Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu ay yumurta takibine başladım.çatladığı gün kasığımda ağrı vardı.
aradan 4-5 gün gibi geçti ve aynı ağrıyı hissedince acaba dedim.

:26:kızlarrrr bişi sorcammmmm
dün sabah ov. testi pozitif çıktı....
bu sabah control çizgisinden daha koyuydu test çizgisiiii kıpkırmızı....
bu durumda ne oluyooo dün mü bugünmü yumurtladım bennn??:26:

:26:kızlarrrr bişi sorcammmmm
dün sabah ov. testi pozitif çıktı....
bu sabah control çizgisinden daha koyuydu test çizgisiiii kıpkırmızı....
bu durumda ne oluyooo dün mü bugünmü yumurtladım bennn??:26:

canım en kırmızı hali ne zamansa o zaman 24 saat ıcınde yumurtlaman oluyormus bende doktora sorup ögrendım ilk çizgiden daha koyu veya aynı olcakmıs

kızlar bence en ıyı ovulasyon testı clearblue dıgıtal ovulasyon testı . testı yaptıktan sonra eger pozıtıfse hıc cızgıyle falan ugrasmıyorsun dırek gulen yuz cıkıyor teste ve hemen calısmalara baslıyorsun. kesın ve net :)

kızlar bence en ıyı ovulasyon testı clearblue dıgıtal ovulasyon testı . testı yaptıktan sonra eger pozıtıfse hıc cızgıyle falan ugrasmıyorsun dırek gulen yuz cıkıyor teste ve hemen calısmalara baslıyorsun. kesın ve net :)

canım ya oda biraz pahalı ama...o yüzden ben bu testlerden aldım...
bakalım artık olmazsa belki denerizzzzz

Bn aldim onumuzdeki ay ins basliycam bu sefer gebelik testine benzeyen ovu testlerinden almistim iki gun yaptim tek cizgi var halen

canım ya oda biraz pahalı ama...o yüzden ben bu testlerden aldım...
bakalım artık olmazsa belki denerizzzzz

evet canım turkıyede pahalı ben ıngılterede yasıyorum 7lı paketı 75 tl ye gelıyor. hem zaten adetının 9. yada 10. gununden ıtıbaren yapmaya baslıyorsun gulen yuzu gorunce bırakıcaksın test yapmayı. ıstersen one step ovulasyon testını de kullanabılırsın bu bıraz daha uygun fıyatı. ıngılteredekı hastaneler bu testı kullanıyor cok kesın sonuclar verdıgı ıcın.

Bn aldim onumuzdeki ay ins basliycam bu sefer gebelik testine benzeyen ovu testlerinden almistim iki gun yaptim tek cizgi var halen

ovulasyon testlerındekı en onemlı nokta sabah kalktıgındakı ılk idrarınla yapman en ıyı sonucu o sekılde alırsın. ben tukurukle yapılan ovulasyon testını de almıstım ama hıc ıse yaramıyor.

ovulasyon testlerındekı en onemlı nokta sabah kalktıgındakı ılk idrarınla yapman en ıyı sonucu o sekılde alırsın. ben tukurukle yapılan ovulasyon testını de almıstım ama hıc ıse yaramıyor.

yanlısın olmasın
ıcınde buyuk harflerle sabah ılk ıdrarınızla yapmayın dıye yazıyor en ıyı sonuc öglende sonra aksam alınır dıye yazıyorda

yanlısın olmasın
ıcınde buyuk harflerle sabah ılk ıdrarınızla yapmayın dıye yazıyor en ıyı sonuc öglende sonra aksam alınır dıye yazıyorda

Ben dr un dedigini soyluyorum ve bende bu sekilde oluyor sabahlari cizgi daha net cikiyor.
Belki kisiden kisiye gore degisebilir onu bilemem.

Kızlar teslerı genelde saat kacta yapıyosunuz ben gecen ay aksam 8 de yaptım hep ama hıcc 2. Cızgı kırmızı cıkmadı silik cıktı ama tam kırmızı olmadı hıc bu ay ıse erken baslıycam yarın 7. Gunu baslıyorum

Kızlar teslerı genelde saat kacta yapıyosunuz ben gecen ay aksam 8 de yaptım hep ama hıcc 2. Cızgı kırmızı cıkmadı silik cıktı ama tam kırmızı olmadı hıc bu ay ıse erken baslıycam yarın 7. Gunu baslıyorum

canım ben akşam 20:30 da yapıyorum bu ay ilk denemem ama ben çift çizgiyi gördüm canım....
en az 3 saat idrarını tut ve son 2 saat sıvı tüketmeyi kes...
belki biliyosundur ama yazayım dedim..:KK34:

Bn sabah onda yapiyorum 6 da kalkiyorum ilk idrar degil 10 daki su icmiyorum 4 saat,
kasiklarimda agri var cift cizgi yok:KK43:

$100_1557.jpg $100_1558.jpg $100_1560.jpg $100_1557.jpg $100_1558.jpg $100_1560.jpg adetime 2- gün var dayanamadım gebelik testi yaptım böyle çıktı bu nedir ?? bilen varmı bozukmu test sizcee

Slm kizlar testin 3. Gunu silik cizgiyi gordum yarin son testimi yapicam ins yarin koyulasir
Prosedurde ilk idrarla yapmayin diyor saat 10 da yapiyom bnde

bacakalarımın iç kısmı çok ağrıyordu iki gündür adet olucakmısım gibi hissediyorum zaten bende ama ilk defa böyle çıktı gebelik testim sizlerle paylasmak istedim hayırlısı olsun

X