Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yine bu ay düzenli ilişki olmadı keisn hamile deilim 10 gün sonra regl olcam....bu ayda hamile deilsem bu ovulasyn testi alcam riske atmıycam daha...denk geldimi gelmedimi diye düşünmek kötü:KK43:

yawwww biran önce bittsede adetim başlasam şu testlere yahu kızlar bu ay baya yoğunum valla bide soğan kürü uygulıycam adetim düzene girsin hemde yumurtalıklarım kaliteli olsun diye balkalım nööörecez:KK76::KK76::KK76::KK76:

senin bat nezaman dı canım .Aynı zamnlardayız senle galiba.
testler gelsin artıkkk bizde yavaştan başlayalım....ben bu ay ümitliyim sanki :21:

Sali gunuydu cnm adet oldim ya bnde yarin parayi yatirim yumurtlsma zamani gelir test de alabilsem kremde alcam sperm dostu burada varmi bilmiyorum

Sali gunuydu cnm adet oldim ya bnde yarin parayi yatirim yumurtlsma zamani gelir test de alabilsem kremde alcam sperm dostu burada varmi bilmiyorum

benim aldıgım ovulasyon testinin yanında sizin dediğiniz sperm dostu jelıde yolladılar. hamile kalmaya yardımcı oluyormus ne kadar dogru bılmıyorum ama yorumlarda ilk aydan hamile kalanların sayısı cok fazla

benim aldıgım ovulasyon testinin yanında sizin dediğiniz sperm dostu jelıde yolladılar. hamile kalmaya yardımcı oluyormus ne kadar dogru bılmıyorum ama yorumlarda ilk aydan hamile kalanların sayısı cok fazla
valla denemekte yarar var bir eczaneye gidip bakicam varmi diye yok sa trden bir kisiye aldirip postalaticam carem yok
aynı gün adet olmusuz canım.benim bat 8 aralık şimdi.
buralarda da var duydum.bakalım bu ay ovulasyon testi ile olmazsa belki denerim bende canım...

benim batimda 26 gunden hesap edersek 04 aralikta olacak ona gore benim yimirtlamada 12-17 aralik arasi malzemeleri toplayim ondan sonradaise koyulayim ins

Son düzenleme:
valla denemekte yarar var bir eczaneye gidip bakicam varmi diye yok sa trden bir kisiye aldirip postalaticam carem yok

benim batimda 26 gunden hesap edersek 04 aralikta olacak ona gore benim yimirtlamada 12-17 aralik arasi malzemeleri toplayim ondan sonradaise koyulayim ins

hı senin 26 günse benden öndesin canım
benim 29-30 değişiyo...benim 17-22 aralık ovulasyon canım.
benim ov. test bugün gelir artık inşallah.17 aralıkta yani 10 gün başlıcam yapmaya bakalım....
inşallah bu ay olur.
ama biraz fazla stres oluyorum sanki olurmu bilmem...:26:

rastgelsin canım umarım ilk ve son kullandıın ay olur:)

amin canım amin.
benim testler geldi.az önce kayınvalidem getirdi alt kata bırakmışlar...
allah tan çok iyi paketlenmişte kadında açamamış...
ne o diye sordu???
eşim elektronik bişiler sipariş vermiş onlar geldi dedim:26:

ha bide benim testler kaset tipi.umarım iyidirler....

rastgelsin canım umarım ilk ve son kullandıın ay olur:)

amin canım amin.
allah tan çok iyi paketlenmişte kadında açmamış...
ne o diye sordu???

amin canım amin.
allah tan çok iyi paketlenmişte kadında açmamış...
ne o diye sordu???

strip olanların fiyatı daha uygun oluyo o yüzden onları tercih ettim canım ben aynı saatte yap hergün ve 2-3 saat sıvı alma yapmadan önce biliosundur bunları da ben yine sölüyeyim dedim:)

benim listeme el atacak kimse yokmu deneyimli olanlardann

strip olanların fiyatı daha uygun oluyo o yüzden onları tercih ettim canım ben aynı saatte yap hergün ve 2-3 saat sıvı alma yapmadan önce biliosundur bunları da ben yine sölüyeyim dedim:)

benim listeme el atacak kimse yokmu deneyimli olanlardann

verdiğin bilgiler için sağol canım.20 test+3 gebelik testi hediye kargo dahi 24 tl canım....
bana uygun geldi ...diğerleri daha ucuzsa sonra onlardanda denerim....

X