Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

19 gün oldu çıkarmı acaba bundan sonra son iki adetimin arası 58 gün oda farlutalle...

58 gun mu?
ozaman kesın cıkar
cıft cızgıyı gördukten 14 gun sonra adet oluyorsun
adetın duzenlı ıse hesaplayabılırsın zaten
yanı 30 gunde olan bırısı buyuk ıhtımalle 16.gun cıft cızgı görcekkı 16+14 adet olsun
sen devam et canım cıkar ınsallah

o zaman ben 58-14 mü yapıcam yani 44.gün mü yumurtlayacagım normalde düzensiz ama 1 senedir 28 30 gün arası oluyordu bu son 2 ay arası bu kadar açıldı yaaa offf valla yoruyor bu testler insanı

ızlar bana da yardımcı olur musunuz bende bu testlerdeb almak istiyorum ama nrden nasıl hangisi güvenilir ? şuan adetim ne zaman başlıycam ne yapıcam bu konda çok bilgiye sahip değilim de..

ızlar bana da yardımcı olur musunuz bende bu testlerdeb almak istiyorum ama nrden nasıl hangisi güvenilir ? şuan adetim ne zaman başlıycam ne yapıcam bu konda çok bilgiye sahip değilim de..

gitti gidiyor sitesine bak canım orda uygun fiyatları one step var ben en son laboquıck marka aldım bi sorun yaşamadım canımadet döngüne göre başlayabilirsin ilk sayfada yazıyor

o zaman ben 58-14 mü yapıcam yani 44.gün mü yumurtlayacagım normalde düzensiz ama 1 senedir 28 30 gün arası oluyordu bu son 2 ay arası bu kadar açıldı yaaa offf valla yoruyor bu testler insanı

canım o duzenlı adet olanlar ıcın senın anladıgım kadarı ıle duzensız
sen devam et yapmaya cıkana kadar yapacaksın mecbur
umarım cok bekletmez

bıde bırden kalınlasıyor cızgı onuda sölıyım
hıcbırgun atlama yanı

teşekkürler canım çok soru soruyorum farkındayım ama merak işte sizlerden başka da soru sorabileceğim kimse yok çevremde millet anlamıyor ki halimizden... gün gün t çizgisi koyulaşmıyor dimi çünkü bir gün koyu çıkıyor sonra açık çıkıyor sonra tekrar koyu anlamadım bende ama son günlerde gözlerimi fazla yormadan net görüyorum ama tam koyu değil işte gördüğünüz gibi eski testlerimde var 3-4 sayfa önce onlarda daha zor görünüyordu....

evet canım bende buna cok takılmıstım gun gun koyulascak sanmıs uzulmustum yumurtlamıcam dıye

ama
gun gun koyulasma olmuyor bırden koyulasıyor
oyuzden hıcbırgunu anlama

ıstedıgın zaman sorabılırsın

kızlarr akıntım oluyor yumurtlama akıntısı gibii ama ovulasyon testim yaptıkça rengi daha açık çıkıyor :S:S 4 saat bişeyde içmiyorum ya neden böyle erken mi yumurtladım acaba :S:S olabılırmı böyle kızlar çünkü dün yaptıgım testte sılıktı ama bugunkulere göre daha koyuydu :S kacırdımmıki yumurtladıgım günü ??? ( ayrıca gunde ıkıkere yapıyorum testi meraktan )

canım akıntının bir çok sebebi olabilir testte kaçıncı günü ben geçmiş sayfalarda resim koymuştum epey koyu oluyor yumurtlama gününde 2.çizgi merak etme daha yumurtlamamışsındır . ama ilişkiyide ihmal etme bir gün çok açıkken 2.gün kopkoyu olabiliyor çünkü . bende bu ay ikinci kez deniyorum ama sistit oldum yani pekde umutlu değilim 4 saat bekleyemiyorum çünkü. hakkımızda hayırlısı artık

kızlar ii geceler ve hepinize şimdiden iyi bayramlar

size bir sorum olacak . gerçi farkındayım bu sorunun cevabını ancak allah bilir ama benim umuda yada umutlanmamaya çok ihtiiyacım var. bu ay ovulasyon testi kullanayım dedim. ama 2 gün önce idrar yolları enfeksiyonu oldum dolayısıyla ovulasayon testlerini kullandım ama öylesine. ama bugün az önce test yaptım çift çizgi yani yumurtladım sanırsam. utanarak soruyorum bugün akşam üstü ilişki olmuştu sonrasında 20 dk kadar yatabildim ve kalkıp yıkanıp çıktık bu gece ilişki olması mümkün değil. yan ben bugün yumurtladıysam tutmuş olabilir mi. yada yumurtam yarın akşama kadar yaşarmıı. utanıyorum bunlar sormya ama yüreğim sıkıştı bugün yumurtlamayı beklemiyordum

cnm tesekkur ederim cevapladıgın ıcın evt dedıgın gıbı oldu 2 gun once yumurtladım :) 3 gundur kopkoyu cıkıyor çizgi ama calısma yapamadım fazla :) senın soruna gelınce utanacak bşe yok napalım bebeklerımız ıcın herseyı anlatıyoruz burda rahatlamak ıcın birkez ilişkiye girmişşin aslında çok çalısma yapılsa daha ıyı olur ama sistis olmussun bu ay olmassa diger ay olur hiçç uzulme sonucta spermler uzun surede rahımde kalıyor diye bılıyorum nasıp kısmet onu allah bılır belkıde hamılesındır cnm ınsallh oylesındır haberlerını yaz burdan... sana bı sorum var pekı kac gun çift cizgi cıktı sende???

arkadslar ovulasyon testim 3 gündür koyu çıkıyor ve hemen cıkıyor 3 gundur yumurtluyormuyum dıger arkadsların yazdıklarını okumustum yumurtladıkları gunun ertesı gunu 2. cızgı belirsizlesıyordu:S bendemı bı garıplık var durmadan yumurtlarmı ınsan ?? lutfen bırı rahatlatsın benii

ya kızlar bende medismart aldım 23 ünde adet olmuştum ondan önceki ayda 26 sında bu ay başladım testlere ancak 8 inde pozitif çıktı mümkünmü nerdeyse 19. gün yumurtlamışım akıntılarımda ozaman geldi gerçi ama çok geç değilmi

canım sağol cevabın için bende 3 gün koyu gördüm normaldir geçen ayda 2 gün olmuştu. ama önemli olan ilk gün sanırsam. inşallah tutmuştur güzelim çünkü bir bebek kaybım var her ay dursaydı şu kadarlık olacaktı diye düşünmek benim yüreğimi yakıyor. acımın tek çaresi sağlıklı yeni bir bebek allahımın izniyle. allah hepimize göstersin

canım anladığım kadarıyla 19.gün çift çizgi gördün bence normal buna göre adetin 34.gün falan gelir ama umarım gelmez
Merhanba Arkadaşlar,

Ovulasyon testleri eczanede satılmıyor mu? Herkes internetten alıyorda

canım eczanelerdede var ama gitti gidiyorda seçenek çok hemde ucuzlarıda var bence netten al güzelim

Merhanba Arkadaşlar,

Ovulasyon testleri eczanede satılmıyor mu? Herkes internetten alıyorda

ben galenik kullanmıştım..medismart diye bir markada var o daha sıklıkla bulunuyor

her eczanede olmasada cadde üzeri, yoğun satış yapanlarda bulmak zor değil

isteyince getirtiyorlar depodan...onu da deneyebilirsin

canım sırf yanıtsız bırakmamak adına ilk ve tek deneyimimi yazayım

5 gün süreyle yaptım ilk 4 gün giderek koyulaşan ama silik ikinci çizgi vardı

5. gün ikinci çizgi diğerinden daha koyuydu, sonraki günler yapmadım

bu nedenle sonraki günler nasıl oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…