Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

mesela 14.gun sılıkken 15.gun kopkoyu olabılıyor yanı 1 gun yapmazsan kacırabılırsın
hergun aynı saatte yap
buda önemlı
bıde adet döngune göre baslamalısın ben 10.gun baslıyorum valla :)
17.gun görmustum

Canım bende 10. gün başladım daha erken diye diye, 16. gününe kadar yaptım,
Gitgide silikleşen çizgiler gördüm bırakın koyulaşmayı...en son ikinci çizgi fln gitti zaten,
Yumurtlamadım diye telaş yapıp doktora gittim
Ama doktor yumurtladığımı ve çatladığını söyledi,
Kısacası bu test bana kopkoyu çizgi hiç göstermedi...
Ne şans bendekide ama dimi :)

Canım bende 10. gün başladım daha erken diye diye, 16. gününe kadar yaptım,
Gitgide silikleşen çizgiler gördüm bırakın koyulaşmayı...en son ikinci çizgi fln gitti zaten,
Yumurtlamadım diye telaş yapıp doktora gittim
Ama doktor yumurtladığımı ve çatladığını söyledi,
Kısacası bu test bana kopkoyu çizgi hiç göstermedi...
Ne şans bendekide ama dimi :)

markası neycı canım yazarsan sevınırım

9 şubat
7 mart
5 nisan
8 mayıs
8 haziran
4 temmuz
30 temmuz
19 agustos
15 ekim

aslında ekime kadar iyiydi ama son iki ay arası 50 küsür gün var erken mi daha dersin....

evet baslar cok duzenlı ama son ayda cok fark var bılmıyorumkı canım
sen en ıyısı devam et 20.gune kadar cıkar ınsallah
cıkmıyor dıyede ılıskıyı sakın bırakma ama
gunasırı devam:KK1:

evet baslar cok duzenlı ama son ayda cok fark var bılmıyorumkı canım
sen en ıyısı devam et 20.gune kadar cıkar ınsallah
cıkmıyor dıyede ılıskıyı sakın bırakma ama
gunasırı devam:KK1:

evet düzenliydi ama çok az gelirdi bu ayda farlutel kullandım adet olamk için neyse aynen gün aşırı devam ateştede hiç iniş çıkış olmuyor sabit 36.3 normal mi acaba

22.10.11 36.3 08.00 x 7.gün
23.10.11 36.3 08.00 x 8.gün
24.10.11 36.3 08.00 9.gün
25.10.11 36.3 08.00 x 10.gün
26.10.11 36.4 10.00 11.gün

10.güne göre yeniden kızarmaya başladı sanki testim.akıntım ise hala krem kıvamında ama uzuyor normal mi bilmiyorum...

$261020111095.jpg $261020111096.jpg

kizlar merhaba
size birsey sormak istiyordum,bilgisi olanlar cevaplayabilirse sevinirim
ben tup bebek tedavisi goruyorum ve bugun transferimin 5.gunu transfer gununu saymiyorum
2 tane 4.gun dondurulmus embriyo transfer edildi
tabi herkez gibi bende meraktan olecegim..)) evde hamilelik testi yoktu, bende ovulasyon testi yaptim ve ikinci cizgi silik cikti
daha onceden duymustum egerki hamilelik varsa ovulasyon testinde cikiyormus bu dogrumu? boyle durum yasayanlar varmi acaba?

simdiden tesk.ederim

kizlar merhaba
size birsey sormak istiyordum,bilgisi olanlar cevaplayabilirse sevinirim
ben tup bebek tedavisi goruyorum ve bugun transferimin 5.gunu transfer gununu saymiyorum
2 tane 4.gun dondurulmus embriyo transfer edildi
tabi herkez gibi bende meraktan olecegim..)) evde hamilelik testi yoktu, bende ovulasyon testi yaptim ve ikinci cizgi silik cikti
daha onceden duymustum egerki hamilelik varsa ovulasyon testinde cikiyormus bu dogrumu? boyle durum yasayanlar varmi acaba?

simdiden tesk.ederim

canım umarım hamilesindir.ben geçen ay adetime 1 hafta kala ve 1 gün kala ovulasyon testleri yapmıştım ikisinde de çift çizgi çıkmıştı silik ama gözle görülebilecek kadar.ama maaalesef hamile değildim.senin okuduklarını ben de okumuştum ve çok ümitlenmiştim ama adet olunca çook üzüldüm.o nedenle ovulasyon testlerine güvenme.umarım bebişlerin hep seninle olur.

arkadaşlar aydınlatayım
hamileyken ovulasyonda çift çizgi çıkıyor ama ikinci çizgi birinciyle aynı koyulukta
yani yumurtlama olmuş gibi oluyor
silik çizgi hamilelik göstergesi değil çünkü zaten her zaman silik çıkıyor

arkadaşlar aydınlatayım
hamileyken ovulasyonda çift çizgi çıkıyor ama ikinci çizgi birinciyle aynı koyulukta
yani yumurtlama olmuş gibi oluyor
silik çizgi hamilelik göstergesi değil çünkü zaten her zaman silik çıkıyor

merhaba arkadaşım bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahımmm sana bir şey sormak istiyorum yanıtlarsan çok sevinirim benim bat 3 kasım bende meraktan dayanamayıp dün ve bugün ovulasyon testi yaptım dün yaptığımda çizgiler aynı koyuluktaydı bugün yaptığımda t çizgisi dahada koyulaşmış ama gebelik testi yaptığımda negatif çıktı acaba erken diyemi idrarda göremedimmm yoksa başka bir şeymi üfff kafam karıştı şimdiden çok sağol umarım seninde kafanı karıştırmadım :KK71:

merhaba arkadaşım bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahımmm sana bir şey sormak istiyorum yanıtlarsan çok sevinirim benim bat 3 kasım bende meraktan dayanamayıp dün ve bugün ovulasyon testi yaptım dün yaptığımda çizgiler aynı koyuluktaydı bugün yaptığımda t çizgisi dahada koyulaşmış ama gebelik testi yaptığımda negatif çıktı acaba erken diyemi idrarda göremedimmm yoksa başka bir şeymi üfff kafam karıştı şimdiden çok sağol umarım seninde kafanı karıştırmadım :KK71:

genelde ovulasyon testinde dha erken çıkabiliyor
ama biliyorsunuz ki ovulasyon testi gebelik testi yerine kullanılmaz
ovulasyonda çift çizgiyi gördüğünüze göre büyük ihtimal hamilesiniz
ama alınan sonuçların yüzde yüz güvenilir olduğunu da söyleyemem
inşallah hamilesindir

genelde ovulasyon testinde dha erken çıkabiliyor
ama biliyorsunuz ki ovulasyon testi gebelik testi yerine kullanılmaz
ovulasyonda çift çizgiyi gördüğünüze göre büyük ihtimal hamilesiniz
ama alınan sonuçların yüzde yüz güvenilir olduğunu da söyleyemem
inşallah hamilesindir

çok teşekkürler arkadaşımmm inşallah hamileyimdir birazda olsa içimm ferahladı :KK71:

merhaba arkadaslar
bende bu ay ovulasyona basladım 10. gun basladım bugun 13. gunum suan t sılık cıkayor benım sormak ıstedıgım su kı 2sınıde kırmızı gordugum gun mu ılıskı olmöası gerekıyor bır gun sonramı benı aydınlatırsanız sevınırım

merhaba arkadaslar
bende bu ay ovulasyona basladım 10. gun basladım bugun 13. gunum suan t sılık cıkayor benım sormak ıstedıgım su kı 2sınıde kırmızı gordugum gun mu ılıskı olmöası gerekıyor bır gun sonramı benı aydınlatırsanız sevınırım

canım t c ile aynı koyulukta olduğunda ya da daha koyu olduğunda ovulasyon testi pozitif demektir.yani 24-48 saat içinde yumurtlayacaksın demektir.bence test pozitif olduğu gün sonraki gün ve bir sonraki gün mutlaka ilişkiye gir böylece yumurtlama gününü kaçırmazsın.

kişiden kişiye değişiyor canım kimisi belirtileri çok erken yaşıyor kimisi hiç yaşamıyor.inşallah hamişlik haberini verirsin bize bu ay.eğer adet olucağın zaman bel ağrısı çekmiyorsan ve psikolojikte değilse hamilelik belirtisi olabilir inşallah hamilelik belirtisidir.benimde geçen ay baya önceden başlamıştı çok umutlandım ama benimki psikolojik çıktı malesef.

merhabalar,
benim adetim 2 gün geçti ve bu ay hiç olmadığım kadar çok umudum vardı ama bugün dayanamadım hastaneye gittim idrar testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı ama hala adet olmadım 2 gün geçti sizce yanılma payı varmı kan testi yaptırmadım idrar testi yaptırdım laboratuardaki adam kanda yükselme olunca idrardada olur o yüzden yanılma payı yok dedi çok moralim bozuk :KK43:((

arkadaslar 10 ç gun basladım. 2 oncesıne kadar t sılıktı dun ve bugun yanı 14 ve 5. gun t cıkmadı ya ben yumurtlayamıyomuyum acana neden olur koyulasacagına sılıklestı ıyıce neden kı yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada ben testlerımı aksam saat 8 de yapıyorum saat 4 ıtıbarıyle sıvıyı azaltıyorum calıstıgım ıcın aksam 5 te eve gelınce yemegımıyıyorum ama su veya sıvı almıyorum 8 kadar beklıyorum acaba yanlıs saatlememı

bu arada ben testlerımı aksam saat 8 de yapıyorum saat 4 ıtıbarıyle sıvıyı azaltıyorum calıstıgım ıcın aksam 5 te eve gelınce yemegımıyıyorum ama su veya sıvı almıyorum 8 kadar beklıyorum acaba yanlıs saatlememı

yok canım saatlerın dogru
adet dongun uzunsa henuz yumurtlamamıssındır
ben 17.gunde görmustum
29-32 döngum
sen yapmaya devam et bence

arkadaşlar meraba.benim bugün adetin 8. günün 26 günde bir adet oluyorum.bugün ovulasyon testine başlayım deim ve test çizgisi neredeyse kontrol çizgisiyle aynı koyulukta çıktı..şaşırdım açıkcası bu kadar erke yumurtlama olur mu? böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

X