- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.541
LABOQUICK benımkının markası canımmm
LABOQUICK benımkının markası canımmm
Eki Görüntüle 282869
umarım olmuştur umarım faydası olur kızlar
ayın 8 inde koyu çizgi üstteki labroquik alttaki medismart sanırsam
ovulasyon testinde 8. ve 9. günlerde pozitif çıktı sonra silikleşti..9. gün doktora da gittim ve yumurtam çatlamıştı..
bu kadar erken yumurtlama yaşayan var mı aranızda..cevaplarsanız çok sevincemmmmm...
sen kac gunde adet oluyorsun cok merak ettım canım
merhaba kızlar ben de adetimin 25. gününden beri yaklaşık 1 haftadır ovulasyon testi yapıyorum ve hep hemen hemen 2. çizgi aynı renk control çizgisinden az açık renkte yani..Normalde de adet döndüm düzensizdir.Şimdi sizce testi yapmaya devam edeyim mi_?2 çizgide aynı koyulukta olmasını beklemeli miyim ?
Eki Görüntüle 282869
umarım olmuştur umarım faydası olur kızlar
ayın 8 inde koyu çizgi üstteki labroquik alttaki medismart sanırsam
ben haziran ayında korunmayı bıraktım.aylık iğne kullanıyordum..(doğum kontrol hapının iğnesi) o zamandan beri döngülerim 25 gün,25gün,26 gün,27gün,25 gün şeklinde oldu..:18:
benim de kafam karıştı genel de 12. günler yumurtlardım ama bu sefer çok erken oldu.ama ben bu bal,çörek otu ve tarçın karışımı yapıp yedim.
acaba dedim hormonlarımı hızlı çalıştırdı.anlamadım ama bu ay zor kalırım gibi geliyor..
yumurta olgunlaşmadan çatladı herhalde..
reglinin kaçıncı günleri bu sonuçlar? ben 8. gün yapmaya başlayım dedim ve hemen pozitif çıktı 9. günde pozitifti..sonrası ve bugün de dahil silikleşti..
ama sanırım bu kadar erken pozitif gören kimse yok galiba(
canım benim adetim 30-31 gün sürmeye baişladı o yüzden 16.gün koyu olan
kızlar benimde bugun 19.gunum hala t cizgısı sılık bırazdan koyım bir bakın.