Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım sağol cevabın için bende 3 gün koyu gördüm normaldir geçen ayda 2 gün olmuştu. ama önemli olan ilk gün sanırsam. inşallah tutmuştur güzelim çünkü bir bebek kaybım var her ay dursaydı şu kadarlık olacaktı diye düşünmek benim yüreğimi yakıyor. acımın tek çaresi sağlıklı yeni bir bebek allahımın izniyle. allah hepimize göstersin

canım anladığım kadarıyla 19.gün çift çizgi gördün bence normal buna göre adetin 34.gün falan gelir ama umarım gelmez

canım eczanelerdede var ama gitti gidiyorda seçenek çok hemde ucuzlarıda var bence netten al güzelim

Teşekkürler canım

slm kizlar
bende kasik agrilarini takip ederek calisma yaptim hep husranla sonuclandi ve bende simdi

Clearblue Dıjıtal Ovulasyon Testı
20 adet test cubugu aldim 132 tl trde ise 179 tl
ins ilk denemede yardimci olur bakalim arada gelip bilgilendircem sizide

bakalım bu ay denicem inşallah yardımı olur bana.....
ama ben zaten 9 da 9 30 kalıkyorum.
ilk idrar la yapmayın deniyor...
saat 12 ve gece 22 de olsa olmazmı ki??
tek yapınca sorun yok ta 2 kez yapmak zor olucak galiba

cnm kacirmaktan mi korkuyorsun normalde bir sefer yetiyor sen tam 12 de yap testi

saol arkadasım ins dediğin gbi olur evet resimlere baktım yardımcı olacaktır ..ben gittigidiyordan laboquick marka sipariş ettim bgn yarın gelir elime ins dandik bişe deildir:KK16::KK16:

ben geçen ay karar veremeyi medismart ve labroquik aldım. ama ikiside aynı işi görüyor denedim onayladım bu aya sadece labroquik aldım. dandik değil korkma en azından çift çizgiyi görebiliyorsun.

slm kızlar.
bende netten labquick marka ov. testi sipariş verdim.
ilk kez bu ay kullanmaya başlıcam ov. testini....
kullanan arkadaşlarda bana buradan yardımcı olursa çok sevinirim.nasıl yapılacağı konusunda......
ayrıca bişi sorayım
hani bu testi yapçaz ya pozitif gördüğümüz gün yumurtlama oldu demek mi yada 24-48 saatte yumurtlama olacak demek mi?

sağol canım teşekkür ederim.yarın gelir herhalde.
29 günde bir adet oluyorum ben 12. gün başlamak uygun m u?

canım 29 günde bir adet oluyorsan daha erken başla ben 31 günde bir adet olluyorum 10.gün başladm mesela . sende en geç 10.gün başla ama 8 günden başlarsan daha da emin olursun. bide günde 2 taneye gerek yok canım bencede. sadece denilenleri yap sıvı tüğketme idrara çıkma 3-4 saat sorun olmaz gerisi

adetimin 14-15-16. günler net çizgileri gördüm ama 12-13-14-15-17 günler ilişki oldu offf valla uzun bi süre kocişimden uzak durucam bıkkınlık geldii :) :) bugün 17 günüm hala ilişkiye girmem gerekiyormukii yaa

adetimin 14-15-16. günler net çizgileri gördüm ama 12-13-14-15-17 günler ilişki oldu offf valla uzun bi süre kocişimden uzak durucam bıkkınlık geldii :) :) bugün 17 günüm hala ilişkiye girmem gerekiyormukii yaa

canım zor dimi üst üste :) doktor bana gün aşırı demişti yani 12-14-16-18-20 gibi yani 2 günde bir devam et 17.gün oluysa 19 da dene şansını

canım zor dimi üst üste :) doktor bana gün aşırı demişti yani 12-14-16-18-20 gibi yani 2 günde bir devam et 17.gün oluysa 19 da dene şansını

evt ya tatlım valla çok zor :KK43: sabah çalışma oldu ama 1 saat yatabildim yeterlimiki off işi gücü bıraktık çalışıyoruz :) tmm cnm ama ben yinede garantiye alıp akşamda yapim ama iki gündür çizgi silikleşti ya yeterli sanırımm dimi?? sende nasıl durumlar

ben geçen ay karar veremeyi medismart ve labroquik aldım. ama ikiside aynı işi görüyor denedim onayladım bu aya sadece labroquik aldım. dandik değil korkma en azından çift çizgiyi görebiliyorsun.

canım 29 günde bir adet oluyorsan daha erken başla ben 31 günde bir adet olluyorum 10.gün başladm mesela . sende en geç 10.gün başla ama 8 günden başlarsan daha da emin olursun. bide günde 2 taneye gerek yok canım bencede. sadece denilenleri yap sıvı tüğketme idrara çıkma 3-4 saat sorun olmaz gerisi

sağol canım.test iyi demekki bakalım bende de işe yarayacakmı...
o zaman ben 8-9 gün başlayayım.günde 1 sefer yeterli demekki öle yaparım bende....
sadece 1 gün mü çift çizgi çıkıyor 3 gün mü?

evt ya tatlım valla çok zor :KK43: sabah çalışma oldu ama 1 saat yatabildim yeterlimiki off işi gücü bıraktık çalışıyoruz :) tmm cnm ama ben yinede garantiye alıp akşamda yapim ama iki gündür çizgi silikleşti ya yeterli sanırımm dimi?? sende nasıl durumlar

canım 20 dakika yatmak bile yeterliymiş gerçi bende panik oluyorum yatamayınca uzun süre ama allahım ol desin yeterki olur. çizgiyi gördükten sonra test yapmana gerek yok silikleştiyse bırakabilirsin.artık keyfine bakıp gün saymaya başla canım. benim yumurtlamam bayrama denk geldi o koşturmacada tutmuşmudur pek ümitli değilim. 22 yada 24 ünde adetimi bekliyorum. ksmet bakalım

sağol canım.test iyi demekki bakalım bende de işe yarayacakmı...
o zaman ben 8-9 gün başlayayım.günde 1 sefer yeterli demekki öle yaparım bende....
sadece 1 gün mü çift çizgi çıkıyor 3 gün mü?

canım geçen ay 2 gün gördüm ilk gün daha koyuydu bu ay geçen ayki gibi titiz yapmadım 3 gün gördüm ama önemli olan ilk günü lh yükselince yumurtlamış oluyorsun çatlaması 24 saat falan sürüyor sanırsam .

canım geçen ay 2 gün gördüm ilk gün daha koyuydu bu ay geçen ayki gibi titiz yapmadım 3 gün gördüm ama önemli olan ilk günü lh yükselince yumurtlamış oluyorsun çatlaması 24 saat falan sürüyor sanırsam .

anladım o zaman çift çizgiyi gördükten sonra 24 saat sonra falan yumoş çatlıyor.zaten 24 saat yaşıyor yumurta.
çift çizgiden sonra birliktelikler önemli :26::KK1::KK1:

X