- 14 Ekim 2011
- 2.298
- 2
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.801
kızlarr nasılsınızz birazdan yine gebelik testi yapıcam sonucu paylaşırım nova marka test kullanan oldumu hiçç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr nasılsınızz birazdan yine gebelik testi yapıcam sonucu paylaşırım nova marka test kullanan oldumu hiçç
cnm iki tane az degilmi nasil birsey bu
benim isim ve marka hakkinda bir bilgim yokta
en az 5 adet olmasi lazim cnm
ben kullandım dogru calısıyor
guvenebılırsın
adetıne kac gun var yada gectı mı?
ya ben adetimi yanlış hesaplamısım benım bu ay normalde 19'da adet olmam lazımmıs bende 22 zannediyorum 27 günde bir adet oluyorum ve çok düzenlidir dün test yapmıstım burdada paylastım resımlerı görmüssündür belki biraz silik çıkmıştı şimdi test yapmadım sabah ilk idrarla yapim daha iyi olur sanırım dimi
anladım canım
inşallah bebek yoldadır
kacıncı sayfada foton bakıyım
dun görmedım
1778 de cnm.. sana bişi sorcam şimdi benim adet takvimim var ve adetlerim 26 yada 27 günde oluyor.. ben bu ay ovulasyon testi kullandım 15-16-17. günlerde net çizgileri gördüm mesela demişlerki yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ben böyle hesaplarsam benim adetim 30 günde adet olmuş oluyorum ben hiç 30 günde adet olmadım nasıl yaa anlamadım :S
canım testı gördum 2.sılık cızgın var
bır test daha yaparsan ve ondada sılık cızgı görursen hamılesındır
evet yumurtlamadan sonra 14-16 gun sonra adet olunuyor geneldede 14 ve degısmez
15.gun u yumurtlama olarak say 15+14 29
bıkac gun gecıkme olabılır
bazen oluyor öle
ama bana kalırsa sen hamılesın cunku ben 3 aydır kac tane gebelık testı yaptım hıc öyle bısey cıkmadı
kafam çorba oldu sürekli hesap yapmaktan allahım kavuştursun artık bizi bebişlerimize. çok garip geç yumurtlamışım demekki :S inşallah dediğin gibi hamileyimdir cnm yarın test yapim yazıcam burdan resimlerini koyduğum testin markası laboqick di yarınki testim umarım net sonuç verir
meraba kızlar ovülasyon testlerimi paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum sizce yımırtlama günüm bugünmü???????Eki Görüntüle 294260 Eki Görüntüle 294261 Eki Görüntüle 294262 Eki Görüntüle 294264 Eki Görüntüle 294260 Eki Görüntüle 294261 Eki Görüntüle 294262 Eki Görüntüle 294264
kızlar ikişer tane olmuş
kızlar ikişer tane olmuş
canım 22 ve 23 ü yumurtlama günlerin gibi görünüyor.bence büyük ihtimalle 23 ünde çatlamıştır yumurtan ve inşallah değerlendirmişşindir.......meraba kızlar ovülasyon testlerimi paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum sizce yımırtlama günüm bugünmü???????Eki Görüntüle 294260 Eki Görüntüle 294261 Eki Görüntüle 294262 Eki Görüntüle 294264 Eki Görüntüle 294260 Eki Görüntüle 294261 Eki Görüntüle 294262 Eki Görüntüle 294264
canım 22 ve 23 ü yumurtlama günlerin gibi görünüyor.bence büyük ihtimalle 23 ünde çatlamıştır yumurtan ve inşallah değerlendirmişşindir.......
merak ettim neden hep farklı saatlerde test yaptığını....??????
genelde aynı saatlerde yapılması gerekli diye biliyorum ben :26:
aysem cnm nasilsin ne var ne yok calismayi bir sefer olmak uzere biz bitirdik esim hastalandi yuksek tansiyon sikayeti ile hastaneye gittik dun gece surekli kusuyor senin iliskinin ertesi gunu karninda ve kasiklarinda agri oldumu sanki patlayacakmis gibi
ben iliskinin uzerinden 6 saat falan gecmisti bun sekilde agridi gun boyu patlayacak sandim karnim sevil kardesimizin de iliski sonrasi bu sekilde olmus belkide diyor tutu ayni seyleri oda yasamis ins yaa hadi bakalim sen den benden de guzel haberler ins
canım 22 ve 23 ü yumurtlama günlerin gibi görünüyor.bence büyük ihtimalle 23 ünde çatlamıştır yumurtan ve inşallah değerlendirmişşindir.......
merak ettim neden hep farklı saatlerde test yaptığını....??????
genelde aynı saatlerde yapılması gerekli diye biliyorum ben :26:
valla canım bende senin gbi biliorum benm vaktim anca bu zamanlara uygundu oyüzden böle oldu yani.. salı gününden beri calısıyoruz iins hayırlısı olur o gün hem test pozitif cıktı hem akıntım oldu öncesinde yoktu hiç akıntım ...dünde ilişki sırasında baya bi sağ kasığım ağrıdı ve yine bu sırada yumurta akı gbi akıntım oldu bana kalırsada dün yımırtladım gbime gelio yada bugün yawwwww aklım iyce karıştı:18:
canım benim düzenli olduğu halde bile bu ay yumurta erken geldi....kızlar bide bişey daha söyliyim benm gbi adeti düzensiz olanlar teste adeti biter bitmez başlasın ovü.cıkan kagıttaki döngüye göre yapsaydım yumurtlama günümü kacırcaktım azkalsın... benm döngüm 38gün kagıda göre 21. gün başlamam gerekiyodu oysa 15.gün kıpkırmızı 2tane çizgi ile karşılaştım...dikkat edin