Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ilk defa resim ekliyorum umarım olmuştur bu arada fotoğraf makinam yok bilgisayarın kamerasıyla çektim belirgin olan çizgi t çizgisi umarım yardımı olur.bu arada 10.gün adet döngüm 27 gün

adetin düzenliyse çıkar tabii ama bence çok erken başlamışsın testleri yapmaya kullanma talimatına göre yap bence...
sorunda burda başlıyor zaten adetlerim düzensiz bir kaç sayfa önce yazmıştım tarihlerimi.o yüzden sürekli yapmam lazım....inş tutar bu testler bende

adetin düzenliyse çıkar tabii ama bence çok erken başlamışsın testleri yapmaya kullanma talimatına göre yap bence...
sorunda burda başlıyor zaten adetlerim düzensiz bir kaç sayfa önce yazmıştım tarihlerimi.o yüzden sürekli yapmam lazım....inş tutar bu testler bende

sorunda burda başlıyor zaten adetlerim çok düzensiz bir kaç sayfa önce yazmıştım adet tarihlerimi.o yüzden hergün yapimde kaçırmiyim dedim zaten ateşimdede hiç oynama olmuyor...

acaba erken diyemi bu kadar soluuuuuuk çıkıyor anlamdım bide neden çıktıgınıda anlamadım ya neyse yoksa çıkması sanki niye çıkıyorsa :)))

acaba erken diyemi bu kadar soluuuuuuk çıkıyor anlamdım bide neden çıktıgınıda anlamadım ya neyse yoksa çıkması sanki niye çıkıyorsa :)))

ovulasyon testınde su bile döksen 2.cızgı sılık cıkıyor
ben dökmedım ama öyleymıs
banada ovulasyon gunune kadar sılık cıkıyor 2.cızgı
o zaman negatıf
ne zaman koyu cızgı görursen ozaman pozıtıf canım
ovulasyondakı 2.sılık cızgıyı takma cıddıye alma negatıf cunku
sen yapmaya devam et bırden koyulasacaktır

bence gününde yapmadığın için öyle canım.çünkü ben adetime 1 hafta kala ve 1 gün kala da yapmıştım meraktan hep ikinci çizgi silik çıkmıştı.son 4 saat sıvı tüketme sabah ilk idrarınla yapma hergün aynı saatlerde yapmaya çalış.bir de adet döngün kaç günse ona göre yapman gereken zamanda yap zaten bunların hepsi kullanma talimatında da yazıyor.umarım en kısa zamanda yakalarsın çift çizgiyi.

o zaman gitgide koyulaştıgınada inanmamak lazım. teşekkür

ederim ilgine....

dogrudur canım.talimatlara tam uyuyorum ama düzensizlik yüzünden erken başladım testlere...

o zaman gitgide koyulaştıgınada inanmamak lazım. teşekkür

ederim ilgine....

mesela 14.gun sılıkken 15.gun kopkoyu olabılıyor yanı 1 gun yapmazsan kacırabılırsın
hergun aynı saatte yap
buda önemlı
bıde adet döngune göre baslamalısın ben 10.gun baslıyorum valla :)
17.gun görmustum

adet dongun kısamı
tabı duzenlımıde
uzunsa bukadar erken yumurtlama olmaz zaten
benım 29-32 mesela
17.15.gunlerde gördum

9 şubat
7 mart
5 nisan
8 mayıs
8 haziran
4 temmuz
30 temmuz
19 agustos
15 ekim

aslında ekime kadar iyiydi ama son iki ay arası 50 küsür gün var erken mi daha dersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…