Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Eki Görüntüle 292310 Eki Görüntüle 292313 Eki Görüntüle 292314 Eki Görüntüle 292310 Eki Görüntüle 292313 Eki Görüntüle 292314 adetime 2- gün var dayanamadım gebelik testi yaptım böyle çıktı bu nedir ?? bilen varmı bozukmu test sizcee

Merhaba,

Büyük olasılıkla hamilesiniz , ama çokta ümide kapılmayın , idrar testinizi adet bir kaç gün daha üst üste yapın aynı çıkıyorsa hemen hastaneye gidip kanda baktırın , kandada değer yükselmişse 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırın , oran 2 katına çıkmışsa gebelikte ilerleme olduğunu gösterir , ardından ultrason görüntüsündede keseciği görünce ,haydi hayırlısı:)))

Merhaba,

Büyük olasılıkla hamilesiniz , ama çokta ümide kapılmayın , idrar testinizi adet bir kaç gün daha üst üste yapın aynı çıkıyorsa hemen hastaneye gidip kanda baktırın , kandada değer yükselmişse 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırın , oran 2 katına çıkmışsa gebelikte ilerleme olduğunu gösterir , ardından ultrason görüntüsündede keseciği görünce ,haydi hayırlısı:)))

tesekkur edrm inş hamileyimdir bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım geçen ayda soğan kürü yapmıştım inşallah emeklerimizin karşılığını almışızdır. burdan paylaşıcam yine :KK66:

Eki Görüntüle 292310 Eki Görüntüle 292313 Eki Görüntüle 292314 Eki Görüntüle 292310 Eki Görüntüle 292313 Eki Görüntüle 292314 adetime 2- gün var dayanamadım gebelik testi yaptım böyle çıktı bu nedir ?? bilen varmı bozukmu test sizcee
canım silik olması gebelik olabilir anlamında ama...
sen en iyisi adetin gecikince yap sonuç daha garanti olur.....yada kesin sonuç kan testi canımmm

Slm kizlar testin 3. Gunu silik cizgiyi gordum yarin son testimi yapicam ins yarin koyulasir
Prosedurde ilk idrarla yapmayin diyor saat 10 da yapiyom bnde

canım saat uygun test için...
ve sonunda silik çıktı demek artık yarın koyulaşır.sen çalışmalara başla sen canımmmmm

canım silik olması gebelik olabilir anlamında ama...
sen en iyisi adetin gecikince yap sonuç daha garanti olur.....yada kesin sonuç kan testi canımmm

canım saat uygun test için...
ve sonunda silik çıktı demek artık yarın koyulaşır.sen çalışmalara başla sen canımmmmm

InsAllah yarin koyulasirsa 24 ve 48 saat diyor testte ama hayal kirikligi yasadim pazar olmadi gerekirken persembeye kadar sarkacak hayirlisi olsun ins

InsAllah yarin koyulasirsa 24 ve 48 saat diyor testte ama hayal kirikligi yasadim pazar olmadi gerekirken persembeye kadar sarkacak hayirlisi olsun ins
anlamadım bende bu ay 2 gün önce yımırtlama oldu....senin geçe kaldı...
hakkımızda ahyırlısı artık....benim olan oldu zaman geçti artık beklemeye geçiyorum...
Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin.inşallah gelir bebilerimiz :KK49::KK49:

kızlar test resimlerimi yüklemek istedim ama beceremedimmm :KK43::KK43:
$Fotoğraf0108.jpg $Fotoğraf0115.jpg $Fotoğraf0116.jpg
ayy olmuş galibaaa
başta günde 1 kez yaptım 20:30 da.
son 2 gün meraktan sabah akşam yaptım.
bugün sadece akşam yapıcam bakalım sonuç ne olacak???

Son düzenleme:
kızlar test resimlerimi yüklemek istedim ama beceremedimmm :KK43::KK43:
Eki Görüntüle 292414 Eki Görüntüle 292415 Eki Görüntüle 292416
ayy olmuş galibaaa
başta günde 1 kez yaptım 20:30 da.
son 2 gün meraktan sabah akşam yaptım.
bugün sadece akşam yapıcam bakalım sonuç ne olacak???

anlamadım bende bu ay 2 gün önce yımırtlama oldu....senin geçe kaldı...
hakkımızda ahyırlısı artık....benim olan oldu zaman geçti artık beklemeye geçiyorum...
Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin.inşallah gelir bebilerimiz :KK49::KK49:

Bnim adet gelirse sanirim 28 gunde gelecek 26 dan hesaplayinca pazari verdi 28 olunca saliyi verdi teste bir tane kaldi yarinlik bakicam diger testler kardesimden gelmedi daha
Hakkimizfa hayirlisi deneme yaparim olmassa aralikta denrrim ovu testim o zamsn elime gceer

Bnim adet gelirse sanirim 28 gunde gelecek 26 dan hesaplayinca pazari verdi 28 olunca saliyi verdi teste bir tane kaldi yarinlik bakicam diger testler kardesimden gelmedi daha
Hakkimizfa hayirlisi deneme yaparim olmassa aralikta denrrim ovu testim o zamsn elime gceer

valla benim 30 günde gelen adetim geçen ay 2 gün önce geldi 28 oldu.ortalama 29 gün oldu...:KK52:
yımırtlalarımda şaşırdı yaniiii ne zaman gelsek.:26:
bu ay dahada erken geldi yımırtam...ben şaşırdım yani.böyle olursa adetim 26 güne düşecek :nazar:
ben anlamadım valla...bu olayı kendi haline bırakmak lazım galiba biz takip ettikçe yımırta günleri değişiyo aman bizi yakalamayın der gibiiii:KK52::KK52:

her şeyin zamanı var Yüce Rabbim ne zaman müsade ederse o zaman gelecek bebişlerimiz canım...ben buna inanıyorum.:emir_bebek:
Artık hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin Allahım...

ya kızlar iki gün önce yumurtlama günümdü o günleri değerlendirdik şimdik beklemedeyim ama nedense içimden bi ses bu ay da tutmadı diyo:KK43: şimdiden karamsarlık kapladı her yanımıııı :KK43::KK43::KK43:

ya kızlar iki gün önce yumurtlama günümdü o günleri değerlendirdik şimdik beklemedeyim ama nedense içimden bi ses bu ay da tutmadı diyo:KK43: şimdiden karamsarlık kapladı her yanımıııı :KK43::KK43::KK43:

aaa böyle yapma ama...moralini yüksek tut umudunu kaybetme...
olacak inşallahhhh
benimde dün bitti beklemedeyim senin gibi bazen olumsuz düşünsemde bazen umudum artıyor sankiiiii
kaçıncı denemn canım umutsuzluğun nedeni bu olabilr belkiii

aaa böyle yapma ama...moralini yüksek tut umudunu kaybetme...
olacak inşallahhhh
benimde dün bitti beklemedeyim senin gibi bazen olumsuz düşünsemde bazen umudum artıyor sankiiiii
kaçıncı denemn canım umutsuzluğun nedeni bu olabilr belkiii

6aydır uğraşıyoruz canım normalde 1 buçuk yıllık evliyim,böle geç geleceğini bilseydim önceden de korunmazdım pişmanlık duyuyorum.Bir de kayınvalidemin sürekli bu ay da mı yok diye sorması artık iyice sinirlerimi bozmaya başladı.İster istemez moralim bozuluyo umutsuzluğa kapılıorum yarıyıl tatili gelsin bi doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım artık hayırlısı

6aydır uğraşıyoruz canım normalde 1 buçuk yıllık evliyim,böle geç geleceğini bilseydim önceden de korunmazdım pişmanlık duyuyorum.Bir de kayınvalidemin sürekli bu ay da mı yok diye sorması artık iyice sinirlerimi bozmaya başladı.İster istemez moralim bozuluyo umutsuzluğa kapılıorum yarıyıl tatili gelsin bi doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım artık hayırlısı

şimdi böyle olunca korunmasaydım diye düşünmen normal canım.
ama belkide korunmayla bi ilgisi yoktur...henüz zamanı gelmemiştir.Allah ne zaman nasip ederse o zamn olacak canım...
ee çevredekilerde tuzu biberi zatennn.sanki onlara ne oluyosa onlar doğurup onlar bakacaklar sankiiii...
boşver sen takma kafana bak benim bi kızım var şimdi 2. sorup duruyolar.o olsa başka bişi bulurlar yaniii
inşallah bu ay gelir bebişin canım benim...
olmadı bi doktora görünürsün inşallah hamile kalman için bi engel yoktur...

şimdi böyle olunca korunmasaydım diye düşünmen normal canım.
ama belkide korunmayla bi ilgisi yoktur...henüz zamanı gelmemiştir.Allah ne zaman nasip ederse o zamn olacak canım...
ee çevredekilerde tuzu biberi zatennn.sanki onlara ne oluyosa onlar doğurup onlar bakacaklar sankiiii...
boşver sen takma kafana bak benim bi kızım var şimdi 2. sorup duruyolar.o olsa başka bişi bulurlar yaniii
inşallah bu ay gelir bebişin canım benim...
olmadı bi doktora görünürsün inşallah hamile kalman için bi engel yoktur...

tesellin için çok sağol canım çok moral verdin bana inşallah sen de tez zamanda kavuşursun bebişine zaten burayı da bu yüzden seviyorum insanların paylaşabilecekleri ortak bi dertleri var :KK49::KK49:

$ovu2.JPG
$ovu.JPG
$ovu1.JPG
kizlar net görun diye 3 sefer koydum bugun testim bitti son gundu ve en asagidaki testi ben gecen sene yapmistim (eylulde )kasik agrisi cekince yanliz bir tane yaptim t cizgisi c den daha koyu oldugun icin calisma oldu o tutmadi ayri bir konu
neyse
19-20-21-22 gunlerinde test yaptim sabahlari sabah 10 da bugun normalde koyulasmasi lazim testin cok bariz bir sekilde koyulasti sanirim bugunde degil ama yakin...... ben dun bir degerlendirme yaptim bel alti yastik 15 dak, ondan sonra da bir 15 dak, sagima döndum yattim..... toplam yarim saat sonra kalktim..... ilik bir dus aldim ...
yorumlar lutfen bilmiyorum bugunde calisma olurmu yada yarin ne dersiniz iki gun daha sarkacak gibi gorunuyor yumurtlama
08 kasimda regl oldum 11.gun teste basladim 13. gun calisma oldu halada net koyu cizgiyi yakalayamadim bn :44:

herkese merhaba,
certain marka ovülasyon testi aldım. İlk kez kullanacağım.
Bu marka ile ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?
içinde 2 tane var ve 9 tl'ye aldım :) ucuz geldi de biraz..acaba güvenilir mi bilemedim ...

nil yukarda arkadaş eklemiş ya resim en üsttekilerde 3.olan 21.11 yazıyo ya benimde 18 ve 20.günlerde yaptığım ovulasyon testlerim öyleydi bizim topiğe yazdım ama orda yoktun burda buldum seni:KK1:

herkese merhaba,
certain marka ovülasyon testi aldım. İlk kez kullanacağım.
Bu marka ile ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?
içinde 2 tane var ve 9 tl'ye aldım :) ucuz geldi de biraz..acaba güvenilir mi bilemedim ...

cnm iki tane az degilmi nasil birsey bu
benim isim ve marka hakkinda bir bilgim yokta
en az 5 adet olmasi lazim cnm

nil yukarda arkadaş eklemiş ya resim en üsttekilerde 3.olan 21.11 yazıyo ya benimde 18 ve 20.günlerde yaptığım ovulasyon testlerim öyleydi bizim topiğe yazdım ama orda yoktun burda buldum seni:KK1:

sen o gunlerdemi ilsikide bulundun hamilesin sanirim cnm kac gun birliktelik oldu soylermisin hayrli olsun burarada bebegin

X