Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

LABOQUICK benımkının markası canımmm

canım geçen ay blabroquık ve medisamart aldım. labroquıki kullandım önce hafif açık renkliydi t çizgisi sonra yok oldu en son bir anda koyulaştı benimki 16.gün sanırsam. medismart la emin olamadığım günleri onayladım ikisindede çift çizgiyi gördüm ama hamile kalamdım. saat 2 den sonra sıvı almıyordum. testi 7 de yapıyordum en az 4saatlik idrarımla yapıyordum . fotoları var ama yükleyemedim nasıl yapacığımı bilen varsa yüklerim

$DSCN25662.JPG

umarım olmuştur umarım faydası olur kızlar
ayın 8 inde koyu çizgi üstteki labroquik alttaki medismart sanırsam

Son düzenleme:
ovulasyon testinde 8. ve 9. günlerde pozitif çıktı sonra silikleşti..9. gün doktora da gittim ve yumurtam çatlamıştı..
bu kadar erken yumurtlama yaşayan var mı aranızda..cevaplarsanız çok sevincemmmmm...:KK1:

ovulasyon testinde 8. ve 9. günlerde pozitif çıktı sonra silikleşti..9. gün doktora da gittim ve yumurtam çatlamıştı..
bu kadar erken yumurtlama yaşayan var mı aranızda..cevaplarsanız çok sevincemmmmm...:KK1:

sen kac gunde adet oluyorsun cok merak ettım canım

merhaba kızlar ben de adetimin 25. gününden beri yaklaşık 1 haftadır ovulasyon testi yapıyorum ve hep hemen hemen 2. çizgi aynı renk control çizgisinden az açık renkte yani..Normalde de adet döndüm düzensizdir.Şimdi sizce testi yapmaya devam edeyim mi_?2 çizgide aynı koyulukta olmasını beklemeli miyim ?

sen kac gunde adet oluyorsun cok merak ettım canım

ben haziran ayında korunmayı bıraktım.aylık iğne kullanıyordum..(doğum kontrol hapının iğnesi) o zamandan beri döngülerim 25 gün,25gün,26 gün,27gün,25 gün şeklinde oldu..:18:

benim de kafam karıştı genel de 12. günler yumurtlardım ama bu sefer çok erken oldu.ama ben bu bal,çörek otu ve tarçın karışımı yapıp yedim.

acaba dedim hormonlarımı hızlı çalıştırdı.anlamadım ama bu ay zor kalırım gibi geliyor..
yumurta olgunlaşmadan çatladı herhalde..

merhaba kızlar ben de adetimin 25. gününden beri yaklaşık 1 haftadır ovulasyon testi yapıyorum ve hep hemen hemen 2. çizgi aynı renk control çizgisinden az açık renkte yani..Normalde de adet döndüm düzensizdir.Şimdi sizce testi yapmaya devam edeyim mi_?2 çizgide aynı koyulukta olmasını beklemeli miyim ?

adet döngün uzun galiba 1 hafta daha devam et istersen sonra olmazsa regl olursun zaten..en doğru kullanımı adetten sonra başlamak...pozitifi balana kadar da devam etmek...

Eki Görüntüle 282869

umarım olmuştur umarım faydası olur kızlar
ayın 8 inde koyu çizgi üstteki labroquik alttaki medismart sanırsam

reglinin kaçıncı günleri bu sonuçlar? ben 8. gün yapmaya başlayım dedim ve hemen pozitif çıktı 9. günde pozitifti..sonrası ve bugün de dahil silikleşti..
ama sanırım bu kadar erken pozitif gören kimse yok galiba:KK43:(

ben haziran ayında korunmayı bıraktım.aylık iğne kullanıyordum..(doğum kontrol hapının iğnesi) o zamandan beri döngülerim 25 gün,25gün,26 gün,27gün,25 gün şeklinde oldu..:18:

benim de kafam karıştı genel de 12. günler yumurtlardım ama bu sefer çok erken oldu.ama ben bu bal,çörek otu ve tarçın karışımı yapıp yedim.

acaba dedim hormonlarımı hızlı çalıştırdı.anlamadım ama bu ay zor kalırım gibi geliyor..
yumurta olgunlaşmadan çatladı herhalde..

anladım canım evet banada cok erken geldıde umarım hamıle kalırsın

Benım 18 gunmdede t cızgısı hıc cıkmadı bugun yapuıcam ama artık cıkcanıda sanmıyorum sılık dahi cıkmıyorrr c cızgısı bıle tam kırmısı degıl

reglinin kaçıncı günleri bu sonuçlar? ben 8. gün yapmaya başlayım dedim ve hemen pozitif çıktı 9. günde pozitifti..sonrası ve bugün de dahil silikleşti..
ama sanırım bu kadar erken pozitif gören kimse yok galiba:KK43:(

canım benim adetim 30-31 gün sürmeye baişladı o yüzden 16.gün koyu olan

canım benim adetim 30-31 gün sürmeye baişladı o yüzden 16.gün koyu olan

canım kacıncı gunundesın ne zaman baslıyorsun ovulasyonlara
ben hala 5.gunumdeyım bugun bıtecek adet hayırlısı ıle
karra veremıyorum ne zaman baslamaya
bızım gec cıkıyor malum:KK1:

X