Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

meraba arkadaşlar ben son iki aydır düzensiz adet görüyorum ...okadarki 38 günü buluo 2 adet arası yumurtlama tarihimi bilemiyorum dolayısıyla bende netten ovülasyon testi almaya karar verdim..kullananlardan yardım istiyorum şuan adetim ..adet bittikten nezaman sonra başlamalıyım 20tane test var içinde ????????yardım pleaseeeeeee:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

meraba arkadaşlar ben son iki aydır düzensiz adet görüyorum ...okadarki 38 günü buluo 2 adet arası yumurtlama tarihimi bilemiyorum dolayısıyla bende netten ovülasyon testi almaya karar verdim..kullananlardan yardım istiyorum şuan adetim ..adet bittikten nezaman sonra başlamalıyım 20tane test var içinde ????????yardım pleaseeeeeee:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

canım adetin düzensiz olduğu için adetin biter bitmez başla derim ben elimdeki ovulasyon testleri 20 tane demişsin yeterli bence yada 10.günü başla ben 28-31 günde bir adet oluyorum bikaç aydır 10 günü başlıyorum iki aydırda gördüm çift çizgiyi ovulasyon testinde. bide gebelik testinde görsem şahane olacak ama :KK43:

canım adetin düzensiz olduğu için adetin biter bitmez başla derim ben elimdeki ovulasyon testleri 20 tane demişsin yeterli bence yada 10.günü başla ben 28-31 günde bir adet oluyorum bikaç aydır 10 günü başlıyorum iki aydırda gördüm çift çizgiyi ovulasyon testinde. bide gebelik testinde görsem şahane olacak ama :KK43:
hayatım inş gebelik testindede görürsün çift çizgiyi ..adet bitiminden 10 gün sonramı yoksa adetle birlikte 10.günmü canım orayı anlamadım pek yardımın için teşekkürler ilk kez kullancamda acemiyim ...:KK54::KK54::KK54:

hayatım inş gebelik testindede görürsün çift çizgiyi ..adet bitiminden 10 gün sonramı yoksa adetle birlikte 10.günmü canım orayı anlamadım pek yardımın için teşekkürler ilk kez kullancamda acemiyim ...:KK54::KK54::KK54:

adetde ıcınde canım
yanı 1 kasımda adet olduysan 10 kasımda basla

sağol canım birinden duymak bile umut veriyor bana :) adet olduğun ilk günü bir say 10.gün başla. hergün aynı satte yap mesela ben akşam 7 gibi yaıyordum. sabah ilk idrarınla yapma. testten önce 4 saat kadar sıvı tüketmemeye çalış ve idrarada çıkma. umarım sanada vesile olur.
bide ilk günler silik ikinnci çizgi görebilirsin onlar sayılmıyor. ikinciçizgi en az ilki kadar koyu olacak geçmişe bakarsan ben bi resim eklemiştim belki faydası olur

herkese merabalar bende bugun yaklasık 30 tane ovulasyon testı aldım.. 9. gundeyım denemek ıcın yaptım negatif cıktı.. sıze sorum su olucak ben klomen dıye bı ılaç kullanıyorum yumurtaların gelısmesı ıcın teste bır etkısı olurmu gercı ılaç bugun bitiyor bu konuda yardımlarınızı beklıyorum lutfennn

herkese merabalar bende bugun yaklasık 30 tane ovulasyon testı aldım.. 9. gundeyım denemek ıcın yaptım negatif cıktı.. sıze sorum su olucak ben klomen dıye bı ılaç kullanıyorum yumurtaların gelısmesı ıcın teste bır etkısı olurmu gercı ılaç bugun bitiyor bu konuda yardımlarınızı beklıyorum lutfennn

yanıltıcı bilgi vermek istemem ama klomen zaten bu ovulasyonu doktor kontrolünde bizim belirlememizi sağlıyor

yani ilacın bitiminden dr. un belirlediği süre sonunda kontrol ve ardından söylediği tarihlerde ilişki

olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum belki yaklaşan günleri gösterebilir ama dediğim gibi klomen başlı başına belirleyici zaten

daha detaylı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler inş. sana

yanıltıcı bilgi vermek istemem ama klomen zaten bu ovulasyonu doktor kontrolünde bizim belirlememizi sağlıyor

yani ilacın bitiminden dr. un belirlediği süre sonunda kontrol ve ardından söylediği tarihlerde ilişki

olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum belki yaklaşan günleri gösterebilir ama dediğim gibi klomen başlı başına belirleyici zaten

daha detaylı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler inş. sana

teşekkür ediyorum cevabın için. doktor bana sadece ılaç bıttıkten 2 gun sonra 1 hafta boyunca ilişki dedi hiç kontrole flan cagırmadı..onun ıcın bırazda kesın olması ıcın ovulasyon testınıde aldım yumurtlama oluyormu dıye.. bu arada bugunku yaptıgım test negatıf deıl ikinci çizgi ince ve silik çıkmış bunun anlamı nedir =(

teşekkür ediyorum cevabın için. doktor bana sadece ılaç bıttıkten 2 gun sonra 1 hafta boyunca ilişki dedi hiç kontrole flan cagırmadı..onun ıcın bırazda kesın olması ıcın ovulasyon testınıde aldım yumurtlama oluyormu dıye.. bu arada bugunku yaptıgım test negatıf deıl ikinci çizgi ince ve silik çıkmış bunun anlamı nedir =(

ince ve silik çzgileri dikkate almıyoruz. c çizgisinden daha koyu olacak yumurtladığın gün

ince ve silik çzgileri dikkate almıyoruz. c çizgisinden daha koyu olacak yumurtladığın gün

tşk ederim o zaman artık koyu olmasını beklıcem bu sure ıcındede hergun yapıcam yarın 10.gün.. benim son adetlerim 01.09.2011 02.10.2011 03.11.2011 tahmini yumurtlama sizce kaç olur bı turlu hesaplayamadım su durumu

sağol canım birinden duymak bile umut veriyor bana :) adet olduğun ilk günü bir say 10.gün başla. hergün aynı satte yap mesela ben akşam 7 gibi yaıyordum. sabah ilk idrarınla yapma. testten önce 4 saat kadar sıvı tüketmemeye çalış ve idrarada çıkma. umarım sanada vesile olur.
bide ilk günler silik ikinnci çizgi görebilirsin onlar sayılmıyor. ikinciçizgi en az ilki kadar koyu olacak geçmişe bakarsan ben bi resim eklemiştim belki faydası olur

saol arkadasım ins dediğin gbi olur evet resimlere baktım yardımcı olacaktır ..ben gittigidiyordan laboquick marka sipariş ettim bgn yarın gelir elime ins dandik bişe deildir:KK16::KK16:

slm kızlar.
bende netten labquick marka ov. testi sipariş verdim.
ilk kez bu ay kullanmaya başlıcam ov. testini....
kullanan arkadaşlarda bana buradan yardımcı olursa çok sevinirim.nasıl yapılacağı konusunda......
ayrıca bişi sorayım
hani bu testi yapçaz ya pozitif gördüğümüz gün yumurtlama oldu demek mi yada 24-48 saatte yumurtlama olacak demek mi?

slm kızlar.
bende netten labquick marka ov. testi sipariş verdim.
ilk kez bu ay kullanmaya başlıcam ov. testini....
kullanan arkadaşlarda bana buradan yardımcı olursa çok sevinirim.nasıl yapılacağı konusunda......
ayrıca bişi sorayım
hani bu testi yapçaz ya pozitif gördüğümüz gün yumurtlama oldu demek mi yada 24-48 saatte yumurtlama olacak demek mi?

canım pozıtıf olunca 24-36 saat sonra yumurtlama olacak demek
yanı olmadan haber verıyor
cıft cızgıden 12 saat sonra falan uygunsa ılıskı olsun
sılık cızgılerı dıkkate alma ama
sılık cızgı hep cıkıyor

bıde 4 saat sıvı tuketme yapmadan önce
ilk sabah ıdrarı ılede yapma sakın
aksama dogru 5-6 gıbı yap

canım pozıtıf olunca 24-36 saat sonra yumurtlama olacak demek
yanı olmadan haber verıyor
cıft cızgıden 12 saat sonra falan uygunsa ılıskı olsun
sılık cızgılerı dıkkate alma ama
sılık cızgı hep cıkıyor

bıde 4 saat sıvı tuketme yapmadan önce
ilk sabah ıdrarı ılede yapma sakın
aksama dogru 5-6 gıbı yap

sağol canım teşekkür ederim.yarın gelir herhalde.
29 günde bir adet oluyorum ben 12. gün başlamak uygun m u?

sağol canım teşekkür ederim.yarın gelir herhalde.
29 günde bir adet oluyorum ben 12. gün başlamak uygun m u?

içinde yazıyor canım ne zaman baslıcagın
29 gune ne yazıyordu unuttum
ama okursun
ben orda yazana göre erken baslıyorum ama neolur neolmaz dıye
10.gun basla sen erken yumurtlama olur falan kacırma
tahmınen 14.gun cıft cızgı cıkar sende

içinde yazıyor canım ne zaman baslıcagın
29 gune ne yazıyordu unuttum
ama okursun
ben orda yazana göre erken baslıyorum ama neolur neolmaz dıye
10.gun basla sen erken yumurtlama olur falan kacırma
tahmınen 14.gun cıft cızgı cıkar sende

ewet erken başlamak en iyisi...
bide ben 13-14-15 . gün günde 2 kez yapmayı düşünüyorum....
14. gün çift çıkınca 15. gün ilişki en uygunu ozaman 24 saat sonra yaniii

ewet erken başlamak en iyisi...
bide ben 13-14-15 . gün günde 2 kez yapmayı düşünüyorum....
14. gün çift çıkınca 15. gün ilişki en uygunu ozaman 24 saat sonra yaniii

sen bılırsın ama bence gunde 2 kereye gerek yok
tabı yınede sen bılırsın canım
1 kere yetıyor yanı

X