Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

insallah canım agzından bal damlıo ins rabbim dedirtiyodur.buarada testi yaptım tatlım dediğin gbi bugün sonuç negatif cıktı:18::18::18:

evet aşkitom ilk olcak oyüzden acemiyim herşeyi soruyorum sizi sıkmak istemiyorum ama napim merak heyecan hepsi varken mani olamıyorum kendime
Olsun sor cekinme cnm bnm tecrubeler konusur cnm
Selam kızlarrr bu ovu.testlerini eczanelerde bulabiliyor muyuz ??? kaç tane oluyor??? fiyatı ne kdar??? nasıl edindiniz bana da yazar mısınız??

Netten alirsan uciz olur gulen yuzde faydali cnm

insallah canım agzından bal damlıo ins rabbim dedirtiyodur.buarada testi yaptım tatlım dediğin gbi bugün sonuç negatif cıktı:18::18::18:

canım kişiden kişiye değişir ama ov. kitleri 2 gün pozitif gösteriyo ya.
içinde de 24-48 saat sonra yumurtlama yazıyo.
bence ilk çıkan pozitif günü değil ertesi gün yumurtlama oluyo...çünkü 2. gün daha kırmızı çıkıyo test...
yumartalar çatladı...zaman bekleme zamanııı

hadi bakalım gelsin bebişler inşallahhh

Selam kızlarrr bu ovu.testlerini eczanelerde bulabiliyor muyuz ??? kaç tane oluyor??? fiyatı ne kdar??? nasıl edindiniz bana da yazar mısınız??

canım gitti gidiyora üyeysen eger ordan al hem uygun bütcene görede pek cok secenek var ben 20ovü.testi 6gebelik testini 22liraya aldım

canım gitti gidiyora üyeysen eger ordan al hem uygun bütcene görede pek cok secenek var ben 20ovü.testi 6gebelik testini 22liraya aldım

teşekkürler canım üyeyim ordan alsam iyi olacak. Ben de geçen ay ve bu ay incir kürü yaptım bakalım ne olacak. Bugün adetimin 6. günü peki bu testleri yapmaya ne zmana başlıyorsunuz. belirleyici mi bir de güvenilir mi yani????

canım adet düzenine göre içinde yazıyo...
ben bu ay ilk kez kullandım.13 gün yazıyodu ama testlerim var diye bn adetten sonra başladım.iyikide başlamışım 12. gün pozitif çıktı....
sende testin varsa erken başla yapmayaaaa...
güvenilirliği bu ay adetim gelmezse belli olacak inşallahhh

adını duyuyodum bu testleri,ama ilgilenmediğim için hiç araştırmamıştım.ne güzel bişeymiş.2.bebeğime niyet ettik.geçen ay başladık .olmadı.dün adetim bitti .bu testleri almk için erkenmi acaba bi kaç ay olmazsa alırım diye düşündüm.acaba yanlışmı

adetin bitince basla hemen tatlım içindekii kagıtta adet döngüsü yazıo ama yanlış cıkıo ona pek güvenme nasıl olsa test bol evet güvenilir laboquik die marka kullandım ben memnunum çift cizgiyi net bi şekilde gösterdi ins sanada yardımcı olur

aminnnnnnnnnnnnn canım allahım sen şu cumanın yüzü suyu hürmetine isteyenlere hayırlı evlatlar nasip et ins yarabbim

canım bende 2. bebiş istiyorum.ilk ay olmadı ben bu ay ovulasyon kiti kullandım ilk kez.
bakalım sonuç ne olacak???
sende beklemeden al istersen daha garanti olabilir.
Allahın izniyle yardımı olur belkii

canım bende 2. bebiş istiyorum.ilk ay olmadı ben bu ay ovulasyon kiti kullandım ilk kez.
bakalım sonuç ne olacak???
sende beklemeden al istersen daha garanti olabilir.
Allahın izniyle yardımı olur belkii
ilk çocuğunuz kaç yaşında kızmı erkekmi?yani kaç yaş araları olucak onu merak ediyorum:44:şu testi biraz daha araştırayım kafama yattı

Son düzenleme:
ilk çocuğunuz kaç yaşında kızmı erkekmi?yani kaç yaş araları olucak onu merak ediyorum:44:şu testi biraz daha araştırayım kafama yattı
canım benim bi kızım var.şu an 28 aylık.
ee artık 2. bebişimiz gelirse araları 3 yaş falan olucak inşallah....

senin ki kım mı yoksa erkek mi?
sizin yaş aralığı kaç olacak hayırlısıyla?

mulber kardesim benim ilsikinin uzerinden 5 gun gecti benim goguslerimde hassasiyet var bide akintim yogun sari arada kasiklarimda igne gibi batmalar var bu kadar erken olabulumuki belirti eger hamissem ben carsam ba test yapcamm erken gebelik testi eger geblik varsa 10 .gun cikabiliyor biliyonmuuu

valla ablacım belirti olabilir..ee 3 çocuk doğurmuş kadınsın anlarsın sen
erken gebelik testi hımmmm olabilir aslında ma ben yapsam negatif çıkar diye korkuyorum.ben beklemek taraftarıyım nasıl olsa öğrenicez inşallahhh.
haa bu arada bende de göğüs hassasiyeti var.ama akıntı krem rengi gibi çok yok malesef.batmalar bende de var ablacım.
inşallah hamileliktendir.

kaybettigim bebgimde goguslerde asiri hassasiyet oldu cnm ayaklarim cok ususu ins hamisim dir bizede moral olurrrr

canım benim bi kızım var.şu an 28 aylık.
ee artık 2. bebişimiz gelirse araları 3 yaş falan olucak inşallah....

senin ki kım mı yoksa erkek mi?
sizin yaş aralığı kaç olacak hayırlısıyla?

ooo baya cesursun anlaşılanben çok korkağım galiba benimki koca kazık oldu6yaşında anaokuluna gidyo kızım.cesaret geldi geçen senede bu aylarda bebek istemiştim.2-3 ay uğraşıp vazgeçmiştim.bide benim rahatsızlığım var o yüzden bu kadar bekledim.

selam kızlar bişe sorcam yumurtlama gününden ortalama kac gün sonra idrar testi pozitif gösterir eger gebelik varsa????
ayy bi bilsem bende hemen yapıcammmm vallaaa.
3 gün kala pozitifi görenleri duydum ama ben ilk hamileliğimde adet olmam gereken gün görmüştüm pozitifi...
erken gebelik testleri varmış diye duydum.bi araştır bakalım..
senin kaç günün var bat a canım...???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…