- 5 Mart 2011
- 817
- 16
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.561
canım daha yumurtlama olmamış
sılık cızgıde kopkoyu oluyor
sen devam et yapmaya
19 gün oldu çıkarmı acaba bundan sonra son iki adetimin arası 58 gün oda farlutalle...
58 gun mu?
ozaman kesın cıkar
cıft cızgıyı gördukten 14 gun sonra adet oluyorsun
adetın duzenlı ıse hesaplayabılırsın zaten
yanı 30 gunde olan bırısı buyuk ıhtımalle 16.gun cıft cızgı görcekkı 16+14 adet olsun
sen devam et canım cıkar ınsallah
ızlar bana da yardımcı olur musunuz bende bu testlerdeb almak istiyorum ama nrden nasıl hangisi güvenilir ? şuan adetim ne zaman başlıycam ne yapıcam bu konda çok bilgiye sahip değilim de..
o zaman ben 58-14 mü yapıcam yani 44.gün mü yumurtlayacagım normalde düzensiz ama 1 senedir 28 30 gün arası oluyordu bu son 2 ay arası bu kadar açıldı yaaa offf valla yoruyor bu testler insanı
canım o duzenlı adet olanlar ıcın senın anladıgım kadarı ıle duzensız
sen devam et yapmaya cıkana kadar yapacaksın mecbur
umarım cok bekletmez
bıde bırden kalınlasıyor cızgı onuda sölıyım
hıcbırgun atlama yanı
adet döngün uzun galiba 1 hafta daha devam et istersen sonra olmazsa regl olursun zaten..en doğru kullanımı adetten sonra başlamak...pozitifi balana kadar da devam etmek...
teşekkürler canım çok soru soruyorum farkındayım ama merak işte sizlerden başka da soru sorabileceğim kimse yok çevremde millet anlamıyor ki halimizden... gün gün t çizgisi koyulaşmıyor dimi çünkü bir gün koyu çıkıyor sonra açık çıkıyor sonra tekrar koyu anlamadım bende ama son günlerde gözlerimi fazla yormadan net görüyorum ama tam koyu değil işte gördüğünüz gibi eski testlerimde var 3-4 sayfa önce onlarda daha zor görünüyordu....
kızlarr akıntım oluyor yumurtlama akıntısı gibii ama ovulasyon testim yaptıkça rengi daha açık çıkıyor :S:S 4 saat bişeyde içmiyorum ya neden böyle erken mi yumurtladım acaba :S:S olabılırmı böyle kızlar çünkü dün yaptıgım testte sılıktı ama bugunkulere göre daha koyuydu :S kacırdımmıki yumurtladıgım günü ??? ( ayrıca gunde ıkıkere yapıyorum testi meraktan )
canım akıntının bir çok sebebi olabilir testte kaçıncı günü ben geçmiş sayfalarda resim koymuştum epey koyu oluyor yumurtlama gününde 2.çizgi merak etme daha yumurtlamamışsındır . ama ilişkiyide ihmal etme bir gün çok açıkken 2.gün kopkoyu olabiliyor çünkü . bende bu ay ikinci kez deniyorum ama sistit oldumyani pekde umutlu değilim 4 saat bekleyemiyorum çünkü. hakkımızda hayırlısı artık
cnm tesekkur ederim cevapladıgın ıcın evt dedıgın gıbı oldu 2 gun once yumurtladım :) 3 gundur kopkoyu cıkıyor çizgi ama calısma yapamadım fazla :) senın soruna gelınce utanacak bşe yok napalım bebeklerımız ıcın herseyı anlatıyoruz burda rahatlamak ıcın birkez ilişkiye girmişşin aslında çok çalısma yapılsa daha ıyı olur ama sistis olmussun bu ay olmassa diger ay olur hiçç uzulme sonucta spermler uzun surede rahımde kalıyor diye bılıyorum nasıp kısmet onu allah bılır belkıde hamılesındır cnm ınsallh oylesındır haberlerını yaz burdan... sana bı sorum var pekı kac gun çift cizgi cıktı sende???
ya kızlar bende medismart aldım 23 ünde adet olmuştum ondan önceki ayda 26 sında bu ay başladım testlere ancak 8 inde pozitif çıktı mümkünmü nerdeyse 19. gün yumurtlamışım akıntılarımda ozaman geldi gerçi ama çok geç değilmi
Merhanba Arkadaşlar,
Ovulasyon testleri eczanede satılmıyor mu? Herkes internetten alıyorda
Merhanba Arkadaşlar,
Ovulasyon testleri eczanede satılmıyor mu? Herkes internetten alıyorda
arkadslar ovulasyon testim 3 gündür koyu çıkıyor ve hemen cıkıyor 3 gundur yumurtluyormuyum dıger arkadsların yazdıklarını okumustum yumurtladıkları gunun ertesı gunu 2. cızgı belirsizlesıyordu:S bendemı bı garıplık var durmadan yumurtlarmı ınsan ?? lutfen bırı rahatlatsın benii