Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlarr nasılsınızz birazdan yine gebelik testi yapıcam sonucu paylaşırım nova marka test kullanan oldumu hiçç

cnm iki tane az degilmi nasil birsey bu
benim isim ve marka hakkinda bir bilgim yokta
en az 5 adet olmasi lazim cnm

bir kutunun içerisinde 2 tane var tatlım.bilgi amaçlı içeriğini ve fiyatını yazdım. Az gelir diye 2 kutu aldım,4 tane testim var yani.kutusu 9 tl.
bazılarının içinde dediğin gibi 5 tane var, bazılarının ise 1 tane var.benim aldığımın içinde 2 tane var.markaya göre değişiyor sanırım içerisindeki adet sayısı.
normalde medi smart alacaktım içinde 5 tane var 27,5 tl. ama gittiğim eczanede bu vardı bunu aldım mecburen..

bakalım bu akşam ilk testi yapacağım.12.günüm..gelişmeleri bildiririm.memnun kalmazsamda söylerim sizinde bilginiz olmuş olur..
kobaylık yapacağım bakalım nasıl olacak :)

ben kullandım dogru calısıyor
guvenebılırsın
adetıne kac gun var yada gectı mı?

ya ben adetimi yanlış hesaplamısım benım bu ay normalde 19'da adet olmam lazımmıs bende 22 zannediyorum 27 günde bir adet oluyorum ve çok düzenlidir dün test yapmıstım burdada paylastım resımlerı görmüssündür belki biraz silik çıkmıştı şimdi test yapmadım sabah ilk idrarla yapim daha iyi olur sanırım dimi

ya ben adetimi yanlış hesaplamısım benım bu ay normalde 19'da adet olmam lazımmıs bende 22 zannediyorum 27 günde bir adet oluyorum ve çok düzenlidir dün test yapmıstım burdada paylastım resımlerı görmüssündür belki biraz silik çıkmıştı şimdi test yapmadım sabah ilk idrarla yapim daha iyi olur sanırım dimi

anladım canım
inşallah bebek yoldadır
kacıncı sayfada foton bakıyım
dun görmedım

anladım canım
inşallah bebek yoldadır
kacıncı sayfada foton bakıyım
dun görmedım

1778 de cnm.. sana bişi sorcam şimdi benim adet takvimim var ve adetlerim 26 yada 27 günde oluyor.. ben bu ay ovulasyon testi kullandım 15-16-17. günlerde net çizgileri gördüm mesela demişlerki yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ben böyle hesaplarsam benim adetim 30 günde adet olmuş oluyorum ben hiç 30 günde adet olmadım nasıl yaa anlamadım :S

1778 de cnm.. sana bişi sorcam şimdi benim adet takvimim var ve adetlerim 26 yada 27 günde oluyor.. ben bu ay ovulasyon testi kullandım 15-16-17. günlerde net çizgileri gördüm mesela demişlerki yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ben böyle hesaplarsam benim adetim 30 günde adet olmuş oluyorum ben hiç 30 günde adet olmadım nasıl yaa anlamadım :S

canım testı gördum 2.sılık cızgın var
bır test daha yaparsan ve ondada sılık cızgı görursen hamılesındır
evet yumurtlamadan sonra 14-16 gun sonra adet olunuyor geneldede 14 ve degısmez

15.gun u yumurtlama olarak say 15+14 29
bıkac gun gecıkme olabılır
bazen oluyor öle

ama bana kalırsa sen hamılesın cunku ben 3 aydır kac tane gebelık testı yaptım hıc öyle bısey cıkmadı

canım testı gördum 2.sılık cızgın var
bır test daha yaparsan ve ondada sılık cızgı görursen hamılesındır
evet yumurtlamadan sonra 14-16 gun sonra adet olunuyor geneldede 14 ve degısmez

15.gun u yumurtlama olarak say 15+14 29
bıkac gun gecıkme olabılır
bazen oluyor öle

ama bana kalırsa sen hamılesın cunku ben 3 aydır kac tane gebelık testı yaptım hıc öyle bısey cıkmadı

kafam çorba oldu sürekli hesap yapmaktan allahım kavuştursun artık bizi bebişlerimize. çok garip geç yumurtlamışım demekki :S inşallah dediğin gibi hamileyimdir cnm yarın test yapim yazıcam burdan resimlerini koyduğum testin markası laboqick di yarınki testim umarım net sonuç verir

kafam çorba oldu sürekli hesap yapmaktan allahım kavuştursun artık bizi bebişlerimize. çok garip geç yumurtlamışım demekki :S inşallah dediğin gibi hamileyimdir cnm yarın test yapim yazıcam burdan resimlerini koyduğum testin markası laboqick di yarınki testim umarım net sonuç verir

amin inşallah gebesındır
oluyor bazen gec yumurtlama
okadarda gec deıl senın
ben normalde 15-16-17 de cıft cızgıyı görurum ama gecen ay yumurtlmam 23.-24.gun gerceklestı
oluyor bazen
yarın testının resmınıde koy bakarım

meraba kızlar ovülasyon testlerimi paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum sizce yımırtlama günüm bugünmü??????? $SAM_1329.jpg $SAM_1330.jpg $SAM_1310.jpg $SAM_1326.jpg $SAM_1329.jpg $SAM_1330.jpg $SAM_1310.jpg $SAM_1326.jpg

kızlar ikişer tane olmuş :KK30::KK30::KK30:

Cnm bu aksam 17.20 den sonra iliskiye girebilirsin evet yumurtlamissin cnm 24 ila 48 icinde iliski olmasi gerekir
sen iki gun ust uste yap ve iliski esnasinda sirt ustu yat belinin altina yastik koy iliskiden sonra o sekilde bacaklarini duvara yasla yukari
kalkma yarim saat falan
ondan sonra ilik bir dus alabilirsin kolay gelsin:emir_bebek:

canım 22 ve 23 ü yumurtlama günlerin gibi görünüyor.bence büyük ihtimalle 23 ünde çatlamıştır yumurtan ve inşallah değerlendirmişşindir.......

merak ettim neden hep farklı saatlerde test yaptığını....??????
genelde aynı saatlerde yapılması gerekli diye biliyorum ben :26:

canım 22 ve 23 ü yumurtlama günlerin gibi görünüyor.bence büyük ihtimalle 23 ünde çatlamıştır yumurtan ve inşallah değerlendirmişşindir.......

aysem cnm nasilsin ne var ne yok calismayi bir sefer olmak uzere biz bitirdik esim hastalandi yuksek tansiyon sikayeti ile hastaneye gittik dun gece surekli kusuyor senin iliskinin ertesi gunu karninda ve kasiklarinda agri oldumu sanki patlayacakmis gibi
ben iliskinin uzerinden 6 saat falan gecmisti bun sekilde agridi gun boyu patlayacak sandim karnim sevil kardesimizin de iliski sonrasi bu sekilde olmus belkide diyor tutu ayni seyleri oda yasamis ins yaa hadi bakalim sen den benden de guzel haberler ins

aysem cnm nasilsin ne var ne yok calismayi bir sefer olmak uzere biz bitirdik esim hastalandi yuksek tansiyon sikayeti ile hastaneye gittik dun gece surekli kusuyor senin iliskinin ertesi gunu karninda ve kasiklarinda agri oldumu sanki patlayacakmis gibi
ben iliskinin uzerinden 6 saat falan gecmisti bun sekilde agridi gun boyu patlayacak sandim karnim sevil kardesimizin de iliski sonrasi bu sekilde olmus belkide diyor tutu ayni seyleri oda yasamis ins yaa hadi bakalim sen den benden de guzel haberler ins

abalacım iyiyim hamdolsun.sen nasılsın?
eşinede çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin....inşallah şimdi iyidir....
ay canım ablam aynı bendeki şeyleri anlatıyosun sen yaaa..ertesi gün değil canım aynı gün 6-8 saat sonra acayip ağrım oldu.sanki bi ara içim çıkacak sandım.çok ağrı çektim..ben acaba ilişki yüzünden mi dedim?belkide tutmuştur Allahın izniyle dediğin gibi....
inşallah bu ay güzel haberleri alırız ablacım Allahın izniyle...
hakkımızda hayırlıysa Yüce Rabbim gönlümüzdekini verir inşallah hem bize hem isteyen herkese....
dua edelim birbirimize....

valla canım bende senin gbi biliorum benm vaktim anca bu zamanlara uygundu oyüzden böle oldu yani.. salı gününden beri calısıyoruz iins hayırlısı olur o gün hem test pozitif cıktı hem akıntım oldu öncesinde yoktu hiç akıntım ...dünde ilişki sırasında baya bi sağ kasığım ağrıdı ve yine bu sırada yumurta akı gbi akıntım oldu bana kalırsada dün yımırtladım gbime gelio yada bugün yawwwww aklım iyce karıştı:18:

kızlar bide bişey daha söyliyim benm gbi adeti düzensiz olanlar teste adeti biter bitmez başlasın ovü.cıkan kagıttaki döngüye göre yapsaydım yumurtlama günümü kacırcaktım azkalsın... benm döngüm 38gün kagıda göre 21. gün başlamam gerekiyodu oysa 15.gün kıpkırmızı 2tane çizgi ile karşılaştım...dikkat edin :KK52::KK52::KK52::KK52:

valla canım bende senin gbi biliorum benm vaktim anca bu zamanlara uygundu oyüzden böle oldu yani.. salı gününden beri calısıyoruz iins hayırlısı olur o gün hem test pozitif cıktı hem akıntım oldu öncesinde yoktu hiç akıntım ...dünde ilişki sırasında baya bi sağ kasığım ağrıdı ve yine bu sırada yumurta akı gbi akıntım oldu bana kalırsada dün yımırtladım gbime gelio yada bugün yawwwww aklım iyce karıştı:18:

anladım canım.eee uygun olmayınca böylr olur tabi hasklısın....
salı ve çarş çalışma olduğuna göre inşallah bebişin yoldadır canım :KK49::KK49:
benimde testim 2 gün pozitif gösterdi meraktan 3. gün yaptım negatif çıktı....
sende bugün bi yap testin varsa bakalım hala pozitifmi?????
dün yımırtlamışşın gibi bencede.....
merak ettim b u günde akıntı varmı???

kızlar bide bişey daha söyliyim benm gbi adeti düzensiz olanlar teste adeti biter bitmez başlasın ovü.cıkan kagıttaki döngüye göre yapsaydım yumurtlama günümü kacırcaktım azkalsın... benm döngüm 38gün kagıda göre 21. gün başlamam gerekiyodu oysa 15.gün kıpkırmızı 2tane çizgi ile karşılaştım...dikkat edin :KK52::KK52::KK52::KK52:
canım benim düzenli olduğu halde bile bu ay yumurta erken geldi....
13. gün başlayın yazıyodu ben 12. gün pozitif gördüm.
13 te başlasaydım kaçırabilirdim bende.....
yımırtayı yakaladık ta inşallah bebişide yakalarz :KK49::KK49::KK49:

X