Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam kızlar bende bugün burdan okuduklarımdan umutlanıp gidip bu testlerden aldım artı internetten gg dende sipariş verdim. bugün sat.ın 12 inci günü yapmam gereken gündü yani. az önce yaptım 2. çizgi silik çıktı yarında yapıcam ama anlamadığım ilişki 2. çizgi net çıkıncamı olacak yoksa silik olsadamı her gün mü yoksa gün aşırımı karar veremedim okduuklarım doğrultusunda hatta birazdan resmini ekliyeyim siz karar verin

Eki Görüntüle 299213
işte böyle şimdi ben buna göre nasıl hareket etmem gerekio karar veremedim:)

selam.. sen ilişkiye girmeye her daim gün aşırı mümkünse devam et ama bu teste göre negatif şu an yani yumurtlama yok henz yarın akşam ve sonraki akşamlarda çift çizgi eşit kırmızı oluncaya dek testi yapmayı sürdür bence.. Allah gönlüne göre versin..

amin inşşş. gebelik testinde tek çizgi görmeye bıkmıştım burdaki silik çizgi bile yetio insanı umtulandırmaya ozaman ben bu 3 gün boyunca çalışayım işimi şansa bırakmıyayım :)

Eki Görüntüle 299213
canımcım çok silik çizgin belli bile olmuyo.yumurtlama zamanı iki çizgi aynı renk hatta t çizgisi daha koyu kırmızı oluyor...
dur bulursam ben sana resmini koyayım...
sen gün aşırı ilişkiye devam et.silikse yumurtlama yaklaşıyodur...

adetime 3 gun kaldı ve ben 2. çizgiyi yakalayamadım yınede yapmaya devam edıorum testı ama silik cıkıyor hep 2.si... zaten adet belirtilerimde başladı =( şimdi bu ne demek oluyor yumurtammı çatlamıyor..

adetime 3 gun kaldı ve ben 2. çizgiyi yakalayamadım yınede yapmaya devam edıorum testı ama silik cıkıyor hep 2.si... zaten adet belirtilerimde başladı =( şimdi bu ne demek oluyor yumurtammı çatlamıyor..
canım kullandığın testin markası ne?
bazı kişiler iki çizgiyi göremiyolar.daha silik çıkıyomuş diye duydum..

anladım canım zaten bugün yaptım testi yanı 12. gün gün aşırı zaten ilişkilerimiz 10. gün doluydu 11. boş bugün 12. yarında test yaparım öteki günde çizgileri yakalayana kadar devam.
peki sen hamilemisin tuttumu yoksa ilk defamı deniosun bu testi

canım ben ilk kez bu ay kullandım ovulasyon testini.
adetime 6 gün var bakalım hayırlısı.inşallah hamileyimdir

sabah ve akşam aynı saatte yapmışsın sanırım. bakalım aynı yöntemi deneyelim inş. bu ay hepimiz amacımıza ulaşırız :)

bata 9 gün var tatlım daha gecmek bilmiyor bitürlü yawww günler :18::18:bende 10 gün duydum canım daha onada var var oğlu var yani allahım bu beklemeleri hayırlı sonuçlarla bitirmeyi nasip etsin inşallah sen de nevar kac günün kaldı ayşenurcum

sabah ve akşam aynı saatte yapmışsın sanırım. bakalım aynı yöntemi deneyelim inş. bu ay hepimiz amacımıza ulaşırız :)
canım ben testi bu ay ilkkez kullandım ..
merak ettim kaçgün çift çizgi çıkar.yumurtlama nekadar sürüyo diye.testimde vardı.
2 gün sabah akşam yatım testi..sonuçta 2 gün sürüyor.yani pozitif gördükten sonra 24-48 saatte yumurtlama olur deniyo ya test edip onayladım

canım ben önceki ay 30 günde,geçen ay 28 günde adet oldum.
28 günde olursa 6 sında adet olmam lazım 5 günüm var.
30 günde olursa 8 inde adet olmam lazım 7 günüm var......
beklemedeyim senin gibi tatlım

Eki Görüntüle 299213

canım bu sonuç negatif iki cizgi net cıksın ondan sonra ilişkiyi sıklaştır 2gün cıkıo böle pozitif ondan sonra 24 48 saatleri arasında yumurtlama olacak sinyalini verio sen pozitifi gördüğün gün ve ondan sonraki 2günü boş gecirme sıkca ilişkiye gir hayırlısı bakalım

canım benm testlerim 1781.sayfada bi bak sana yardımcı olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…