınede yapmaya devam edıorum testı ama silik cıkıyor hep 2.si... zaten adet belirtilerimde başladı =( şimdi bu ne demek oluyor yumurtammı çatlamıyor..
canım ben ilk kez bu ay kullandım ovulasyon testini.anladım canım zaten bugün yaptım testi yanı 12. gün gün aşırı zaten ilişkilerimiz 10. gün doluydu 11. boş bugün 12. yarında test yaparım öteki günde çizgileri yakalayana kadar devam.
peki sen hamilemisin tuttumu yoksa ilk defamı deniosun bu testi
canım ben ilk kez bu ay kullandım ovulasyon testini.
adetime 6 gün var bakalım hayırlısı.inşallah hamileyimdir
inşallah canıminşşş canımya hamilesindir çok kişi var doğru zamanı bu testlerle bulup yakalayan inş. bizde onlarla oluruz :)
ayy bi bilsem bende hemen yapıcammmm vallaaa.
3 gün kala pozitifi görenleri duydum ama ben ilk hamileliğimde adet olmam gereken gün görmüştüm pozitifi...
erken gebelik testleri varmış diye duydum.bi araştır bakalım..
senin kaç günün var bat a canım...???
canım ben testi bu ay ilkkez kullandım ..sabah ve akşam aynı saatte yapmışsın sanırım. bakalım aynı yöntemi deneyelim inş. bu ay hepimiz amacımıza ulaşırız :)
canım ben önceki ay 30 günde,geçen ay 28 günde adet oldum.bata 9 gün var tatlım daha gecmek bilmiyor bitürlü yawww günler :18::18:bende 10 gün duydum canım daha onada var var oğlu var yani allahım bu beklemeleri hayırlı sonuçlarla bitirmeyi nasip etsin inşallah sen de nevar kac günün kaldı ayşenurcum
canım bu sonuç negatif iki cizgi net cıksın ondan sonra ilişkiyi sıklaştır 2gün cıkıo böle pozitif ondan sonra 24 48 saatleri arasında yumurtlama olacak sinyalini verio sen pozitifi gördüğün gün ve ondan sonraki 2günü boş gecirme sıkca ilişkiye gir hayırlısı bakalım
canım kullandığın testin markası ne?
bazı kişiler iki çizgiyi göremiyolar.daha silik çıkıyomuş diye duydum..