Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

abalacım iyiyim hamdolsun.sen nasılsın?
eşinede çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin....inşallah şimdi iyidir....
ay canım ablam aynı bendeki şeyleri anlatıyosun sen yaaa..ertesi gün değil canım aynı gün 6-8 saat sonra acayip ağrım oldu.sanki bi ara içim çıkacak sandım.çok ağrı çektim..ben acaba ilişki yüzünden mi dedim?belkide tutmuştur Allahın izniyle dediğin gibi....
inşallah bu ay güzel haberleri alırız ablacım Allahın izniyle...
hakkımızda hayırlıysa Yüce Rabbim gönlümüzdekini verir inşallah hem bize hem isteyen herkese....
dua edelim birbirimize....
sagol cnm bnm iliskiden 6 saat sonra basladi cnm gun boyu devam etti zaten spermler yumurtaya 5-6 saatte ulasiyor gece 00.00 de oldu iliski 6 saat sonrasi sancilanmaya basladim resmen bend ededim ne oluyor arkadasa dedim bend eyasadim dedim sanki yeni iliskiye girmis gibi sancilanim dedi hamile ya oda simdi sevil sor bak ona da hadi kiz ikimiz agustos boceklerimizi doguralim ins
valla canım bende senin gbi biliorum benm vaktim anca bu zamanlara uygundu oyüzden böle oldu yani.. salı gününden beri calısıyoruz iins hayırlısı olur o gün hem test pozitif cıktı hem akıntım oldu öncesinde yoktu hiç akıntım ...dünde ilişki sırasında baya bi sağ kasığım ağrıdı ve yine bu sırada yumurta akı gbi akıntım oldu bana kalırsada dün yımırtladım gbime gelio yada bugün yawwwww aklım iyce karıştı:18:

cnm sen devam et iliskiye yat ama iliskide n sonra heee

Cnm bu aksam 17.20 den sonra iliskiye girebilirsin evet yumurtlamissin cnm 24 ila 48 icinde iliski olmasi gerekir
sen iki gun ust uste yap ve iliski esnasinda sirt ustu yat belinin altina yastik koy iliskiden sonra o sekilde bacaklarini duvara yasla yukari
kalkma yarim saat falan
ondan sonra ilik bir dus alabilirsin kolay gelsin:emir_bebek:

aşkitom herifide yorduk yaww salı gününden beri çalişmalar tam randuman devam cift cizgiyi göreli boş geçirmiyorum:KK52::KK52::KK52::KK52: dün ilişki sırasında kasıklarım baya bi agrıdı ağlıycaktım neredeyse akıntımda oldu tatlım bu yımırtlamayamı işaret acep:KK34::KK34::KK34:

sagol cnm bnm iliskiden 6 saat sonra basladi cnm gun boyu devam etti zaten spermler yumurtaya 5-6 saatte ulasiyor gece 00.00 de oldu iliski 6 saat sonrasi sancilanmaya basladim resmen bend ededim ne oluyor arkadasa dedim bend eyasadim dedim sanki yeni iliskiye girmis gibi sancilanim dedi hamile ya oda simdi sevil sor bak ona da hadi kiz ikimiz agustos boceklerimizi doguralim ins
doğuralım valla ablacım yaaa...gelsin böcüşlerrrr:KK76::KK76:
benimde sabah 6:30 civarıydı çalışma öğleden sonra (2-3 ten sonra yani )acayip ağrım oldu senin gibi....
inşallah bunlar belirtidir canımcım....

:KK53:b sadece yumurtlamadan bir gun once iliski oldu ins tutar bebisim
hulyacim senin ilkmi bebk olacak yoksa vami bebgin

aşkitom herifide yorduk yaww salı gününden beri çalişmalar tam randuman devam cift cizgiyi göreli boş geçirmiyorum:KK52::KK52::KK52::KK52: dün ilişki sırasında kasıklarım baya bi agrıdı ağlıycaktım neredeyse akıntımda oldu tatlım bu yımırtlamayamı işaret acep:KK34::KK34::KK34:

hadi bakalim agustos analarinda bulusalim ins

çok moralim bozuk adet oldum yine inanamıyorum yoruldum artık aklım almıyor soğan suyu içtim yumurtlama günlerimi tespit ettim doktorum sağlıklısnız olmaması için bi neden yok diyor herşeyi yaptım ama yok olmayınca olmuyor demekki çok canım sıkkın

çok moralim bozuk adet oldum yine inanamıyorum yoruldum artık aklım almıyor soğan suyu içtim yumurtlama günlerimi tespit ettim doktorum sağlıklısnız olmaması için bi neden yok diyor herşeyi yaptım ama yok olmayınca olmuyor demekki çok canım sıkkın

ah canım abbım ol dıyecek olacak vaktı zamanı var demekkı guzelım bnm

canım benim üzülme...
vardır bi hikmeti elbet...
demekki daha zamanı var.inşallah kısa zamanda gelir bebişin.
Allahım ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak canım benim.yapacak bişi yok.
düşünse ne aylarca yıllarca buluşamayan sperm ve yumurta nasıl oluyoda o kadar zaman sonra buluşuyo ve hamiş kalıyo kadınlar ....
demekki Yüce Rabbim o zaman müsade ediyooo.
sen bol bol dua et canım.Hayırlı zamanda Hayırlı bi evlat vermesi için Rabbime....
üzülme ne olur...

canım benim üzülme...
vardır bi hikmeti elbet...
demekki daha zamanı var.inşallah kısa zamanda gelir bebişin.
Allahım ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak canım benim.yapacak bişi yok.
düşünse ne aylarca yıllarca buluşamayan sperm ve yumurta nasıl oluyoda o kadar zaman sonra buluşuyo ve hamiş kalıyo kadınlar ....
demekki Yüce Rabbim o zaman müsade ediyooo.
sen bol bol dua et canım.Hayırlı zamanda Hayırlı bi evlat vermesi için Rabbime....
üzülme ne olur...

üzülme aşkitom bak burda hepimizin hikayesi aynı senden kat kat durumu kötü olanlar ,yıllarca bebişleri olmayanlar tanıdım hala hayata umutla bakıyolar nasıl güçlü duruyolar anlatamam allaht:KK54::KK54::KK54:an umudunu kaybetme dogru zamanı o bilir ve bebişini kollarına ins en kısa zamanda verir bitanem

anladım canım.eee uygun olmayınca böylr olur tabi hasklısın....
salı ve çarş çalışma olduğuna göre inşallah bebişin yoldadır canım :KK49::KK49:
benimde testim 2 gün pozitif gösterdi meraktan 3. gün yaptım negatif çıktı....
sende bugün bi yap testin varsa bakalım hala pozitifmi?????
dün yımırtlamışşın gibi bencede.....
merak ettim b u günde akıntı varmı???
ins tutmuştur canım güzel yorumların için parmaklarına sağlık ne kadar insanı rahatlatıyosunuz aşkitom ya iyiki üye olmuşum buraya senin gbi insanlarla tanışmakta bilhassa dahada güzel ...1 saat sonra tekrar test yapıcam yazarım cevabını bugün akıntım olmadı..

ins tutmuştur canım güzel yorumların için parmaklarına sağlık ne kadar insanı rahatlatıyosunuz aşkitom ya iyiki üye olmuşum buraya senin gbi insanlarla tanışmakta bilhassa dahada güzel ...1 saat sonra tekrar test yapıcam yazarım cevabını bugün akıntım olmadı..

Selam kızlarrr bu ovu.testlerini eczanelerde bulabiliyor muyuz ??? kaç tane oluyor??? fiyatı ne kdar??? nasıl edindiniz bana da yazar mısınız??

canım benim bi nevi birbirimize destek oluyoruz burada.başkalarına söyleyemediklerimizi yazıyoruz.
birbirimizi tanımasakta inan çok seviyoruz burada.....
bende seninle tanıştığıma çok sevindim fıstığım...:KK54::KK54:
test sonucunu mutlaka yaz merakta kalırım.ama bence bu gün negatif canımcımmm.akıntıda yok madem...

Selam kızlarrr bu ovu.testlerini eczanelerde bulabiliyor muyuz ??? kaç tane oluyor??? fiyatı ne kdar??? nasıl edindiniz bana da yazar mısınız??
canım eczanelerde var tabi ama fiyat olarak çok daha pahalıymış.
ben netten sipariş verdim.20 adet ovulasyon kiti+3 adet gebelik testi 23-24 tl civarıydı canım

canım benim bi nevi birbirimize destek oluyoruz burada.başkalarına söyleyemediklerimizi yazıyoruz.
birbirimizi tanımasakta inan çok seviyoruz burada.....
bende seninle tanıştığıma çok sevindim fıstığım...:KK54::KK54:
test sonucunu mutlaka yaz merakta kalırım.ama bence bu gün negatif canımcımmm.akıntıda yok madem...

insan buraya alıştıktan sonra psikologa gerek duymaz galiba cünkü burda insanlar yaşadıkları sayesinde tecrübelerine dayanarak birbirine destek oluyor....ok baby hemen yazarım koçiş geçmeden bilgisayara sonucu

tesekkur edrm inş hamileyimdir bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım geçen ayda soğan kürü yapmıştım inşallah emeklerimizin karşılığını almışızdır. burdan paylaşıcam yine :KK66:

canım bende soğan kürü kullanıyorum suan gebelikte düşünüyorum bgnlerde yumurtlama günüm acaba bıraksammı bu kürü yoksa devammı edeyim

canım benim düzenli olduğu halde bile bu ay yumurta erken geldi....
13. gün başlayın yazıyodu ben 12. gün pozitif gördüm.
13 te başlasaydım kaçırabilirdim bende.....
yımırtayı yakaladık ta inşallah bebişide yakalarz :KK49::KK49::KK49:

iyiki uymamışız tatllım o kagıda valla yoksa kesin kacırırdık ...allahım ins bebeciklerimizi koymuştur ana rahmine ayyyyy heyecanlandım bide bunun sabırla beklemesi var tuttumu diye :KK55::KK55:6 tane gebelik testim var günüm gecince boyna yaparım artık vay halime:18::18::18:

:emir_bebek:
iyiki uymamışız tatllım o kagıda valla yoksa kesin kacırırdık ...allahım ins bebeciklerimizi koymuştur ana rahmine ayyyyy heyecanlandım bide bunun sabırla beklemesi var tuttumu diye :KK55::KK55:6 tane gebelik testim var günüm gecince boyna yaparım artık vay halime:18::18::18:
valla önce yımırta bekle sonra tuttumu diye bekle bekle bekle vallaa

bende de 4 tane gebelik testi var 5 gün kala ben başlarım testlere:KK52::KK52:
inşallah bebişler gelir :KK49::KK49:
ben bu aydan umutluyum.inşallah Allahın izniyle gelecek bu ay o bebişim:emir_bebek:

X