Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

şöyle söyleyeyim
yumurtladığın gün çift çizgi görmemen doğal
çünkü lh tavan yapıp çift çizgi çıktıktan 24-36 saat içinde yumurtluyorsun
yani çizgi öncesnde koyu çıkmalı zaten

bende de hipotiroid var
hergün düzenli ilaç kullanıyorum
ve hamile kalmayı başarabildim çok şükür
ama asıl süreç şimdi başlıyor

bendede hipotriodi var bende hergün levotiron kullanıyorum...

bendede hipotriodi var bende hergün levotiron kullanıyorum...

ben de euthyrex içiyorum 50 mg
hamile kalmayı başardım ama umarım sağlıcakla kucağıma da alabilirim
gebelikte kontrolü çok önemli
15 günde bir tahlil vermem gerek
ne çok düşmesi iyi ne de yükselmesi
dengede tutmak da çok zor maalesef

ben de euthyrex içiyorum 50 mg
hamile kalmayı başardım ama umarım sağlıcakla kucağıma da alabilirim
gebelikte kontrolü çok önemli
15 günde bir tahlil vermem gerek
ne çok düşmesi iyi ne de yükselmesi
dengede tutmak da çok zor maalesef
bende 25mg yarısını günlük alıyorum.inş ben de başarırım hamile kalmayı inşallah sende saglıcakla kucagına alırsın yavrunu...

slm herkeze vajınısmus hastasıydım ve bu topık sayesınde yaklasık 15 gun once kurtuldum hamıle kalmak ıstıyorum bugn adetımın son gunu neler yapmam gerekıyor hangı gunler uygun lutfen bana yardım edın:KK76::KK76::KK76:

herkese meraba ben de ovulasyon testi kullanmayı dünüyorum da hangi markayı önerirsiniz..(coretesten isteyecektim ama stokta yok görünüyo)

herkese meraba ben de ovulasyon testi kullanmayı dünüyorum da hangi markayı önerirsiniz..(coretesten isteyecektim ama stokta yok görünüyo)

bende galonik marka aldım.eczaneden aldım 5 tanesi 25 tl gg dada var 20 tl ama kargo ücreti dahilmi değilmi bilmiyorum. başladım bende gün gün resimleri eklicem buraya bugün ikinci testimi ekledim dünküne göre birazcık daha koyu ikinci çizgi....

arkadaşlar adet düzensizliğim var ve ovulasyon takibini yapamıyorum. bunun için önerisi olan var mı acaba... evde yapabileceğim ve ekonomik olan ...

benimde adet düzensizliğim var canım bende 2 gün oluyor başlıyalı bu testlere gg da tanesi 1 liraya satılan testler varmış onlara bir bak istersen...hepimiz için hayırlısı.....

bende galonik marka aldım.eczaneden aldım 5 tanesi 25 tl gg dada var 20 tl ama kargo ücreti dahilmi değilmi bilmiyorum. başladım bende gün gün resimleri eklicem buraya bugün ikinci testimi ekledim dünküne göre birazcık daha koyu ikinci çizgi....

baktım ben de resimlere..
ikincisi biraz daha koyu umarım önümüzdeki günlerde tam koyulaşır.ben de bugün regl oldum 9. gün başlarım ben de. siklusum 26

benimde adet düzensizliğim var canım bende 2 gün oluyor başlıyalı bu testlere gg da tanesi 1 liraya satılan testler varmış onlara bir bak istersen...hepimiz için hayırlısı.....

gg dedğin şey gitti gidiyor mu acaba. eğer öyleyse ben netten alışverişi pek sıcak bulmuyorum da...

gg dedğin şey gitti gidiyor mu acaba. eğer öyleyse ben netten alışverişi pek sıcak bulmuyorum da...

evet canım gitti gidiyor ama bende ordan hiç alışveriş yapmadım internetten genelde yaparız ama o siteye eşim pek sıcak bakmıyor.bende eczaneden aldım 25 liraya 5 tane biraz kazık ama napalım...

slm herkese ben ilk defa geçen ay galenic marka kullanmıştım çok memnun kaldım.hamile kalamadım ne yazık ki .bugün yine kullandım 27 günde bir adet döngüm bugün 10.gün t çizgisi çok belirgin bir şekilde çıktı.umarım bu ay hamile kalırım.ovulasyon testi kullanmak isteyenlere de kesinlikle tavsiye ederim.

slm herkese ben ilk defa geçen ay galenic marka kullanmıştım çok memnun kaldım.hamile kalamadım ne yazık ki .bugün yine kullandım 27 günde bir adet döngüm bugün 10.gün t çizgisi çok belirgin bir şekilde çıktı.umarım bu ay hamile kalırım.ovulasyon testi kullanmak isteyenlere de kesinlikle tavsiye ederim.

inş canım sende bende her isteyende tez zamanda hamile kalbilir tek temeenim bu.resimleri koysana sendemerak edenlere yardımcı oluruz hem...

ben ilk kez geçen ay kullandım... 5. denememde ( 13.gün) koyu çizgi belirgin bir şekilde çıktı
ama sonuç alamadım gerçi:) ...testin güvenilirliğine inanıyorum bende, bir daha gerekirse aynı markayı almayı düşünüyorum

7.gün 08.00 36.3 x
8.gün 08.00 36.3 x
9.gün 08.00 36.3

$241020111047.jpg $241020111050.jpg $241020111058.jpg

sanki düne göre biraz silik gibi ama olsun sonunda çıkıcak biliyorum ümitliyim....

ben ilk kez geçen ay kullandım... 5. denememde ( 13.gün) koyu çizgi belirgin bir şekilde çıktı
ama sonuç alamadım gerçi:) ...testin güvenilirliğine inanıyorum bende, bir daha gerekirse aynı markayı almayı düşünüyorum

birşey sorucam 13.güne kadar sürekli yaptın mı ve gitgide koyulaşıp mı gitti yoksa sürekli silik silik bir andamı kızardı ben ilk kez yapııyorumda resimleri ekliyorum arkadaşlar yardımcı olsun diye....

birşey sorucam 13.güne kadar sürekli yaptın mı ve gitgide koyulaşıp mı gitti yoksa sürekli silik silik bir andamı kızardı ben ilk kez yapııyorumda resimleri ekliyorum arkadaşlar yardımcı olsun diye....

evet canım 9. gün başladım 13. gün sonuç aldım

önce sanıyorum çok silikti, sonraki günler giderek daha belirgin, 13. gün tamamen koyu

Son düzenleme:
X