- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.821
sagol cnm bnm iliskiden 6 saat sonra basladi cnm gun boyu devam etti zaten spermler yumurtaya 5-6 saatte ulasiyor gece 00.00 de oldu iliski 6 saat sonrasi sancilanmaya basladim resmen bend ededim ne oluyor arkadasa dedim bend eyasadim dedim sanki yeni iliskiye girmis gibi sancilanim dedi hamile ya oda simdi sevil sor bak ona da hadi kiz ikimiz agustos boceklerimizi doguralim insabalacım iyiyim hamdolsun.sen nasılsın?
eşinede çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin....inşallah şimdi iyidir....
ay canım ablam aynı bendeki şeyleri anlatıyosun sen yaaa..ertesi gün değil canım aynı gün 6-8 saat sonra acayip ağrım oldu.sanki bi ara içim çıkacak sandım.çok ağrı çektim..ben acaba ilişki yüzünden mi dedim?belkide tutmuştur Allahın izniyle dediğin gibi....
inşallah bu ay güzel haberleri alırız ablacım Allahın izniyle...
hakkımızda hayırlıysa Yüce Rabbim gönlümüzdekini verir inşallah hem bize hem isteyen herkese....
dua edelim birbirimize....
valla canım bende senin gbi biliorum benm vaktim anca bu zamanlara uygundu oyüzden böle oldu yani.. salı gününden beri calısıyoruz iins hayırlısı olur o gün hem test pozitif cıktı hem akıntım oldu öncesinde yoktu hiç akıntım ...dünde ilişki sırasında baya bi sağ kasığım ağrıdı ve yine bu sırada yumurta akı gbi akıntım oldu bana kalırsada dün yımırtladım gbime gelio yada bugün yawwwww aklım iyce karıştı:18:
cnm sen devam et iliskiye yat ama iliskide n sonra heee