- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.841
valla önce yımırta bekle sonra tuttumu diye bekle bekle bekle vallaa
bende de 4 tane gebelik testi var 5 gün kala ben başlarım testlere
inşallah bebişler gelir
ben bu aydan umutluyum.inşallah Allahın izniyle gelecek bu ay o bebişim
Olsun sor cekinme cnm bnm tecrubeler konusur cnmevet aşkitom ilk olcak oyüzden acemiyim herşeyi soruyorumsizi sıkmak istemiyorum ama napim merak heyecan hepsi varken mani olamıyorum k endime
Selam kızlarrr bu ovu.testlerini eczanelerde bulabiliyor muyuz ??? kaç tane oluyor??? fiyatı ne kdar??? nasıl edindiniz bana da yazar mısınız??
insallah canım agzından bal damlıo ins rabbim dedirtiyodur.buarada testi yaptım tatlım dediğin gbi bugün sonuç negatif cıktı:18::18::18:
Selam kızlarrr bu ovu.testlerini eczanelerde bulabiliyor muyuz ??? kaç tane oluyor??? fiyatı ne kdar??? nasıl edindiniz bana da yazar mısınız??
canım gitti gidiyora üyeysen eger ordan al hem uygun bütcene görede pek cok secenek var ben 20ovü.testi 6gebelik testini 22liraya aldım
canım eczanelerde var tabi ama fiyat olarak çok daha pahalıymış.
ben netten sipariş verdim.20 adet ovulasyon kiti+3 adet gebelik testi 23-24 tl civarıydı canım
teşekkürler canım üyeyim ordan alsam iyi olacak. Ben de geçen ay ve bu ay incir kürü yaptım bakalım ne olacak. Bugün adetimin 6. günü peki bu testleri yapmaya ne zmana başlıyorsunuz. belirleyici mi bir de güvenilir mi yani????
teşekkürler canım üyeyim ordan alsam iyi olacak. Ben de geçen ay ve bu ay incir kürü yaptım bakalım ne olacak. Bugün adetimin 6. günü peki bu testleri yapmaya ne zmana başlıyorsunuz. belirleyici mi bir de güvenilir mi yani????
canım kişiden kişiye değişir ama ov. kitleri 2 gün pozitif gösteriyo ya.
içinde de 24-48 saat sonra yumurtlama yazıyo.
bence ilk çıkan pozitif günü değil ertesi gün yumurtlama oluyo...çünkü 2. gün daha kırmızı çıkıyo test...
yumartalar çatladı...zaman bekleme zamanııı
hadi bakalım gelsin bebişler inşallahhh
canım bende 2. bebiş istiyorum.ilk ay olmadı ben bu ay ovulasyon kiti kullandım ilk kez.adını duyuyodum bu testleri,ama ilgilenmediğim için hiç araştırmamıştım.ne güzel bişeymiş.2.bebeğime niyet ettik.geçen ay başladık .olmadı.dün adetim bitti .bu testleri almk için erkenmi acaba bi kaç ay olmazsa alırım diye düşündüm.acaba yanlışmı
ilk çocuğunuz kaç yaşında kızmı erkekmi?yani kaç yaş araları olucak onu merak ediyorum:44:şu testi biraz daha araştırayım kafama yattıcanım bende 2. bebiş istiyorum.ilk ay olmadı ben bu ay ovulasyon kiti kullandım ilk kez.
bakalım sonuç ne olacak???
sende beklemeden al istersen daha garanti olabilir.
Allahın izniyle yardımı olur belkii
canım benim bi kızım var.şu an 28 aylık.ilk çocuğunuz kaç yaşında kızmı erkekmi?yani kaç yaş araları olucak onu merak ediyorum:44:şu testi biraz daha araştırayım kafama yattı
mulber kardesim benim ilsikinin uzerinden 5 gun gecti benim goguslerimde hassasiyet var bide akintim yogun sari arada kasiklarimda igne gibi batmalar var bu kadar erken olabulumuki belirti eger hamissem ben carsam ba test yapcammerken gebelik testi eger geblik varsa 10 .gun cikabiliyor biliyonmuuu
valla ablacım belirti olabilir..ee 3 çocuk doğurmuş kadınsın anlarsın sen
erken gebelik testi hımmmm olabilir aslında ma ben yapsam negatif çıkar diye korkuyorum.ben beklemek taraftarıyım nasıl olsa öğrenicez inşallahhh.
haa bu arada bende de göğüs hassasiyeti var.ama akıntı krem rengi gibi çok yok malesef.batmalar bende de var ablacım.
inşallah hamileliktendir.
inşallah ablacım.rabbim hakkında hayırlısını versin.kaybettigim bebgimde goguslerde asiri hassasiyet oldu cnm ayaklarim cok ususu ins hamisim dirbizede moral olurrrr
canım benim bi kızım var.şu an 28 aylık.
ee artık 2. bebişimiz gelirse araları 3 yaş falan olucak inşallah....
senin ki kım mı yoksa erkek mi?
sizin yaş aralığı kaç olacak hayırlısıyla?
ayy bi bilsem bende hemen yapıcammmm vallaaa.selam kızlar bişe sorcam yumurtlama gününden ortalama kac gün sonra idrar testi pozitif gösterir eger gebelik varsa????